maanantai 26. maaliskuuta 2018

Yhteistyö: Syntymäpäivät Hotel Havenissa & Salon Virhon taidonnäyte*

Vietin lauantaina syntymäpäiviäni Luksushotelli Havenissa.
Haven on pieni hotelli, mutta sillä on suuri sydän. Minua odotti huoneessa upea kukkakimppu, onnittelutoivotus sekä Chjokon artesaanisuklaata. Olin sykähtynyt tästä muistamisesta sekä mielettömän upeasta luksusatmosfääristä.

Hotel Havenin palvelu on ensiluokkaista, huonepalvelu toimii moitteettomasti, huone on upea ja etenkin sen Unikulman sänky on niin upottavan pehmoinen, ettei siitä haluaisi enää nousta ylös. 
Ja aamiainen on ehdottomasti Helsingin paras sekä henkilökunta on todella ammattitaitoisen ystävällinen. 
Aamiaisella oli tarjolla erikoisuuksia mm.leipäjuustoa, käsintehtyjä karjalanpiirakoita ja monia jälkiruokia. Hotellihuoneessa oli Nespresson keitin

Huone oli Grand Deluxe Harbour Seaview. Siinä oli pieni makuuhuone ja olohuone yhdistelmä sekä kylpyhuone, jossa oli tarjolla mm.tummanharmaa pyyhe. Aika hyvin ajateltu naisasiakkaita ja meikkien pesuhetkeä. Harmaalla sävyllä saa myös hyvin luotua kontrastia niin tavalliseen valkoiseen hotellipyyhkeeseen. Hotel Havenissa on myös tasokas baari ja koko hotellin atmosfääri on rauhaisa ja tyylikäs. Sekä minä että vieraani olivat todella innoissaan tästä hienostuneesta hotellista.


Jos mietit missä yöpyisit seuraavan kerran Helsingissä käydessä, niin suosittelen Hotel Havenia, sen sijainti on aivan ideaali ja koet samalla pienen palan luksusta. Olen itse helsinkiläinen, mutta yövyn silloin tällöin kaupungin hotelleissa, se katkaisee kivasti arkea ja tulee olo kuin olisi matkalla. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs matkalle. Tällä kertaa meri oli aivan vieressäni.

Sain yhtestyökumppaneilta tarjottavia juhliini, kuten Lassolta 
1st Winner alkoholitonta kuohujuomaa, jolla skoolasimme juhlat alkavaksi ja jota nautimme juhlassa. Kuohujuoma sai todella hyvän vastaanoton, koska se ei ole liian sokerinen vaan siinä maistuvat aidot maut.

1st Winner alkoholiton kuohuviini on tehty vaativiin juhlahetkiin. Silloin kuin pullon ulkoasulta vaaditaan riittävästi näyttävyyttä, #Winner on oikea valinta.Lakka-seljankukka on todella ainutlaatuinen makukombinaatio. Suomen Lapin soilta kerättävä lakka tasapainottuu sopivasti kansainvälisen trendimaun seljankukan kanssa.Winnerin juomat valmistetaan Suomessa, kotimaisista raaka-aineista. Kuohujuomaa saa S-ja K-ryhmien hyvinvarustetuista liikkeistä.

Mekkoni on Muotikuusta ja Kengät Minna Parikalta sekä korvakorut ViaMinnetiltä ja Spalt Pr:ltä.

Päiväni alkoi yhteistyökumppanini Salon Virhon upeissa tiloissa, kampausta tehden ja meikaten. Parturi-Kampaamo Salon Virhon löydät Helsingistä Fabianinkadulta ja Oulusta Hallituskadulta. Salon Virho on tenyt tukkataikoja jo vuodesta 1942 saakka.

Niina taikoi minulle ammattitaidolla upean kampauksen ja vielä upeamman meikin. En ole koskaan ollut näin kauniina kuin meikin ja kampauksen jälkeen. En ollut tunnistaa itseäni, kun kurkistin peiliin. Minulle tuli  wau-efekti.


Ajanvaraus Helsinki
Puh. +358 40 7171 898 

Ajanvaraus Oulu
Puh. (08) 8150 123 
Puh. +358 40 777 7047 

Toukokuussa juhlitaan ystävien kanssa kesän tuloa upouudessa Kämp Collectionin hotellissa St.Georgessa Yrjönkadulla.Ikkunasta avautui näkymä merelle, AllasSea Poolille ja Kauppatorille.
Weekend Snackseilla on tullut markkinoille kolme uutta makoisaa makua Creamy Jalapeno, inkivääri ja Zaátar. Oman lempparini on Creamy Jalapeno, jonka maku on lempeän tulinen.
Tuotteet valmistetaan Kaskisissa.Snacksit ovat gluteenittomia ja vegaanisia. Niissä on enemmän proteiinia ja huomattavasti vähemmän rasvaa kuin perinteisissä sipseissä. Sopii herkutteluun tai ruokaisaksi välipalaksi.


Helsingin ekotukun herkulliset suklaat.
SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig