torstai 25. huhtikuuta 2013

Pieni on kaunista iltapalassakin

Tänään on ollut niin jee-päivä! Sain mukavan puhelun :)) Vaikka kipuja niskassa onkin ollut niin silti hyvä päivä. Lueskelin eilen illalla uutta Gloria-lehteä ja silmiini osui ihanan parin Sunrise Avenue-bändin Samu Haberin ja hänen puolisonsa malli Vivianne Raudseppin haastattelu. Heillä on kuvissa päällään Vuittonin uutukaiset vaatteet, kauniit. Tosin en oikein ymmärrä tuollaisten rihmankiertämien pitämistä päällä oikeassa elämässä. Ja tuo yhdistelmä maksaa melkein paritonnia :D


Vuittonilta on tullut Almaan uusi kausiväri. Mitäs tykkäätte? Itselläni tuo väri voisi mennä tämän kauden, mutta tuohon väriin myös kyllästyy helposti. Eikä ole niin helppo sommitella asusteisiinkaan värin puolesta, mutta kaunis laukku. Vuitton aikoo taas nostaa hintojaa, aivan sairasta! Harmi, että kuvittelevat pelkästään hinnan nostamisella saavan lisää asiakkaita. Voisi panostaa vaikka mallistoon, olisi niitä kalliimpia nahkaisia ja sitten ne perinteiset canvas laukut. Ja ei ne kyllä mitään halpoja laukkuja tälläkään hetkellä ole. Jos design, laatu ja materiaalit ovat kohdallaan, niin kyllä haluttavuus mielestäni perustuu niihin seikkoihin. 


Mitäs sinun päivääsi kuuluu?


 Olen löytänyt varhaisten aamulenkkien ihanuuden. Tänäänkin lenkkeilin valkenevassa päivässä. Kaupunki uinui vielä, hiljaisuuden rikkoi vain kaukainen liikenteen kumu ja vielä paljaissa koivuissa iloisesti kevättä sirkuttavat pikkulinnut.


Eilen illalla söin tavallisen iltapalani eli hedelmälautasen, jossa oli kiiviä, kirsikka ananasta, viinirypäleitä, päärynää ja passionhedelmää. Marjarahkaa, vettä, yksi pieni rose-viinitölkki sekä uusi Cosmo. Pieni on kaunista iltapalassakin. Koetan olla syömättä mitään raskasta ennen nukkumaanmenoa.



Punapassio (Passiflora edulis), on Brasiliasta kotoisin oleva kasvi, jota kutsutaan yleisimmin nimillä passiohedelmä, passionhedelmä tai kärsimyshedelmä. Tieteellinen lajinimi edulis tarkoittaa syötävää. Ne voivat olla ruskehtavia tai vihertäviä. Raaka hedelmä on sileäpintainen, kypsän hedelmän pinta on rypistynyt. Hedelmä tuottaa paljon etyleeniä, joten se kannattaa pitää erillään kasviksista, jotka eivät siedä sitä. (Wikipedia)


 Taikina
3 dl vehnäjauhoja
125 g Arla Ingman Meijerivoita
2 rkl kylmää vettä

Täyte
2 broilerin filettä
½prk Kermaviiliä
½prk Creme Fraichea
½prk Creme Bonjour Kantarelli tuorejuustoa
1 kananmuna
suolaa ja pippuria
Päälle juustoraastetta

Nypi jauhot voin joukkoon. Lisää vesi ja työstä tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina, halkaisijaltaan noin 23 cm, irtopohjavuokaan. Pistele haarukalla reikiä taikinaan ja anna seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 

 Paista kana pannulla ja mausta. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada taikinan päälle. Anna olla uunissa 25-30 minuuttia.


Olo on kovin väsähtänyt. En ole puuhastellut sen suuremmin mitään, on vaan huono olo ja niskaa on alkanut särkemään yhä enemmän :/  Pienenä inhosin nukkumaanmenoaikoja, mutta nykyään kunnon uni on suurinta luksusta mitä tiedän. Joskus nukkuminen tuntuu hirveältä ajanhaaskaukselta mutta samalla niiiiin ihanalta,etenkin päikkärit. Kun unelle on varannut kunnolla aikaa ei väsytäkään yhtään. Kuinka monta tuntia nukutte muuten yleensä yössä ja harrastatteko päikkäreitä? Onko teillä vinkkejä hyvään uneen? :)


Viime yönä oli mielettömän kaunis kuutamo!
Ja jos toivon vielä jotain päivän päätteeksi, niin voimia suojelusenkeleillemme! ♥
PS. Muistakaas osallistua arvontaan :)






SHARE:

5 kommenttia

  1. Ihan kiva Vuitton. Kesäksi olisi just kiva väri, ja jos olisi varaa ostaa monta laukkua niin sittenhän voisi vaihdella vähän sään mukaan :)

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen laukku, iltapala ja piirakka :) Mäkin olen nyt hurjasti lisännyt hedelmiä ruokavaliooni ja just eteenkin iltaherkuttelut olen korvannut niillä ja rahkalla. Täytyisi nyt muutama kilo pudottaa ennen kesää.... voih!

    VastaaPoista
  3. Jos Alman ostaisin, niin en valitsisi tuota väriä :) Näin jossain kuvassa pikku-Alman sinisen sävyisenä, ja se oli aika hauska.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig