torstai 19. huhtikuuta 2018

Yhteistyö: Deluxe Beauty Salon, ripsien- ja hiustenpidennykset*

Kävin maanantaina Deluxe Beauty Salonissa uudessa osoitteessa Kalevankatu 30 teettämässä taitavalla Milalla ripsienpidennykset.
Minulla ei ole ollut koskaan aiemmin ripsienpidennyksiä, joten kokemus oli aivan uusi. Istahdin pehmoiseen ja mukavaan tuoliin ja suljin silmäni reiluksi puoleksitoista tunniksi, jonka aikana Mila teki minulle upeat ripset. Olen lopputulokseen todella tyytyväinen, tuuheammat, mutta luonnollisen näköiset ripset saavat katseeni näyttämään paremmalta. Silmämeikin tekoon ei enää kulu yhtä paljon aikaa kuin ennen pidennyksiä.


Ripsipidennyksilllä luot itsellesi uuden katseen, joka kestää niin sään kuin kyyneleetkin! Ripset kiinnitetään yksittäin yksittäisiin ripsiin. Ne tuntuvat painottomilta ja luonnollisilta.Lisää näyttävyyttä saat ripsiisi timanteilla tai hileripsillä sekä värillisiä ripsiä lisäämällä voit korostaa omien silmiesi väriä.

Mitä sinun pitäisi huomioida tullessasi ripsipidennykseen:
• Poista kaikki meikki ja puhdista ripset miedolla öljyttömällä puhdistusaineella 
Paras vaihtoehto on tulla laittoon ilman meikkiä.
• Älä käytä öljypohjaisia meikinpoistoaineita puhdistaessasi ripsistä meikkiä ennen ripsipidennystä tai jälkeen.
• Älä laita ripsiväriä. Emme halua kuluttaa aikaasi puhdistamiseen, mieluimmin käytämme sen ajan pidennyksen tekemiseen.
• Jos käytät piilolinssejä, poistathan ne ystävällisesti ennen pidennykseen tuloa. Tai voit poistaa ne paikan päällä ja laittaa ne koteloon tullessasi.
• Varaa aikaa uusiin klassisiin pidennyksiin noin 1,5 tuntia ja uusiin volyymiripsiin noin 2,5 tuntia.´
Ripsipidennyksen suorittaa ripsipidennyksiin koulutettu henkilö.

Pari viikkoa sitten Anita taikoi minulle upeat sinettipidennykset.
Olen käyttänyt sinettipidennyksiä jo viimeisen kymmenen vuoden ja sen aikana pidennyksiä on minulle tehnyt monet eri kampaajat.
Mutta aivan parhain pysyvyys ja laatu on Deluxe Beauty Salonin slaavilaisissa hiuksissa.


Nämä hiukset on kerätty Venäjän Euroopan puoleiselta alueelta. Pehmeä ja elastinen slaavilainen hius on markkinoiden ylivoimaisesti halutuinta ja kalleinta. Hiusten suomukerros on vahingoittumaton, minkä ansiosta ne ovat kiiltävät ja näyttävät terveeltä. Silkkisen ja sileän rakenteen ansiosta ne ovat yleisesti arvostettuja. Pidennysten ulkonäkö ei muutu pesun jälkeen ja ne kestävät erittäin kauan.

Kaikki käyttämämme hiustenpidennykset ovat Remy laatua. Tämä tarkoittaa, että kaikki hiukset ovat samansuuntaisia eikä takkuunnu ja ovat helposti huollettavia. Niitä voi kihartaa, suoristaa ja värjätä kuten omia hiuksiasi. Hiustenpidennysten pesuun voi käyttää sekä erikoispesuaineita että tavallisia shampoita. Lisäksi on suositeltava käyttää ravitsevia tai kosteuttavia balsameita ja maskeja. Tarjoamiamme hiustenpidennykset kestävät suosittelemallamme tavalla oikein huolleltuina useita vuosia ja niitä voi käyttää yhä uudelleen, kun käydään niitä nostamassa 3 – 6 kuukauden välein.Aion ottaa niin monen vuoden jälkeen joko geelilakkauksen tai rakennekynnet. Olen alkanut pitämään itsestäni entistäkin parempaa huolta, joten haluan näyttää myös huolitellummalta.
Kannattaa valita Deluxe Beauty Salon, jossa hinnat ovat lähellä Tallinnan hintoja ja laatu on tasokasta!
Kiitos Anitalle hyvistä hermoista ja upeasta työnlaadusta.
Entiset sinettipidennyksnei olivat jo kerinneet rastoittumaan, joten vanhojen pidennystenpoistoon meni aikaa parisen tuntia.


 Omat hiukset
 Lopputulos, tuuheat ja upeat hiukset.Deluxe Beauty Salon
Kalevankatu 30
Helsinki

0400 804628

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig