perjantai 23. maaliskuuta 2018

Lindexin Vip-avajaiset Aleksanterinkadulla*

Olin VIP-avajaisissa Helsingin Aleksanterinkadun Lindex-myymälässä. 
Lindex sijaitsee historiallisesti merkittävässä WTC-talossa Aleksanterinkatu 17:sta. Tapahtumassa oli luomassa tunnelmaa DJ ja paikalla oli myös make-up artist tekemässä huulimeikkejä. Lisäksi esittelyssä oli ilmainen Personal Shopper -pukeutumispalvelu.

Lindexille on tärkeää, että heidän vaatteensa on valmistettu hyvin, että ne sopivat täydellisesti, ovat hintansa arvoisia ja valmistettu kestävällä sekä vastuullisella tavalla.
 
Valikoimaan kuuluu useita muotikonsepteja seuraavissa tuoteryhmissä: Naiset, alusvaatteet, Beauty ja lapset. Täältä pääset tutustumaan uutuuksiin.


Lindexillä oli esillä ihania kevään uutuuksia ja ihastuinkin malliston värikkyyteen. Tarjolla oli paljon vihreää, oranssinpunaista ja kamelinväriä, kukkakuosia sekä isoja kuvioita tietenkään klassista mustaa unohtamatta.

Löysin Holly&White-mallistosta upean oranssinpunaisen takin kevääksi ja kesäksi sekä mielettömän pehmoisen harmaan collegen. Ihastelin jo viime kevään Zarassa punaista takkia, mutta kaikki takit koossani olivat jo silloin loppuunmyytyjä.
Löysin myös ensi kuussa synttäreitään viettävälle kummitytölleni kauniita synttärilahjoja. Lastenosasto oli laaja ja sieltä löytyy niin prinsseille kuin prinsessoillekin kaikenlaista kivaa. 
Olen siis se kummitäti, jolta saa usein niitä pehmeitä paketteja.


Kannattaa ehdottomasti käydä Lindexin liikkeessä tutustumassa uutuuksiin ja klassikoihin. Mutta jollet pääse liikkeeseen, niin ei hätää! 
Piipahda Lindexin nettiputiikissa, klik!
Kengät: Alexander Wang
Takki: Lindex
Laukku: Lindex
Huivi: Louis Vuitton Shine Shawl
Kello: Garmin Vivo Active 3
Housut: Gina Tricot/Molly


 Tämän klassisen kultanappisen takin ostin Lindexin Holly&White-mallistosta jo pari vuotta sitten.
 Omistin tällaiset purjerengasfarkut 2000-luvun alussa, mutta Bootcut-lahkeilla.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig