tiistai 26. marraskuuta 2013

Mahtava maanantai!

Eilinen päivä oli menestys. Kaikki meni niinkuin pitikin, mikään ei tökkinyt. Sain Cheekin konserttiin liput Golden Circle-alueelle aivan lavan eteen. Hammaslääkärissä tarkastuskäynnillä ei löytynyt kuin yksi pieni reiän alku ja päivän aikaan tapahtui muutama muukin pieni, mutta kiva asia. Ostin ystävättäreltäni aivan ihanan antiikkisen tuolin käytävällemme. Hänelläkin, kun on tuota tavaraa liikaa. Nyt meillä on sitten pukeutumistuoli, johon saa laskettua arvolaukkunsakin. Tosin tuoli on tällä hetkellä Siilinjärvellä, se pitäisi saada vielä meille :D

Drockilan kynttilä-arvonta päättyi sunnuntaina ja julkistan voittajan tänä iltana, joten olkaas kuulolla!



Onko muuten mikään aamu sen vaikeampi kuin maanantaiaamu? Viikonloppuna on saanut nukkua pitkään ja vieläpä nauttia päikkäreistäkin. Maanantaiaamuna silmät sirrillään, just hyvä uni menossa ja sitten herätyskello soi. Laitan torkun päälle ja torkutan torkkua kaksi kertaa, viiden minuutin välein. Kello on jo kaksikymmentä yli seitsemän. Sitten onkin jo pakko nousta, sipaista pikaiseen silmäripsiin maskaraa, sitaista hiukset ponnarille. Annan kisuille ruuat ja itse nautin pikaisen aamupalan. Joskus olen niinkin ahkera ja reipas, että käyn ennen töihin lähtöä lenkille. Tosin viime aikoina olen ollut vähemmän ahkera :D Sänky, lämpöinen peitto ja hyvät unet ovat houkutelleet viime aikoina enemmän. Mutta vieläpä saatte nähdä...

Kuvasin eilen muutaman ihanan asian, jottei maanantai parka tuntisi aina oloaan täysin hyljeksityksi :D


 On mahtavaa kaatua sohvalle työpäivän päätteeksi maukas välipala masussa. Lämpömittari näyttää ulkona miinusasteita. Kotipesä ja kisut kainaloon. Pieni hetki haaveilua ja maailman parannusta ystävän kanssa. Arjen luksusta. Teen silloin tällöin piknikin olohuoneemme lattialle, taustalle rentoa musiikkia ja paljon kynttilöitä, tunnelma on valmis!


Laittelin kotiimme hieman talvea, en niinkään joulua. En ole jouluihminen.
Tällä viikolla ajattelin vaihtaa talvisemmat verhot olohuoneeseemme.


Tuoksuttelin ruusuja ja tunnelmoin kynttilöiden loisteessa.


Paistoin jauheliha-kantarelli-paprikapiirakan.


Illalla Arrow-sarjaa katsoessa naposteltiin italian salaatilla täytettyjä croustades kuppeja kera viinirypäleiden.


Jälkkäriksi uunijäätelöä passionhedelmäkastikkeella.


Uunijäätelössä oli kätkettynä vanilja ja Ben & Jerrysin Oh My ApplePie-jädeä.



Katselin matkaa hiihtolomalle. Jokin kiva minimatka Eurooppaan tai Suomeen. Haluaisin kovasti käydä Tukholmassa Abba-museossa. Onko teillä kokemusta tästä museosta? Rakastan matkailua ja unelmani onkin työskennellä vielä jokin päivä ulkomailla. Haaveitaa saa ja pitääkin olla, sitä jaksaa paremmin tätä arkea, kun saa välillä haaveilla ja toteuttaa haaveitaan :) Harmi vaan, kun nuo haaveet tuppaavat olemana sellaisia, joihin tarttee aina rahaa.



Tein illalla oppilailleni ruotsin kokeen. Vaikka ruotsin kielellä on tänä päivänä aikalailla kyseenalainen asema yhteiskunnassamme, niin silti näen sen tarpeellisuuden. Itse tykkään ruotsin kielen opettamisesta ja olen tehnyt gradunikin opettajan merkityksestä ruotsin kielen oppimismotivaatioon. Enää 18 työpäivää ja sitten alkaakin reilun kahden viikon joululoma, jei!


Ihailin mieheni liikkeessäuutukaisia  miesten, naisten ja lasten huopa Kuomia.


Kokeilin muutamaa talvitakkia. Ihastuin tähän FiveSeasonin takkiin vaikken yleensä pidäkään vaaleista väreistä. 



FjällRävenin todella laadukas parka-mallinen takki on aivan ihana ja varmasti todella lämpöinen talvitakki. Klassinen malli ja aina tyylikäs. Takissa on kaunis karvallinen huppu.



Kuinka sinun viikkosi on alkanut?


Pimeän tiistain piristykseksi tein listan hymyn vaikutuksista: 1. Hymy kaunistaa 2.Hymy kohottaa mielialaa 3. Hymy tekee aina vaikutuksen :)


Halauksin,


SHARE:

3 kommenttia

  1. Ihania tunnelmia taas. Kiva kun sait liput, äkkiäpä ne myytiin loppuun ;)

    VastaaPoista
  2. Löytyipäs täältä kaunis blogi, täytyy jäädä seuraamaan :)

    VastaaPoista
  3. Abba-museoon olisi hieno päästä käymään.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig