torstai 18. huhtikuuta 2013

Marimekkoa, Vallilaa ja pekonimuffinsseja!

Kävin eilen sisustusliikkeessä ostamassa Vallilan Anis-kangasta. Ensin kyselin Mustikka-kangasta, mutta sitä heillä ei ollut tarjota minulle. Ihastuin Anis-kankaan kuvioihin ja värimaailmaan. Keittiössämme on Marimekon sivuverhot/paneeliverhot ja ajattelin laittaa kesäksi Marimekon Kaiku-kankaan verhot keittiöön ja siihen käy kuten tähänkin Marimekon violettiin verhoon kivasti tämä Vallilan Anis-kangas.


Mitäs mieltä olette tästä Vallilan Anis-kankaasta?


Vallilan ja Marimekon kankaat ovat todella laadukkaita. Minulla on useammat verhot näiltä suomalaisen designin ja muodin huippufirmoilta. Kun käyn Marimekon myymälässä tsekkaan aina ensin mekot, laukut ja verhokankaat. Vallilaan liikkeeseen mennessä hypistelen aina kaikkia kauniita kankaita ja sisustusjuttuja. Minulle merkitsee valtavasti se ostotilanteessa, että tuote jonka ostan on eettisesti oikeissa olosuhteissa tehty ja se kestää käyttöä.


Kävin tänään lääkärissä ja lääkäri totesi, että kotijumppaa on jatkettava. Menen töihin vasta ensi kuun puolivälissä. Menen suoraan antamaan oppilailleni arvosanoja. Onneksi minulla on kiva sijainen, joka osaa hyvin hommansa. Tänänä on ollut hyvää henkeä ilmassa. Aurinkoa ja pieni happihyppely. Niin, ja aamulla lupailin teille pekonimuffinssien ohjeen ja tässä se tulee.


Pekonimuffinssit

2 tl mustapippuria 
140g pekonia tai kinkkusuikaleita
1 pieni sipuli
½prk Creme Fraiche Kolmen sipulinlevite
1prk Ruohosipuli tuorejuustoa
Puoli pahvipurkillista fetajuustoa
1 kananmuna
Juustoraastetta
Isot Amerikanmuffinssivuoat



Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi. Pilko sipuli ja pekoni pieneksi hakkelukseksi (silpuksi) ja lisää kananmunien sekaan ( en esikypsentänyt pekonia). Jos et halua käyttää pekonia niin voit käyttää kinkkusuikaleita pieneksi silputtuna. Käytä isoja Amerikanmuffinssivuokia. Jaa voi/lehtitaikina levy kahtia ja kauli se sopivaksi muffinssivuokaan. Annostele seos päälle ja päälle hieman juustoraastetta. Paista 200 °C noin 15-20 minuuttia.


Muistakaas osallistua arvontaan ja rekisteröityä lukijoiksi ;)

Aurinkoisin terveisin,

SHARE:

6 kommenttia

  1. Rauhassa pitää parannella ♥ onneksi on hyviä sijaisia :))

    VastaaPoista
  2. Kaunis kangas (ja iloinen blogi!). Rakastan kauniita kankaita. Marimekkokin on taas noussut oikein uuteen kukoistukseen. Ongelmana on, että en erityisemmin tykkää verhoista ja pöytäliina on huushollissamme tuhoon tuomittu idea, jonka käyttö rajoittuu jouluun, pääsiäiseen ja isompiin perhejuhliin.

    VastaaPoista
  3. Kauniita kankaita, tykkään kovasti Marimekosta. Parantumisia ihan rauhassa <3.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaunis vierailustasi ja kauniista sanoistasi. <3

    Vallilasta on tullut yksi suosikeistani sisustustekstiileiden suhteen, mutta eihän minulla siihenkään varaa ole. Ihana kuitenkin katsella ja hypistellä mielikuvissa. :)

    VastaaPoista
  5. Joskus on kiva haaveilla ja sitten joskus toteuttaa haaveensa. Joskus saattaa löytää hyviä alennusmyyntejä, jotka kannattaa hyödyntää :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig