torstai 8. maaliskuuta 2018

Vahvojen naistenpäivä & BeAlive Health Clubin tehokas lymfahieronta

Naistenpäivä. Sain ruusuja ja hyvän mielen sekä muutaman lahjakassin ♡ 
Kävin BeAlive Health Clubilla lymfahieronnassa ja päähieronnassa, nyt aineenvaihdunta todellakin toimii! Voin vain suositella lymfahierontaa, koska se auttaa kroppaa toimimaan entistäkin paremmin. Vaikutukset näkyvät heti samana päivänä.
Uskomattoman kevyet, hypnoottisesti rytmitetyt painallukset iholla aikaansaavat lymfaattisen vaikutuksen ja puhdistavat kehoa. Hoito sopii erinomaisesti kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin. parantamiseen. Hoidosta on apua kivun lievitykseen, verenkierron parantamiseen, kroonisiin tulehduksiin, päänsärkyihin sekä kehon jännitteisiin.

Ja piipahdin pressitoimisto Riannolla, Change Lingerien upeassa päivässä.
Esillä oli upeita alusvaatteita ja uima-asuja sekä esiintyjät mieslaulajat.
Tapasin uusia ja vanhoja tuttavuuksia makoisan kakun nauttimisen lomassa.
Mukaan sain lahjakassin, jossa oli upea silkkinen aamutakki.

Sanomani teille naisille on, että muuta maailmaa. Uskalla toimia. Luota vahvaan naisenvaistoosi. Ole tahtonainen ja raivaa tiesi kohti unelmia. Älä alistu, äläkä nöyristele. Mutta muista kuitenkin sydämellinen nöyryys. Hoida itseäsi ja kuuntele kehoasi. 
Eikä tarvitse odottaa jonkun muun ostavan kukkia, reippaasti vaan kauppaan valitsemaan lempparikukkaset. Naistenpäivää kaikille naispuolisille karvaystäville, myös teille lähes karvattomille naisille ja naistenmielisille

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig