keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Happy day!

Tänään olen saanut nauttia auringosta, ihanien ihmisten ja eläinten seurasta, uuden oivaltamisesta ja uusien tuulien puhaltamisesta. Ilmeisesti toivoa ei pidä heittää pois vaan katsoa ylös unelmiin :)Oletteko huomanneet, että Marimekolla on 30% alennusmyynti myymälöissä ja verkkokaupoissa,kipinkapin ostoksille ;)

                                                       kuva, Marimekko
 


Mulla oli heti aamusta todella hyvä fiilis ja reippailinkin linnunlaulun säestäessä aamulenkillle auringonsäteiden kutittaessa nenänpäätäni. Muistelin menneitä kesiä ja kuinka aurinko lämmittää rantakalliolla nauttiessa kesäpäivästä sekä piknikistä ja järvi tuoksuu puhtoiselle. Vastapestyt mäntysuovan tuokuiset matot. Ihastelin kisun nukkuessa päikkäreitään Pentikin poropeitolla, auringonläikkiä turkissa ja  hänen harmaita silkkisiätassujaan. Kuinka kissa voikaan olla suloinen ja komea :) Olen miettinyt tulevan arvonnan aihetta ja puhunut puhelimessa ystäväni kanssa ainakin tunnin. Kyllä puhekyky on hienojuttu, kaikilla sitä ei ole. Olen aika onnekas. Huomasin Minna Kurikkalan hienon ja asiaa täynnä olevan kirjeen facebookista, klik! Minulla on yksi ystävä, jolla on juuri tämä edellä mainitsema diagnoosi, Fibromyalgia. Ilta on aikaa unelmoinnille ja ajattelin leipoa iltapalaksi kinkku-paprikakiehkuroita, sellaisia laihisversioita totta kai ;) Ja joku voisi korjata mun niskan kivuttomaksi


 


 Kahdenkymmenen vuoden 

päästä tulet olemaan
surullisempi niiden asioiden
vuoksi joita et tehnyt
kuin niiden jotka teit.
Irrota siis paalusolmut.
Purjehdi ulos turvasatamasta.
Hae pasaatituulet purjeisiisi.
Tutki. Unelmoi. Löydä.

- Mark Twain -
Joskus on hyvä vain olla, ilman sen suurempia hössötyksiä!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Niinhän sitä sanotaan, että tehdyt asiat eivät kaduta, vaan tekemättömät. Kun aina vain saisi uskallusta asioiden tekemiseen.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti suosittelen tekemään niitä asioita, joita tekee mieli. Pitää elää hetkessä, ennen kuin hetki on mennyt ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, elämä tulee elää nyt koska seuraavasta hetkestä ei ole varmuutta :)

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig