maanantai 16. huhtikuuta 2018

Kiitos Indiedays, BID & IBA 2018

Kiitokset Indiedaysille upeasta kahdesta päivästä.
Inspiroiduimme jo perjantaina Väinö Kalliossa ja jatkoimme inspiroitumista samaisessa upeassa paikassa myös launtaiaamuna.
Väinö Kallio on tapahtumatila, ravinteli ja illanviettopaikka. Rakennus on Väinö Vähäkallion sunnittelema, vuonna 1928 rakennettu entinen Elannon pääkonttori. Elannon pääjohtaja Väinö Tanner johti, asui ja jyrisi talossa hyvän tovin. Nyt rakennus herää eloon koko kansan huviksi. 

Illalla suunnistimme Kattilahallille tapaamaan yhteistyökumppaneita ja juhlimaan gaalaillan merkeissä. Tarjolla oli vegeherkkuja ja voin vain todeta, että Roots Helsingin purtavat ovat kerta toisensa jälkeen enemmän vain makuuni. Saimme kokeilla kauden uusia kehyksiä ja kuvauttaa itsemme Instrumentariumin pisteellä. 
Nautiskelimme Olvin virvoittavia juomia ja Helsinki Distilleryn hieman tujakampia drinkkejä.

Ifolor halusi nostaa esiin suomalaisia lahjakkuuksia valokuvauksen saralla ja palkitsi yhden kuvan Vuoden Kuva - palkinnolla. Minun ottama kuva Maijasta pääsi finaaliin, 10 parhaan joukkoon ja sain upean taulun itselleni. Olen niin onnesta soikeana. Otin kuvan, kun Maija mökötti vaatehuoneen hyllyllä mun pinkkien kalsareiden päällä. ajasin kalsongit pois ja kas, kuva pääsi näin pitkälle. Voittajafiilis ♡ Olen niin valtavan kiitollinen, kun olen saanut elämääni näin huippusieluja. Tanssittiin pitkästä aikaa Skohanissa, mutta sitä tunnetta ei tullut, että sänky pyörii laittaessa silmät kiinni. Kerrassaan upea ilta ja Parikan Tikkarikorkkarit olivat jalassani koko pitkän illan ja yön, eikä saanut jalkohini rakkojen rakkoa. Ovat todellakin hintansa arvoiset kengät.


Kallokorvakorut ovat Heidi Vornanin käsialaa, mekko Muotikuusta, kengät Minna Parikan Tikkarikorkkarit ja hiukset käpyläläisen Kampaamo Marleenan Kiran loihtimat.


Kuva: Henri Ilanen
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig