sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Muuttoa ja tunnustus ღ



Silmissäni vilisee Adidaksen, Asicsin ja Merrellin jajajajajaja kenkälaatikoita... :D Tää viikonloppu on ollut yhtä muuttoa. Mieheni firma siis muuttaa parempiin liiketiloihin ja apujoukuissa on ollut paikallisen urheiluseuran väkeä, sukulaisia ja ystäviä. Kiitos Teille kaikille muuttoon osallistuneille :) Olen leiponut muuttoporukalle pikkupizzoja, kinkkukierteitä, paistanut porsaan ribsejä jne. Tää viikonloppu on ollut sellaista haipakkaa, että päivätkin menee sekaisin. Muutto pitäisi saada tehtyä keskiviikkoon mennessä ja paljon on vielä tekemistä. Harmi vaan, kun itse en voi kanniskella mitään muuta kuin kenkälaatikoita, mutta kyllä ruokapuolestakin vastaaminen on muuttoapua kun ruokkii nälkäisiä suita  :) Enkä ole oikein kerinnyt käymään teidän ihanien blogeissakaan. Annettakoon se minulle anteeksi, eiks jeh? Korjaan asian pikimmiten :)


Olen etsinyt meille isompaa kotia, kerrostaloasuntoa, mutta niitä ei ole oikein ollut tarjolla sellaisista talonyhtiöistä, johon haluaisin muuttaa. Toisekseen suurin muuttoinnostukseni karisee jälleen kerran mieheni firman suuren muuton jälkeen :D


Millaisia suunnitelmia teillä on täksi päiväksi?


Tein viikolla mokkapalakeksejä ja ne olivat mielettömän hyviä. Varmaankin haluatte ohjeen?




Tämän leivonnaisen taustalla on aikalailla perustaikina.  Nämä keksit ovat erittäin makoisia. Kukapa ei tykkäisi mokkapaloista? ;)


Mokkapalakeksit

250 g voita
2 dl ruokosokeria
2 kananmunaa
7 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

Kuorrute
70 g voita
4 rkl vahvaa kahvia
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vanijasokeria
noin 3 dl tomusokeria

Vatkaa voi ja ruokosokeri keskenään. Lisäile kanamunat seokseen voimakkaasti sekoittaen, yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisäile edellisiin. Pyörittele noin 20 palloksi taikina ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Paina kädellä pallot litteiksi. Voit halutessasi painaa esimerkiksi lasin pohjalla tai sormin pienen syvennyksen keksin keskelle. Paista 175 asteessa noin 15-17 minuuttia. Huom! Älä ylipaista, koska keksit menettävät mehevyytensä liian pitkän paiston aikana.

Valmista paiston aikana kuorrute. Sulata voi ja sekoita yhdessä kuuman kahvin kanssa. Lisää joukkoon kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Sekoita hyvin ja lisäile tomusokeria seosta sekoitellen. Lisäile tomusokeria niin, että seoksesta tulee sen verran paksua, ettei se heti valu keksin päältä pois. Levitä kuorrute kuumien keksien päälle ja koristele vaikka nonparelleilla tai strösseleillä. Anna keksien hetki jäähtyä ennen tarjoilua, jotta kuorrute kovettuu. 

Maistelin viikonloppuna Hartwallin uutukaista, omena-inkivääri limpparia ja se oli hyvää. Tosin tölkillinen riitti suurimpaan limuhimoon :)


Sain I love your blog- tunnustuksen Huvikumpu Living-blogin Susannalta. Kiitos  
Käykääs kurkkimassa Susannan kaunista blogia!





I love your blog-tunnustuksen pelisäännöt:

1. Kopioi post it-lappu blogiisi
2. Kiitä linkin kera bloggaajaa joka tunnustuksen myönsi.
3. Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro siitä heille kommentilla.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla ja toivo että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Tämän tunnustuksen jaan seuraaville ihanille blogeille:


Minulla olisi ollut paljon enemmänkin ihania blogeja, joihin antaa tunnustus, mutta annoin tunnustuksen nyt näille viidelle blogille :) 

 
Ruusuntuoksuista päivää teille ihanille ღ
PS. Muistakaas osallistua arvontaan!

 


SHARE:

10 kommenttia

  1. Kiitos kaunis tästä! <3

    Muutto on kyllä aina sellaista hommaa että huh huh. Kyllä on hyvä huokaista sitten kun on valmista! :-) Tsemppiä hommiin teille! :-)

    VastaaPoista
  2. Muutto on aina iso homma, ja tärkeä rooli on hyvällä muonituksella, että jaksaa :)

    VastaaPoista
  3. Mä olen hulluna inkivääriin, joten tuo limppari houkuttelee. Tosin limpparit itsessään ovat jääneet väliin, mutta jos kerran... :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihana Satu tunnustuksesta ♥

    VastaaPoista
  5. Muutto on kyllä aina tosi rasittavaa. Hyvä että olet työnjohdollisissa tehtävissä. Herkullisen näköinen ohje!

    VastaaPoista
  6. Kiitti tuosta reseptistä! Täytyypä joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
  7. Oi, kiitos tunnustuksesta! Mukava sunnuntaina piristys.

    Muutot ovat rassaavia, kivalla porukalla sujuvat kätevästi!

    VastaaPoista
  8. Voi kiitos, kiitos!

    Muuttaminen on tosiaan niin kamalaa hommaa, että pitää _todella_ paljon haluta sitä uutta kotia, jotta viitsisi nähdä sen viikkojen vaivan! Mutta sitten kun se unelmien koti taas löytyy, tuntuu muuttaminenkin ihan pikkuaskareelta siinä sivussa :-)

    VastaaPoista
  9. Onnea muuttopuuhiin! :) Tänään olen selaillut kaikkia ihania verhoja ja saunomaan on kans taas päästävä. :) Heitin muuten 16 kM pyörälenkin, joten sen päälle sauna tuntuu kivalta! :D

    VastaaPoista
  10. Tuo limsa on muuten parasta limsaa, mitä Suomesta saa, tosin harvoin tulee enää sokerijuomia juotua. Saksassa juon aina Apfelschorlea, Suomessa teen sitä itse vissystä ja omenamehusta. Ihanaa kesäjuomaa!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig