perjantai 20. huhtikuuta 2018

Matkalla: Koli & yhteistyö - Break Sokos Hotel Koli*

Teen yhteistyötä Break Sokos Hotel Kolin kanssa ja olenkin junassa matkalla Joensuuhun. Sieltä veljeni hakemaan minut ja suuntaamme kohti upeaa Kolia, kylpylää ja hotellia. Olen alkanut kiinnittämään entistäkin enemmän huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini ja siihen kuuluu juuri monipuolinen treenaaminen, oikeanlainen ruoka, hieronnat, kasvo- ja vartalohoidot sekä kylpyläkäynnit. Ihminen on kumminkin kokonaisuus, joten sielustaan on pidettävä hyvää huolta.
Teen asioita, jotka saavat minut voimaan paremmin, voimaantumaan, kartan suorittamista ja kiirettä.

Olen kotoisin Lieksan pienestä kylästä, johon myös Koli kuuluu. Olen aina pitänyt Kolista ja sen upeista kansallismaisemista. Viimeisestä vierailustani Kolilla on kulunut jo kolme vuotta. Kävin silloin entisten työkavereideni kanssa Break Sokos Hotel Kolin kylpylässä nauttimassa erilaisista hoidoista ja altaista. Mieleenpainuvin muistoni on Sibelius-allas, kun painat korvasi vedenpinnan alapuolelle, niin kuulet Sibeliuksen upeaa musiikkia.


Odotan niin innolla Kolille pääsyä ja sitä, että näen perhettäni viikonlopun aikana. Lauantaina matkaan iltapäivällä Lieksaan, jossa tapaan ystäviä ja pari sukulaista. Kenties saatamme paistaa nuotiomakkarat ja juhliakin, ihan pienesti. 
Pieni kevätloma Pohjois-Karjalan perukoille. 
Synnyinseudulleni. 


Kannattaa seurata Instagramiani ja InstaStoryani satumkirjavainen
Vietä rentouttava viikonloppu!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig