tiistai 2. huhtikuuta 2013

Clothes and Living

Sitä eletään jo huhtikuuta, milloinkohan saan kaivaa ballerinat kaapista...Vastailen teille tänään ja tällä viikolla kysymyspostauksen kysymyksiin. Pienen onnenpesä-blogin Jenna teki kysymyspostaukseeni muutaman kysymyksen ja ne koskivat pukeutumista ja kotia. Mikä on pukeutumisesi juju? Ja olisiko mahdollista saada postaus kodistasi? :) Ja M niinkuin Maaria-blogisti kysyi minkälaista toivoisit elämäsi olevan viiden vuoden kuluttua? Ts. millaisessa elämäntilanteessa haluaisit olla? Kotipostauksen teen tällä viikolla mutta muihin kysymyksiin vastailen nyt :) Alla on kuvia pukeutumisestani ja koska tuloillaan on kevät ja kesä niin kuvatkin ovat varsin aurinkoisia. Tykkään rennosta, siististä ja klassisesta pukeutumisesta. Kesäisin tykkään käyttää kevyitä neuletakkeja, kotelomekkoja, farkkuhametta, tuubitoppeja ja Marimekon mekkoja. Rakastan aurinkoa ja uimista. Koetan kerätä kaikki mahdolliset auringonsäteet itselleni. Kauniisti ruskettunut iho on ilo silmälle mutta Tuksu-tyylinen rusketus on out :D Alla on kuvia kesiltä 2010-2012 ja talvelta 2013. Joku vaate sopii jollekin todella hyvin mutta toisen päällä se ei välttämättä olekaan kaunis. Onneksi olemme erilaisia ja jokaiselle löytyy varmasti oma tyylinsä aikojen saatossa. Niin on ainakin käynyt minulle :)


Mietin pitkään tatuoinnin ottamista ja nyt minulla on niitä kolme. Kaikki saa peittoon tarvittaessa. Kaksi on niskassa ja yksi nilkassa.En voisi ottaa tatuointia käsivarteen tai muuhun todella näkyvään paikkaan.


Alla oleva Marimekon mekko oli ylläni serkkuni lakkiaisissa kaksi kesää sitten. Marimekolla on ihanan klassisia vaatteita, joita vaatehuoneessani on useampia, lähes kymmenen erilaista.Tykkään paljon myös Gantin, Hilfigerin ja Ralph Laurenin vaatteista ja niitäkin löytyy vaatehuoneestani muutama. En koskaan voisi ostaa vaatetta pelkän merkin takia, jos en oikeasti pidä siitä.


Rakastan myös rentoa lookia, peruspaita ja caprihousut toimivat usein aina kesäpäivänä.

Alla on kuva valmistujaisistani, heinäkuussa 2011, lämmintä oli yli +30 astetta ja tämä Marimekon tunikamekko. Pukeutumiseni juju on jokin pieni yksityiskohta joko vaatteessa, kengissä tai hiuksissa.


Käytän pukeutumisessani paljon tummia värejä ja etenkin musta on mun juttu. Toki en pidä päivittäin koko mustia vaatteita, koska se muistuttaa hautajaisvaatetusta. Lisään tummaan vaatetukseen usein jotain piristävää, oranssia, vaaleaa tai punaista. Rakastan erilaisia huiveja ja pieniä yksityiskohtia.


Kuten alakuvassa näkyy, Vuittonin huivi on lempparini ja tykkään käyttää talvella erilaisia kotelomekkoja ja villakangasmekkoja. Minulla ei ole kuin kehumisensanoja Vuittonin metallilankaisesta huivista. Laukuilla ja muilla asusteilla saa pukeutumiseensa säpäkkyyttä.


Se kuinka näen elämän viiden vuoden kuluttua, niin vaikka tykkään suunnitella tulevaa elämää niin en osaa sanoa millaista elämäni on silloin. Toivon, että saan olla onnellisen tasapainoisessa elämäntilanteessa, velaton, olen päässyt matkustelemaan jo useassa unelmamatkakohteessanija olisin ammattiani vastaavassa kivassa työpaikassa. Sekä toki bloginkirjoittelu varmaankin jatkuu ;D Olen joutunut todistamaan sitä, että elämä saattaa muuttua yhdessä sekunnissa ja sen takia viisi vuotta on pitkällinen ajanjakso. Siinä ajassa saattaa tapahtua mitä vain. Toivon mukaan saisin olla onnellinen ja terve, sen suurempia murheita. Toivon, että viiden vuoden kuluttua minulla olisi vakituinen työ, jossa saan toteuttaa itseäni, sitä en tiedä millä paikkakunnalla asun. Se on tärkeää, että työ ei vain ota vaan se myös antaa takaisin hyvää energiaa ja voimia sekä kehittää työntekijäänsä.


En tavoittele täydellistä elämää vaan onnellista elämää. Viiden vuoden kuluttua kisumme on seitsemän vuotta vanha ja itsekin olen lähempänä pyöreitä vuosia. Tuskin olen vieläkään naimisissa, eikä meillä ole lapsia. Haaveenani kun ei ole koskaan ollut ne kaksi lasta, punainen omakotitalo, kultainennoutaja ja Volvo :D Olen aika extempore-ihminen, joten en voi veikata sen suuremmalti missä olen ja mitä teen, koska viimeisen viiden vuoden aikana on tapahtunut sellaisia asioita joita en olisi koskaan uskonut tapahtuvaksi. Lisäkoulutus, burnout, isäni äkillinen kuolema silmieni edessä, kisun hankkiminen, uusi työ, uusi paikakkunta jne. Elämä antaa ja elämä ottaa, on vain kasvettava sen mukana. Olen kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana ihmisenä enemmän kuin koskaan, minulla on erilaiset arvot kuin ennen. Yritän elää nyt koska siitä eläkeiästä ei ole takuuta. Elämä on nyt eikä kymmenen vuoden kuluttua. Voisin jopa ajatella asuvani ja työskenteleväni ulkomailla, jos niin hieno mahdollisuus osuisi kohdalleni elämässäni. Mielenkiintoisen kysymyksen Maaria asetti :)


Rakastan helmikoruja ja helmikoruja vaatteissa, kuten alakuvasta voi huomata.


Rakastan Vuittonin laukkuja, vaikka en toki kaikkia laukkumalleja kelpuuttaisi. Laadukkaat ja klassiset laukkumallit ovat suosikkejani. Toki monesta muustakin merkistä löytyy hyviä laukkuja. Longchampilla ja Michael Korsilla  on monta kaunista laukkumallia, ja olenkin miettinyt sellaisen hankkimista. Jos olisin rikkaampi niin minulla olisi enemmänkin merkkilaukkuja. Paitsi en veisi ensimmäiseksi mahdollisia lottovoiton miljoonia Vuittonille vaan auttaisin ensin läheisiäni, maksaisin velkani pois ja sitten voisin miettiä sijoutuskohteita.

  
Onko sinulla jokin tietty luottoasuste- tai vaate kesäksi?


Piknik on kesäisin must-juttu! Ystävät, bikinit, järvessä pulahtelu, piknikeväät, kiireettömyys, hyvät juomat ja aurinko! Täydellinen kesäpäivä :) Tässä piknikvaatteena on Peakin musta mekko.


Keväisin lemppari vaatteeni on biker-mallinen nahkatakki, Vuittonin farkunsininen huivi ja farkut.


  
Trenssi on mulle siisti perustakki, joka löytyy vaatekaapistani mustana ja vaaleana. Ja nyt hakusessa olisikin uusi tumma trenssi. Olisiko teillä antaa vinkkejä mustan trenssin hankintaan? Hinnan tulee olla huokea, koska tämä lyyli aikoo pienentyä ;)                        
Tory Burchin ballerinat ovat yhdet lempparibaltsuistani.

Saitte varmaankin tämän postauksen myötä tietää tyylini jujun, siis minulla ei ole mitään sen suurempaa jujua kuin, että riittää kun viihdyn vaatteissani ja ne ovat ajattoman klassisisia.Tyylini on simppeli ja vaihtelee paljon päivien mukaan, mielialojen mukaan. Olen oppinut ostamaan kestävämpiä ja laadukkaampia vaatteita ja asusteita kuin ennen, toki siihen vaikuttaa se etten ole enää opiskelija. Minulla on vaatehuone joka on pullollaan vaatteita, laukkuja ja kenkiä. Olen päättänyt olla ostamatta uusia, materia ei tee nyt onnelliseksi, onko koskaan tehnyt?! Se on vain hetkellistä ihanuutta, jota toki jokainen joskus kaipaa. Nyt on aika laittaa kymmenykset syrjään ja nauttia niistä ulkomaanmatkailun muodossa kesällä ja syksyllä :)

Loppuun hauska Finnmatkojen linkki, kiva aprillipila. Karvakamun voi ottaa mukaan ulkomaanmatkoille ;D 

Tyylikästä tiistaita murut, 

SHARE:

3 kommenttia

 1. Mukava tyyli sinulla! :-) Paljon samaa löytyy kun itsellä :-) Kotelomekot, farkkuhameet, tuubi toppi jne :-) Niistä pidän valtavasti itse! :-) Peak on ehdoton lempi merkki mitä kovasti kannatan! :-)

  Oikein mukava oli lukea!

  Mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Kivoja kuvia sinusta, olet kyllä tosi kaunis ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! :) Aika paljon samaa löytyi, minäkin vannon mustan nimeen. :D

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig