sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Yhteistyö: Heidi Vornan hopeiset kallokorvakorut

Teen yhteistyötä nuoren ja lahjakkaan korusuunnittelija ja kultaseppä Heidi Vornanin kanssa. Heidin käsissä taipuu useta eri metallit kullasta hopeaan upeiksi taideteoksiksi ihmisten ranteisiin, sormiin, korviin ja kaulaan. Minulla on ennestään Heidi alkumallistosta pääkallorannekoru. Heidi Vornan tekee omaa mallistoaan sekä mittatilaustöitä. 


Heidi Vornan on myös Tuska-festivaalien korujen tekijä. TUSKA 20th ANNIVERSARY COLLECTION -design-korusarjan on  suunnitelut monien kansainvälisten metalli- ja rock-menestyjien arvostama kultaseppä Heidi Vornan. Vornanin töitä on nähty aikaisemmin muun muassa Children of Bodomin Alexi Laihon ja Daniel Freybergin, Moonsorrow´n Ville Sorvalin sekä Katatonian Niklas Sandinin yllä. Tuskan korusarjan lähtöidea on syntynyt tapahtuman logon pohjalta ja tarkoitus on olla luoda koru, joka sopisi laajemmallekin yleisölle.


Minulla on nämä näyttävät kallokorvakorut, joista saa tarvittaessa pois pitkän metalliosan ja voin käyttää kalloja nappikorvakoruina.
 Tykkään kallokoruista, joten Heidin korut sopivat juuri makuuni, ne ovat tarpeeksi rockin rouheat, mutta myös hyvin chic!

Ketjun kanssa korvakorut ovat juhlavammat ja ilman ketjuja ne menevät myös arjessa. Todella upea keksintö. Tarvittaessa voit ostaa pitkän ketjun tilalle myös korukiviriipuksia korvakoruihin. Korvakorut ovat tummaksi oksidoitua 925 sterling hopeaa. Jos kaipaat laatukoruja, niin kannattaa poiketa Heidi Vornanin nettisivuille.


"Classic in jewellery means for me the fact that the materials are the same as always in precious jewellery. The luxurious but challenging platinum is my favourite metal. I also like to use white and black diamonds in my designs as well as other gemstones. These ingredients and the high quality technique make a piece of jewellery that stands time and keep its value.
My core business is custom made jewelry so don’t hesitate to contact me and together we can design a unique piece just for you!"

Shoppailemaan pääset tätä linkkiä klikkaamalla.

Heidin Instagramista pääset ihastelemaan upeita koruja, klik.

SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig