perjantai 31. tammikuuta 2014

Bloggauspaikkani-haaste

Sain mukavan bloggauspaikka-haasteen Pieni onnenpesä-blogin Jennalta. Kiitos!
Tarkoituksena on esitellä paikka, jossa kirjoittelee postauksia ja lukee blogeja. Yleensä kirjoittelen postauksia olohuoneen sohvallamme, mutta joskus myös keittiönpöydän ääressä. Kevään tullen lisäilen kotiimm tekstiileillä lisää värejä, mutta vielä ei ole sen aika.

Eilen iltapäivällä aurinko tulvi kauniisti olohuoneeseemme ja sainkin otettua hauskoja kuvia. Minulle koti ei ole vain paikka missä nukutaan yöt ja syödään. Koti merkitsee paljon paljon enemmän. Kodin täytyy olla viihtyisä paikka, jonne on aina kiva tulla ja rauhoittua. Pidän inspiroivista kodeista ja pienistä nerokkaista yksityiskohdista. Tykkään kutsua läheisiäni kyläilemään, laittaa ruokaa ja leipoa. Istua heidän kanssa iltaa kaikessa rauhassa. Jutella ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Nauraa ja itkeäkin. Koti sisältää paljon muistoja, hyviä ja huonoja. Se on vain elämää.






 Bling,bling-tyynyillä luon hieman väriä muuten tummanharmaaseen sohvaan.



Olohuoneen ja käytävän välissä oleva antiikkituolikin liekehti auringonvalossa.

Olen asetellut olohuoneen ja käytävän välisen on puoliseinän päälle apteekin vanhoja pulloja.



 Bloggailen yleensä läppärilläni vaikka omistan myös iPadin. Voitin iPadin puolitoista vuotta sitten Sampo Pankin kilpailussa. iPad on loistava keksintö ja se kulkee helposti mukana matkoillakin.


Eilen iltapäivällä pakkaslukemat olivat -25 astetta ja talviaurinko tulvi olohuoneeseemme tuoden varsin keväisen fiiliksen. Valo ja aurinko tekivät niin hyvää sielulleni, se läpäisi tumman möykyn sisälläni ja toi toivon säteillään kutsun kohta alkavaan kevääseen. Huomennahan on jo helmikuun ensimmäinen päivä, joka tarkoittaa sitä, että viikonlopun aikana voi jo leipoa Runebergintorttuja.


Tämän haasteen saavat napata kaikki ne, jotka eivät ole vielä haastetta toteuttaneet :)


 Kotiovella-blogissa on alkanut hauska postaussarja, jossa kurkistetaan eri ihmisten koteihin, nauttikaa!


 Myös kisut kylpivät auringossa. Don´t take my sunshine away!


 Auringonpilkkuja turkilla.


Viikonloppuna leivon, koska herkkuhammasta kolottaa aikalailla.
Paketti Ben&Jerrys vaahetrasiirappi-jäätelöä, torkkupeitto ja sinkkuelämää-sarja. Piristää lähes aina.Olo on nimittäin hieman kipeänlainen, kurkkua särkee. Josko en sairastuisi. Nyt ei olisi aikaa sairastaa. Mutta se fiilis, kun tulee perjantaina töistä kotiin ja istahtaa sohvalle, laittaa Partyliten tuoksukynttilät palamaan ja tunnelmoi. Kisuille muikkuja ja itselle jotain hyvää ruokaa. Lauantaiaamuna jaksaakin lähteä lenkille, jollen ole kipeä. Toivotaan parasta ja sitä, että pakkanen hellittäisi. Toivon viikonlopun olevan stressitön ja lempeä, juuri sellainen jossa viihdyn.


Kaikkea hyvää viikonloppuusi



SHARE:

6 kommenttia

  1. Hauska postaus, minusta on kiva katsella missä ihmiset bloggaavat. Toteutan varmaan itsekin jossain vaiheessa vielä :)
    Hyvää perjantaita!

    VastaaPoista
  2. Upea aurinko! Ja nuo kisut... todella suloisia ♥ siin he ihanat rinnakkain istuskelevat :)

    VastaaPoista
  3. Kiva bloggaus nurkka sinulla. Tuo kultainen tyyny on aivan ihana.

    Kivaa viikonloppua sinulle !

    VastaaPoista
  4. Oi aurinko piristää kyllä niin paljon, ihanaa kun tulee kevät!
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan tunnelmainen blogguspaikka. Ihanat kisulit ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig