perjantai 26. huhtikuuta 2013

Bubbligt, söt och salt

Idag vaknade vi tidigt, solen strålade och det var varmt. Till efterrätt blev det cookies och varm choklad. Det var en bra dag.

Kuvittelen mielessäni meren kohinan ja kuinka kuumasti aurinko porottaa iholleni. Ja miten ihanan virkistävä se kylmä drinkki kädessäni on...kunnes havahduin taas tähän maailmaan! Onneksi kohta on kesä :) Kuinkas sinun päiväsi on mennyt?

Ystäväni saapuu kohta meille. Aamupostaus saattaa hieman venähtää :D Shampanjaa, suklaata ja sushia sekä itsetehtyjä suolaisia croustadeleipäsiä, TVOF-finaalia, aurinkoinen ilta parvekkeella sekä Michael Bublé taustalla laulamassa sulosointuja :) Shampanja odottaa jo coolerissa tarjoilemista :):)Olen jo nyt intona kuin ilmapallo, koska rrrrakastan hyvien ystävien juhlia. Ja omia juhlia... juhlien järjestämistä... laittautumista.... sitä ihanaa tunnetta, kun on lähdössä jonnekin, on viimeisen päälle laitettuna, päällä ehkä uusi mekko :) Ja sitten samppanjapullo sanoo poks ja näen kaikkien rakkaiden ystävien iloiset kasvot. Oi, ystävät ja juhlat - ihanaa! Ja vappu avaa kevään ja kesän, joten mikäs sen ihanampaa? Vappu ryysiksessä, mudassa ja sateessa - not for me. Mutta juhlat ja ripaus luksusta arjen keskelle, kyllä kiitos! Mutta tänään saan ihana ystäväni meille ja vietämme kivan tyttöjen illan, mieheni on liikkeellään tekemässä muutto paikasta a paikkaan b.


Önskar att alla ni finfiningar har en underbar fredag!
SHARE:

3 kommenttia

 1. Oi kun kuullostaa ihanalle! Nauttikaahan tyttöjen illasta! Minä suunnistan huomenna baanalle kera ystävän ja illan kruunaa Kaija Koo! ;)

  VastaaPoista
 2. Kaikki juhlat on kyllä ihania! Rakastan synttäreitä, häitä, ristiäisiä, valmistujaisia, ihan kaikkea! On vaan niin mahtavaa just laittautua ja juoda kahvia ja jutella kaikkien kanssa :)

  Mulla on tänä kesänä yhdet kesähäät, (jes!) jonne saan ostaa jonkun ihanan uuden juhlamekon :D

  VastaaPoista
 3. Oi, kuullostaa niin ihanalta! Samppaanjaa hyvän ystävän kanssa; ihan parhautta!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig