maanantai 8. huhtikuuta 2013

Sielunmaisemani ♥

Olin eilen todella huonovointinen yöllisen yllättävän vatsakivun takia ja sen takia erilainen postaus mitä olin ensin miettinyt. Halirutistus uusille ja vanhoille lukijoilleni ♥.
Esittelen teille hieman sielunmaisemaani. Alla olevat kuvat kuvaavat sitä. Rakastan entisenä kilpauimarina vettä ja järvi/meri onkin minulle tärkeä asia elämässä. Olen asunut kerran elämässäni lammen rannalla ja siitä huomasi ihanasti vuodenaikojen vaihtelut. Olisi ihanaa asua veden äärellä. Rakastan matkustamista ja erilaisia ruokakulttuureita, mutta mitään öhkömönkiäisiä en suostuisi syömään edes grillattuna. Päivälennolla on ihana ihastella lentokoneen ikkunasta kauniita maisemia. Elämän ollessa tasapainossa on elämä kaikkein kauneinta.


Kesäinen Helsinki on mitä kaunein kaupunki. Pienet ihanat ravintolat, osaan pääsee pelkällä yhteysveneellä. Tunnelmallista ja siinä on pienen  seikkailuntuntua, kulinaristinen seikkailu. 




       Millainen on sinun sielunmaisemasi tai ihannepaikka, jossa haluaisit asua?


Elämä on joskus kivikkoinen mutta sitten alkaakin kaunis aava, jonne pääsee ponnisteluiden lopputuloksena :)


Nautin kesällä suuresti rannalla olemisesti. Valitsen yleensä paikan, jossa ei ole paljoa melua vain Pielisen laineet lyövät maininkejaan rantaviivaan, järviveden puhdas tuoksu, aurinkoinen sää, pulahtelu vedessä, hyvä kirja, piknik eväät ja auringonsäteiden leikki iholla, ihanaa :) On vapauttavaa uida järvessä 1-3 kilsan lenkkejä kera hyvän ystävän ja katsella vain ulapalle kesätuulen tuodessa viestejään. Se tunne ettei ole minnekään kiire ja päivän tärkein juttu on jäätelömakujen valinta.


Hello Kitty Crocs ballerinat ovat yhdet kesäkenkä suosikkini. Ne ovat tyttömäisen kauniit. Vaikkakin kuumat kengät kesähelteellä. Mutta rantakengiksi tyylikkään kauniit :)


Elämä on juuri niin hyvä ja ihana kuin siitä itsellesi teet tai emme voi vaikuttaa kaikkeen mutta melkein kaikkeen. Kai? En kyllä itsekään usko tuohon ihan joka päivä, hyvinä päivinä kylläkin :) Mutta mielummin vähän yliällöpositiivisella kuin pessimistipena-asenteella. Maailma, kun  on pullollaan ihania ihmisiä, vaikkakin joukkoon mahtuu muutama sellainenkin tyyppi, josta voi ajatella, että kannettiinkohan tyyppiä pienenä kassissa eikä muistettu nostaa kantojen kohdalla, vai mikä ihme sitä vaivaa? :D Eniten minua harmittaa ihmisten pahansuopaisuus, miksi aina pitää olla joku kiusanhenki, joka pilaa toisten ilon ? Onko toisen ilo ja onni siltä toiselta pois? En tiedä mutta ärsytys on joskus suuri.




Rakastan luonnonvedessä uimista ja kauniina kesäpäivänä on ihana kellua vedessä ja katsella ohi lipuvia harsopilviä. Vedenmaailma on omanlaisensa, rauhoittava. Sielunmaisemassani on vahvasti esillä vesielementti sekä kaunis kesäpäivä kotimaassa tai ulkomailla. Opin uimaan aivan itse kaksivuotiaana ja siitä asti olen polskinut menemään ja opettanut muitakin kesäisin uinninsaloihin. Joskus on ihanaa järvessä vaan kellua selällään ja laittaa silmät kiinni, se ihana tunne!






Käyn muutaman kerran kesässä ystävien kanssa terassilla. Pari viileää siideriä on mukava ottaa hyvässä seurassa mutta umpihumalassa olemista en ymmärrä edes rentoutumiskeinona. Alkoholin väärinkäytöllä ei rentouduta vaan hankitaan itselleen lisää ongelmia.Joskus on hyvä päivittää "tietoja"ystävien kanssa, se on niin rentouttavaa jutella kaikesta maan ja taivaan välillä Juuri teille ihanillehan mä näitä juttuja voin kirjoittaa. Mikä nais-ja miesenergia täällä netissä jyllääkään! :)

Alla olevassa kuvassa päälläni on Peakin kesäsuosikki mekko, tykkään siitä valtavasti ja se onkin säilynyt hyvänä vaikka onkin pari kesää vanha. Tässä voidaan todeta, että laadusta kannattaa maksaa :) Rakastan vaatteita ja erilaisia tyylejä. Muun muassa Peakillä, Ralph Laurenilla, Marimekolla ja Guessilla on ihania asusteita valikoimissaan.




Kaj Stenvallin ankka-taulut ovat sielunmaisemaltaan todella kauniita, niissä on sanomaa ja kauniit värit. Ne kertovat maalauksen avulla joskus enemmän kuin tuhat sanaa.


Koska kesä on vihreää aikaa niin tein eilen illalla pinaattilettuja ja vihreää salaattia. Eilen illalla meidän piti syödä kanaa mutta kovista vatsakivuista johtuen, päädyin tekemään pinaattilettuja pakastepinaattikeitosta, riisiä sekä salaattia. Tarjoilen yleensä pinaattiletut valkosipuliperunoiden kera mutta vatsan takia teinkin nyt riisiä ja hyvää oli :)


Pinaattiletut
150g pakastepinaattia
1 kananmuna
3dl maitoa
1,5dl vehnäjauhoja
2rkl voita
0,25tl suolaa

 
Sekoita sulatettu pinaatti ja muna. Lisää maito, vehnäjauhot ja juokseva kasvisrasvavalmiste. Lisää suola.
Sekoita taikina ja anna turvota 15 minuuttia.
Paista lettupannulla.
Tarjoile sellaisenaan tai puolukkasurvoksen kera.
VinkVink: Lisää vehnäjauhon sekaan 2 rlk ruisleseitä, letuista tulee täyteläisemmät.

Salaatti 
1 omena kuutioituna
100g Emmental-juustoa kuutioituna
Tuorekurkkua kuutioituna



Tänään menen laboratorio kokeisiin vatsakivun takia. Kärsin viimeksi viime kesänä stressivatsasta mutta tällä hetkellä mulla ei pitäisi olla sen suurempaa stressiä. Epäilevät sappivaivoja, saas nähdä mitä tuloksista selviää, tuskin mitään vakavampaa koska vaiva ei onneksi ole jatkuva. Haluan antaa teille kaikilla ihanille lukijoilleni ja kommentin jättäneille tsemppariviesteistä, olette ihania Alla oleva kuva on entisen kotimme laiturilta, se oli tunnelmallisen kaunis paikka!



 Ps. Muistakaas osallistua lauantaina alkaneeseen arvontaan, klik!! ;)

Rakkaudella, 




SHARE:

10 kommenttia

  1. Ihania kuvia. Minäkin rakastan meri/järvimaisemaa. Oma sielunmaisemani voisi olla melkein missä vain veden äärellä, mutta ehkä mieluiten oman vuokramökin terassilla meren ääressä. Kohta sinne taas pääsee <3. Jaksamisterkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesielementti on kyllä paras :) Meillä on oma mökki, mutat siellä tulee käytyä harvoin,.

      Poista
  2. Kauniita kuvia! :) Tuli jo hieno kesäfiilis, kun niitä katseli! Toipumisia sinulle!

    VastaaPoista
  3. Onko toisen ilo ja onni siltä toiselta pois?

    Niin onko??? Siinä hyvä kysymys!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä on jokaiseen lähtöön ja en voi käsittää energiasyöppöjä ihmisiä, jotka aina kadehtivat toisia.

      Poista
  4. Voihan kesä, tulisi jo! Tsemppiä labraan ja toipumiseen!

    VastaaPoista
  5. Mun sielunmaisemani on myös merenranta. Mä voin katsella merta, järveä tai missä vaan veden äärellä aina sinne veden suuntaan. Se ikään kuin nollaa aivot.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig