torstai 22. maaliskuuta 2018

Yhteistyö: Muotikuu - Helsingin kaunein muotiputiikki & täydellinen mekko

Muotikuu on perustettu vuonna 1996 ja sen omistaja Jaana on suunnitellut tyylikkäitä vaatteita jo vuodesta 1992. Jaana Varkki-Terho ja Tony Terho luotsaavat Muotikuuta rohkeasti, intohimonaan estetiikka ja ekologisuus. Vaatteet valmistetaan pääsääntöisesti omassa tehtaassa, joka sijaitsee Suomessa, Turun keskustassa. Muotikuun ihastuttavan oman malliston lisäksi meiltä löydät tyylikkäät eurooppalaiset vaatteet, korut, kengät ja asusteet arkeen sekä juhlaan.

Ensimmäinen Muotikuu-liike perustettiin Turkuun vuonna 1996. Nykyään Muotikuu-liikkeet sijaitsevat Turun kahden myymälän lisäksi Helsingissä, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Oulussa. Muotikuu suosii hyväntuulisuutta ja iloa pukeutumisessa – heillä oli tyllihameet jo ennen Sinkkuelämää!

Kävelin toissa viikonloppuna Muotikuun näyteikkunan ohitse ja minun oli pakko palata takaisin ikkunan luo ihailemaan upeaa mustaa tyllihihaista mustaa mekkoa. Kävelin liikkeeseen, sovitin ja teimme suunnittelijan kanssa siihen tarvittavat muutokset. Siis Muotikuusta saa juuri mittatilaustyönä toinen toistaan upeimpia vaatteita. Nyt tämä upea Muotikuun muotiluomus on minun, ikiomani. Niin klassinen, tyylikäs ja minun mielestäni maailman kaunein mustamekko.

Jokaisen naisen elämässä täytyy olla prinsessahetkiä!

Nykyään shoppaillaan usein netissä, mutta itse kaipaan kivijalkaliikeiden asiantuntevaa palvelua ja sitä ihanaa henkilökohtaistapalvelua ja sitä saa Muotikuun liikkeessä. On kuin olisi pieni lapsi karkkikaupassa, joka puolella on värikkään kauniita vaatteita. Liike, jossa tuotteet ovat kauniisti esillä, liiketilan sisustukseen on panostettu, henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä ja ostoksensa saa kauniiseen kassiin "tervetuloa uudelleen"-toivotusten kera. Liikkeen sisustuksen värit ovat hillittyjä, materiaalivalinnat persoonallisia ja sopivalla tavalla tavallisuudesta hieman poikkeavia, tilaa on runsaasti ja tuotteet ovat kauniisti esillä. 
Kiitoksia yhteistyöstä Muotikuu!

Tämän mekon voit bongata päälläni lauantain juhlissa Hotel Havenissa InstaStoryssa ja Instagramissa sekä ensi viikolla täällä blogissa.

Helsinki

FABIANINKATU 14
040 169 5195
Ark. 10.30 – 19.00
La 10.00 – 16.00
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig