sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Vinkki: Salutorgetin iltapäivätee

Englantilaiset sen tietävät: teen parissa on rentouttavaa pysähtyä hetkeksi ja tavata ystäviä. 

Salutorgetissa voi nauttia perinteisen englantilaisen Afternoon Tea´n skonsseineen ja sormivoileipineen, itse tehtyine marmeladeineen ja pikkumakeineen. Pieni herkkuhetki kauniisti tarjoiltuna nostaa iltapäivätapaamiset arjen yläpuolelle.
Iltapäiväteetä tarjoillaan Salutorgetissa maanantaista lauantaihin klo 14-18. Teetä on olemassa myös vegaanisena versiona.
Teeksi valikoitui hieman mauton Valkoinen Dynastia, jossa on silkkisiä valkoisen teen lehtiä ja hopeisia nuppuja. Juoma on vaalea, hennon makeahko ja yrttimäinen.
Kokonaisuudessaan iltapäiväteen kattaus Salutorgetissa ei ollut yhtä makoisa kuin Kämpin iltapäivätee kattaus. Mutta atmosfääri on kaunis ja vatsa tuli täyteen. Ja meitä oalveli hieman erikoiset tarjoilijat, toinen ilmoitti minulle heti ovesta sisään tullessani, että on kärsinyt Suomen talvesta jo pari talvea, kun ei ole päässyt ulkomaille. Ensi talvena aikoo kuulema lähteä pois Suomesta. Toinen tarjoilija taas toi teekannun pöytäämme ja ilmoitti, että hauduta teetä 5-8 minuuttia ja ota teelehtisiivilä pois. Omituista, koska yleensähän tee tarjoillaan asiakkaalle valmiina eikä asiakas joudu kellostaan katsomaan aikaa. Mutta anyway, kokemisen arvoinen iltapäivätee!

AFTERNOON TEA SISÄLTÄÄ;

Fresh Cut Finger Sandwiches
Toast Skagen
Kurkku-tuorejuusto
Savustettua kalkkunaa ja piparjuurta
Gudbrandsdalen-juusto quiche
Lohitartaletti
Petit choux

•••
Salutorgetin Skonssit & Kotitekoista vadelmahilloa,
omena-calvadoshilloa ja vaniljakermaa

Yorkshire hedelmäkakku
•••
Pikkuleipiä ja äkkimakeaa Kuvan kattaus on kahdelle henkilölle.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig