tiistai 30. huhtikuuta 2013

Näyteikkuna elämää

Olin eilen mieheni firmalla laittelemassa näyteikkunaa ja tällaisen alun sain tehdyksi. Näyteikkunasta puuttuu vielä mallinukeilta housut :D ja taustakangas sekä näyteikkunaan tulee ruohomatto. Mutta pikaisesti täytyi kyhätä jotain ja tällainen siitä tuli. Blogini itsessään on omien intohimojeni näyteikkuna. Elävät mallinuket olisivat aika kivaa vaihtelua näyteikkunaan vaikkapa yhden päivän ajan. Näyteikkunallahan on monta tehtävää. Se avaa ohikulkijoille yrityksen identiteettiä. Kukaan ei varmasti jakaisi yrityksestään negatiivisia mielikuvia herättäviä käyntikortteja, joten yrityksen kannattaa pysähtyä miettimään, mitä näyteikkunalla halutaan ihmisille yrityksestä viestittää.      Aion poiketa tänään vähäksi aikaa firmalle ja tehdä näyteikkunan loppuun.


Suuri osa ihmisistä on visuaalisesti ajattelevia. Ihmisten on todettu käyttävän näyteikkunan katsomiseen sen ohi kulkiessaan seitsemän sekuntia. Näyteikkunassa pitäisi olla jotakin huomiota herättävää, jotta ohikulkija pysähtyisi tutkimaan sitä pidempäänkin. Tuosta seurauksena hän voi mahdollisesti astua liikkeeseen ostoksille.


Näyteikkunan taustaksi olen ajatellut Vallilan Bulevardi-kankaan, koska siinä itsessään on kaunis kaupunkimaisema.

Somistaminen, näyteikkunat ja tavaroiden esillelaittaminen, ne ovat mielenkiintoisia asioita. Bloggaajienkin elämä on omalla tavallaan näyteikkuna elämää. Itse en kerro blogissani kaikkea, blogi on vain pintaraapaisu elämästäni. Jotkut taas eivät halua näyttää kasvojaan syystä tai toisesta, on erilaisia blogeja, erilaisia kiinnostuksen kohteita, intohimoja ja lahjakkuuksia. Bloggaaja on tietyllä tavalla julkisuuden henkilö, mitä enemmän kerrot elämästäsi blogissasi sitä enemmän annat itsestäsi blogille. Itse tykkään pitää tietyn yksityisyyden ja olenkin rajannut blogini niin, etten kerro täällä kaikkea. Koetan pitää tämän hyvänmielen blogina, koska mikä oikeus minulla olisi tuottaa huonoja viboja lukijoilleni ainaisella valituksella. Kyllä siinä lukijatkin kaikkoaisi. Asiat, kun eivät valittamalla parane vaan halutun muutoksen eteen on yleensä tehtävä töitä. 


  
Innostuin eilen todenteolla tekemään näyteikkunaa ja siinä vierähtikin jokinen tovi. Kyllä Adidaksella on trendikkäitä lenkkareita. Kauniita liukuvärejä. Malli: Snova seq.Urheiluliike alkaa kohta näyttämään siltä, että asiakkaatkin löytävät tarvitsemansa, tervetuloa!Löysin Kylpyankankeltainen arki-blogista tärkeää tietoa rintojemme hyvinvointiin ja hyvien urheiluliivien hankintaan liittyen! Me suomalaiset naiset olemme hyvin laiskoja ostamaan liivejä ja arkiliivit eivät sovi liikuntaan vaan rintaliivejäkin tulisikin olla useammat, aina eri käyttötarkoitusta ajatellen.Pelastakaamme sidekudoksemme!


                                                              Kylpyankankeltainen arki


Oletteko kokeilleet Gymstickiä? Se onm tehokas jumppavehje, joka menee pieneen tilaan ja sen avulla saat tehtyä erilaisia harjoitteita kotona. Gymstickiä on olemassa eri vahvuuksisia ja jäykemmän Stickin voi ostaa mitä enemmän voimat kasvavat. Gymstickillä on myös paljon erilaisia kuntoiluvälineitä aivan kotitreenaamiseen. Tykkäättekö kotona treenamisesta? Itse olen hieman laiskansutjakka kotitreenaaja ja kuntosalilla saan paljon enemmän aikaiseksi, mutta kyllä kotilaitteillakin tulee treenailtua jonkin verran.

Sain ystävättäreltäni suuren meren takaa ihanan kortin :) Siis kortteja tulee nykyään kirjoitettua aivan liian harvoin, saatikka sitten kirjeitä. olen lähettänyt kortteja kummilapsilleni, koska ainakin äitini on tallettanut kaikki minulle lapsena lähetetyt kortit, kivojan muistoja :)
Meillä ei ole mitään sen suurempia vappumenoja vaan vietämme vapun suurimmaksi osaksi kotona ja käymme mieheni firmalla sipistelemässä paikkoja  muuton jäljiltä. Tänne on luvattu +2-6 astetta lämpöä eli sisätiloissa oleillaan. Vappu avaa kevään ja kesän, joten mikäs sen ihanampaa? Vappu ryysiksessä, mudassa ja sateessa - not for me. Mutta omatjuhlat ja ripaus luksusta arjen keskelle, kyllä kiitos! Skumppaa, ilmapalloja ja hyvää ruokaa, rentoilua, kotitekoista jalka-ja käsihoitoa ja leffaa, sellainen on meidän vappu :) Tänään täytyykin suunnistaa ajoissa kaupoille, vappuruoka ostoksille. Tänään meillä myös paistetaan munkkeja, mums! Lupaan kirjoitella teille huomenna muutamia kivoja reseptejä. Onko teillä muuten postaustoiveita?Sään osalta tämä vappu taitaa mennä ainakin meilläpäin Singing in the rain-tunnelmissa.

                                           Mitäs teidän vappuunne kuuluu?


                                Hyvien tuoksujen ja munkkien täyttämää tiistaita ♥
SHARE:

20 kommenttia

 1. Upea näyteikkuna onkin tullut. Tuo bulevardi kandas on tosi kaunista. Mukavaa Vappua Sinulle

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaus, olisin kyllä mielelläni astunut sisään ostoksille :) oikein mukavaa vappua sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Voimia muuton viimeistelyyn! :-) Kyllä siitä hyvä tulee :-)

  Itsellä menee vappu hyvin pitkälti töissä, huomena olisi toiveena päästä piknikille työpäivän jälkeen jos ilma suosii :-)

  Mukavaa vappua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappunahan saa tuplapalkan, sitten voi ostaa jtn kivaa ;)

   Poista
 4. Olipa taas niin huikea bloggaus! Täynnä kaikkia kivoja asioita! Ajattelin vain äkkiä piipahtaa, mutta eihän se sinun blogissasi onnistu : )

  Kivaa vappua!

  VastaaPoista
 5. Yksi toiveammateistani on joskus ollut somistaja, ja sitä pääsee sitten toteuttamaan ainakin kotona, harrastuksissa ja blogissa. Oikein hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 6. Skumppaa ja hyvää ruokaa kuuluu meidän vappuun. Kävin hoitamassa ruokaostokset jo eilen, joten tänään voi siirtyä suoraan kotiin vapputunnelmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ollut kyllä kaukaa viisas, koska tänään kaupat olivat tupaten täynnä.

   Poista
 7. Munkinpaistoa täälläkin ohjelmassa ja skumppa on jo kylmässä :)
  Grilli pitäisi vielä puunata tai sitten grillataan ihan kotiuunilla.
  Ihanaa puuhaa varmasti tuo näyteikkunan teko ja valitsemasi kangas sopii hyvin aiheeseen :) Minä ainakin kiinnitän kovasti huomiota juuri näyteikkunoihin ja usein valitsen kaupankin sen mukaan, miltä ulkopuoli näyttää. Välillä oikein harmittaa kun jotkut eivät viitsi panostaa näytteillepanoon ollenkaan.

  Olen samaa mieltä urheiluliiveistä. Niihin kannattaa kyllä panostaa kunnolla, eikä todellakaan tulisi mieleen mennä jumppailemaan tavallisilla rintsikoilla ;)

  Mukavaa ja rentouttavaa vappua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi :) Olen täysin samaa mieltä, että joihinkin näyteikkunoihin tavarta ovat kuin viskattu ja ihmetellään kun asiakkaita ei näy mailla ei halmeilla.

   Poista
 8. Ihanaa vappua! Meilläkin juhlistetaan sitä ihan kotosalla, mutta sekin on hauskaa! Täällä alkaa jo aurinkokin paistaa, toivottavasti riittää vielä huomisellekin :)

  VastaaPoista
 9. Rauhallisissa tunnelmissa sujuu vappu tääläkin. Mukavaa vappua! :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig