lauantai 6. huhtikuuta 2013

Arvonta teille ihanille ♥

Tervetuloa osallistumaan arvontaan, joka sisältää suurimmaksi osaksi keittiöön liittyviä juttuja :) Arvottavana on Enkelin eväspussin taulu "Tänään on ihana päivä", kooltaan 17*17, tiskirätti kauniilla rakkausreseptillä, irtoteen säilytykseen tehty purkki, jossa on aromilukko, vihreää luomuteetä enkelin omenahyvettä, keittiö- ja käsipyyhe mietelauseella, 35*70. Onnea kaikille arvontaan :) Olette ihania kun käytte blogissani ja kommentoitte.

  
Vihreä luomutee on erittäin hyvää. Itse tykkään enkeli aiheisista jutuista. Enkelin eväspussin tuotteet ovat yksinkertaisen kauniita.
 

 Itselläni on tällainen käsi-keittiöpyyhe, mutta kissan kuvalla ja eri tekstillä. Järjestän suuremman arvonnan kunhan saan joskus kasaan 100 lukijaa.ARVONNAN SÄÄNNÖT! Yhden arvan saat, jos et ole rekisteröitynyt lukijani, Kolme arpaa jos olet rekisteröitynyt lukijani, Neljä arpaa saat jos olet rekisteröitynyt lukijani ja mainostat arvontaa eteenpäin blogissasi/facebookissa.
 
Ilmoita arpojen määrä ja jos et ole rekisteröitynyt lukija vaan anonyymi niin keksi itsellesi nimimerkki. Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee kommentoida tätä postausta!
Osallistumisaika päättyy perjantaina 12.4.2013 klo 17.00. Julkistan lauantain postauksessa voittajan!
Tänä aamuna heräsin aikaisin ja kävin aamulenkillä. Noustiin yhdessä auringon kanssa :) Aamupala näytti ylläolevalta.


Tänään aion ulkoiluttaa Harrodsilta ostamaani terrieri-laukkua. Tänään meillä myös leivotaan, ulkoillaan ja relaillaan, kuten aika monena muunakin päivänä. Sekä katsellaan kesän ulkomaanmatkatarjontaa. Kovasti tekisi mieli retkiluistelemaan, mutta se on kohdaltani kiellettyä leikkauksen takia. Hyvän olon-projekti on lähtenyt käyntiin oikein hyvin. Tää mun sairasloma tuntuu loputtomalta. Eka kertaa elämässä, kun minulla ei ole minnekään kiire. On aikaa kuunnella itseään ja olenkin miettinyt paljon elämää ja sitä mitä haluan elämältä. Mulla alkaa olla aika selvät sävelet :) ja sen takia minussa asuu tietynlainen tyyneys ja rauha. Tuntuu, että tämä pakollinen rauhoittuminen tuli minulle kuin taivaanlahjana. Olen aikalailla tyytyväinen elämääni ja päätöksiini. Elämä on tuonut minuun itsevarmuutta ja jämäkkyyttä. Niin, ja sain muutes sen haluamani kesätyöpaikan, jee ;)Onnea kaikille arvontaan ja rentouttavaa lauantaita


SHARE:

19 kommenttia

 1. Ihanat palkinnot! Neljällä arvalla mukana!
  Minä tykkään kans enkelin eväspussin tuotteista.
  Onnea kesätöistä!
  On varmaan ihanaa, kun on aikaa ruhtinaallisesti, vaikka ei siis tietenkään ole kivaa olla sairaslomalla, mutta rauhallista, kiireetöntä ns omaa aikaa tarttee aina välillä.
  Minä odotan selkäleikkaukseen pääsyä, jonka takia saan myös sitä aikaa , sairaslomaa useamman viikon. Se on oikeastaan sellainen
  pakko rauhoittuminen, tiedä sit onko kivaa vai ei.
  Toivottavasti sinulla ei ole kipuja, mikä ei ole kyllä kivaa.
  Aurinkoista viikonloppua!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Enkelin eväspussin jutut on ihania!!
  Onnea kesätyöpaikasta!:) Tulee kyllä itsekin kotona ollessa mietittyä että mitä sitä haluaisi tulevaisuudessa tehdä... Ehkä se itselläkin jossain vaiheessa selkiytyy.:)
  Kolmella mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. 3arvalla mukana :)

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Mukana ihanassa arvonnassa kolmella arvalla. :) Hyvää lauantaita sinullekin! :)

  ketkulainen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihana arvonta jälleen!!! :)) Olen kyllä jo viime arvonnastasi voittanut, eli tällä kertaa en edes voittoa odottele. Mutta täytyyhän näihin aina osallistua kun on niin kivoja!!! :>> Onnea kesätyöpaikasta!! :) Olen neljällä arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 6. Mukana neljällä arvalla (mainostan facebook-ryhmässäni).
  Kiitos myös sinulle ihanista kommenteistasi blogissani. On niin kiva aina vastavuoroisesti tulla kommentoimaan sinullekin.
  Toi sun terrieri laukkku on NIIN upea.

  VastaaPoista
 7. Mukana Arvonnassa neljällä arvalla , ihana arvonta ja palkinnot, ihanaa lauvantaita ja kevään odotusta, ja täällä on pieni painos teksti , http://pinskunpuuhastelut.blogspot.fi/2013/04/hauska-ja-ihana-arvonta.html

  VastaaPoista
 8. mukana 3 arvalla :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana. Ihana palkinto.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Olen rekisteröityneen lukijan kolmella arvalla mieluusti mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 11. Kolmella arvalla mukana ihanaisen naisen ihanassa arvonnassa ♥ :))

  VastaaPoista
 12. Kolmella arvalla mukana! :-) Enkelin eväspussi on kyllä kerrassaan ihana, niitä löytyy myös meiltä! :-)

  VastaaPoista
 13. Kolme lirpukkaa mullekin lukijanasi. Tee on yksi intohimoistani. <3

  VastaaPoista
 14. Hienoa että sait kesätöitä! Joskus on niin hyvä pysähtyä miettimään tätä elämää ja sen tarkoitusta.

  VastaaPoista
 15. Onnea kesätyöpaikasta! :) Arvonnassa mukana kolmella arvalla :)

  VastaaPoista
 16. Onnea kesätyöpaikasta. Kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla osallistun; jokaisella pitäisi olla tuo taulu sjoitettuna niin, että kun herää niin sen näkee ensimmäisenä, eikö vain? Hippu

  VastaaPoista
 18. Mukaan yhdellä arvalla =)!

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig