tiistai 20. maaliskuuta 2018

Bealive Health Club: Super Saturday treenit & kasvohoito


Lauantaina oli upea päivä BeAlive Health Clubilla, kolmet treenit, Body Strenght, Calming jooga ja TechnoGymin MyWellness Cardio-tunnit sekä makoisa aamupala. Liikunta ei ole enää itselleni pakkopullaa, vaan ihana henkireikä, josta koko keho nauttii. Treeni-intoon vaikuttaa myös paikan upea seesteinen atmosfääri, jossa on ihana rentoutua sekä treenata ja ammattitaitoisen iloinen asiakaspalvelu sekä ohjaajat. Treenien jälkeen fiilis on aina huipussaan ja on ihana nauttia saunan lämmöstä sekä luksus kauneudenhoitotuotteista. Pukuhuoneissa on siis Balmainin sekä Estelle & Thild -kosmetiikkasarjan tuotteita ja mahdollisuus säilyttää tavaroita omassa lukitussa kaapissa. Yläkerran uima-allas on myös asiakkaiden käytössä niin kuin myös klubin jäsenille lounge-tilat, jossa on mahdollisuus rentoutua. Hetki, jolloin uppoutuu ohikiitävään hetkeen ja rentoutuu joka solullaan.

Hyvinvointia, energiaa ja lämminhenkisiä kohtaamisia!BeAlive Health Clubin palveluihin kuuluu mm. hieronta- ja kosmetologipalvelut sekä pienryhmätunnit, jonka palvelut on tarkoitettu aivan kaikille. Sinun ei siis tarvitse olla salin vakituinen jäsen näitä palveluja hyödyntääksesi. Pienryhmätunteja on esim. joogaa, pilatesta ja erilaista lihaskuntoa. Itse olen tykästynyt toiminnallisiin ja koko kehoa rasittaviin pienryhmätunteihin, joihin mahtuu maksimissaan neljä henkilöä. Parhaimmillaan olet tunnin ainut treenaaja ja saat tällöin personal trainertunnin.
Tunnin voit varata netistä tai vastaanotosta.Piipahdin viime viikolla myös BeAlive-kasvohoidossa
BeAlive-kasvohoito saa ihosi hehkumaan ihotyypillesi sopivan hoitomenetelmän avulla! Kosmetologi analysoi juuri Sinulle sopivan DMK Skin Nutrition-hoidon ja räätälöi sen ihosi erityisiin tarpeisiin. Rentouttava Skin Nutrition-kasvohoito sisältää ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, naamion, kasvohieronnan sekä ihollesi sopivat seerumit ja voiteet. 


DMK Skin Nutrition – sarjan hoidot tekevät muutoksia ihon syvissä solukerroksissa aikaansaaden pitkäaikaisia positiivisia hyötyjä ihon voinnissa. DMK-tuotteet sisältävät sekoituksen puhtaita vitamiineja, aminohappoja ja proteiineja. Nämä aktiiviset ainesosat takaavat hehkuvan ihon tasapainon niin sisältä kuin ulkoakin.
Ihoni oli huomattavasti kirkkaampi ja elinvoimaisempi kasvohoidon jälkeen. Eikä hyvä olo ulotu vain kasvoihin vaan koko sieluun ja hyvinvointiin.

Kannattaa käydä tykkäämässä BeAliven sivuista Facebookissa ja Instagramissa, niin olet aina ensimmäisten joukossa tietoinen uusista tapahtumista.
Perjantaina 23.3.2018 alkaa ilmoittautuminen BeAliven 6 viikon mittaiseen Boot Campiin, joten olkaa kuulolla Instagramissa/Facebookissa.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig