sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Yhteistyö & reseptit: Herkulliset triplajuustoiset tulisen lempeät laventelihunajaiset mango- ja mansikkapizzat*

Tein eilen illalla pitkästä aikaa pizzaa ja tartuin Hungry Chefin Pizzajauhoihin.
Näillä jauhoilla saat aikaiseksi aivan parhaat pizzapohjat.
Pizzassa voit käyttää juuri niitä täytteitä, joista tykkäät. Tällä kertaa valitsin muutamia erikoisempia täytesuosikkejani pizzan täytteeksi. Ystävättäreni on vegaani, joten pizzat olivat mieluisa yllätys kylään saapuvalle.


Aina on hyvä päivä nauttia pizzaa!

Lempeän tulinen mansikka-vuohenjuusto-parmesan-chilijuustolla ja  rucolalla

Pohja:
½ pussi kuivahiivaa
2-3 dl lämpöistä vettä
4-5dl Hungry Chefin pizzajauhoja
1 rkl Chilimaustetta 
Ripaus suolaa
2 rkl Alavuden öljynpuristamon Basilika rypsiöljyä
2rkl Alavuden öljynpuristamon punajuuripestoa
½-1 rkl Sam hunajaa



Sekoita kuivahiiva lämpöiseen veteen ja 
sekoita kaikki aineet keskenään hiivaveteen.
Anna taikinan turvota 30-45 minuuttia.

Laita uuni päälle 220 asteeseen 

Täyte:

3-5 kpl suurta mansikkaa 
Hunajainen Sam laventelihunaja
Creme Bonjour Valkosipuli- ja yrtit tahna
Baba Harissa
Jukolan juuston Chilijuusto
Vuohenjuustoa 
Parmesanjuustoa
Keiju Extra Virgin oliiviöljyspray



Tee pizzasta haluamasi muotoinen. Itse tein kielenmuotoisen.
Tee pohjasta ohut.
Levitä pizzapohjalle Hunajainen Sam laventelihunajaa ohutkerros.
Sivele päälle ohuesti Creme Bounjour Valkosipuli- ja yrtit tahnaa.
Sivele ohuesti Baba Harissaa, tämä on tulista.
Ripottele päälle Jukolan juuston Chilijuuston palasia, vuohenjuustoa ja parmesanjuustoa.
Sumuta päälle Keijun Extra Virgin oliiviöljy sprayta.
Näin saat rapeat reunat.

Paista uunissa noin 20-25 minuuttia.


Poista mansikoita kannat ja leikkaa mansikat viipaleiksi.

Ripottele päälle mansikoita, pinjansiemeniä ja rucolaa.
Voit käyttää myös balsamicoa ja koristeorvokkeja koristeluun.





Herkullinen pizza 
Mango-Chilijuusto-Koskenlaskija rucolalla ja avokadolla


Pohja:

½ pussi kuivahiivaa
2-3 dl lämpöistä vettä
4-5dl Hungry Chefin pizzajauhoja
1 rkl Chilimaustetta 
Ripaus suolaa
2 rkl Alavuden öljynpuristamon Valkosipuli rypsiöljyä
½-1 rkl Sam hunajaa
Sekoita kuivahiiva lämpöiseen veteen ja 
sekoita kaikki aineet keskenään hiivaveteen.
Anna taikinan turvota.
Anna taikinan turvota 30-45 minuuttia.


Laita uuni päälle 220 asteeseen 

Täyte:

Sam hunajainen laventelihunaja
Alavuden öljynpuristamon punajuuripesto
Baba Harissa
1 mango
Jukolan juuston Chilijuustoa
Parmesanjuustoa
Koskenlaskijajuustoa


Tee pizzasta haluamasi muotoinen. Itse tein kielenmuotoisen.
Tee pohjasta ohut.
Levitä pohjalle Hunajainen Sam laventelihunajaa ohutkerros, levitä päälle Alavuden öljynpuristamon punajuuripestoa, pieni sipaus Baba Harissaa. Lado päälle ohueksi viipaloidut mangoviipaleet. 
Ripottele päälle Jukolan juuston chilijuustoa, parmesan- ja Koskenlaskijajuustoja. 
Sumuta päälle Keijun Extra Virgin oliiviöljy sprayta.
Näin saat rapeat reunat.


Laita uuniin 20-25 minuutiksi.


Ripottele päälle avokadon paloja, pinjansiemeniä ja rucolaa.
Voit käyttää myös balsamicoa ja koristeorvokkeja koristeluun.










SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig