perjantai 9. maaliskuuta 2018

Yhteistyö: i say-kapselit & Sea-Band matkapahoinvointia ehkäisevä ranneke

Sain Akvamariini Porter Novellilta testiin i sayn kapseleita, jotka hoitavat ja ennaltaehkäisevät turvotus ja IBS-oireita sekä Sea-Bandin, joka ennaltaehkäisee matkapahointia. Testasin tuotteita Helsinki-Amsterdam-Curacao lennoilla hyvin tuloksin.


i say: 
kapselit varmistavat, että ruuansulatuskanavaan jäänyt ilma poistuu nopeasti. Aktiiviset ainesosat muodostavat kalvon, joka heikentää pienten kaasukuplien pintajännitystä ja estää niiden muodostumisen suuremmiksi kaasukupliksi. Tämän seurauksena suuremmat kuplat jättävät vatsan luonnollisella tavalla. I say-kapselit todellakin toimivat eikä pitkälläkään lennolla ollut vatsassa yleisesti olevaa ikävää turvotusta. Kapseleita myyvät mm. apteekit.
i say: kapselit sisältävät: 125 mg simetikonia, piparminttuöljyä. Kapselit on valmistettu eläinperäisestä gelatiinista. Kapseleita ei ole testattu eläimillä.
Toinen testattava tuote oli Sea-Band-ranneke, jota on saatavana useissa eri väreissä ja niitä myyvät luontaistuotekaupat ja apteekit.
Sea-Band-rannekkeet lievittävät pahoinvointia lääkkeettömästi ja ilman sivuvaikutuksia. Vaikutus perustuu ranteessa sijaitsevan P6-akupisteen (Nei-Kuan) painantaan.
Sea-Band-rannekkeet auttavat tutkitusti matka- ja raskauspahoinvointiin. Myös leikkauksen ja kemoterapian jälkeistä pahoinvointia voidaan hoitaa Sea-Band-rannekkeilla.
Kestävät ja pestävät
Sea-Band-rannekkeet on valmistettu joustavasta neuloksesta ja niiden sisäpuolella on muovinen nasta, jonka avulla painanta kohdistetaan oikeaan paikkaan.
  • Rannekkeet tulee asettaa molempiin ranteisiin vaikutuksen saamiseksi.
  • Rannekkeita voi käyttää ennakoivasti tai pahoinvoinnin jo alettua.
  • Rannekkeita voi käyttää aina tarvittaessa tai pitää jatkuvasti.
  • Poista rannekkeet, jos huomaat ranteissasi turvotusta.
  • Voidaan pestä vedellä ja miedolla pesuaineella.
Sea -Band-rannekkeiden asettaminen
  • Aseta kolme keskimmäistä sormeasi ranteesi sisäpuolelle, niin että reunimmainen on ranteen taitteessa. P6 (Nei Kuan) on etusormesi alla, kahden jänteen välissä.
  • Aseta rannekkeen nasta P6-pisteeseen.
  • Tee sama toiselle ranteelle.
  • Sea -Band-ranneke toimi eikä matkalla tullut pahoinvointia eikä ranneke tuntunut millään tavalla puristavalla tai ahdistavalta.  Ranneke sopi hyvin pukeutumiseeni ja se piti lupauksensa, joten suosittelen lääkkeetöntä vaihtoehtoa matkapahoinvoinnista kärsiville.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig