keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Uudet tennarit!

Kävin mieheni firmalla ja sieltä lähti mukaani nuorison suosimat DC:n aika coolit tennarit. Malli on Court Graffic Vulc, juniormalli ja koko on 38. Kenkää olisi ollut aikuistenkinkoossa mutta minulle sopi paremmin junnumalli. Olen miettinyt harmaiden Conversien hankkimista mutta päädyin nyt DC:n malliin. Malli on todella jalkaa tukeva, tykkään! Ihastuin aivan ekaksi väriin, koska nämä käyvät kivasti farkkujen kanssa. Minulla on Adidaksen Superstarit mustana ja valkeana, joten ajattelin nyt repäistä oikein kunnolla ja kesää kohden väriä saa olla.


Onko teillä jotkin tietyt luottotennarit?



Mitäs mieltä olette lahjuksestani?



Mukavaa keskiviikkoiltaa :)
Ps. Muistakaas osallistua arvontaan!!




SHARE:

10 kommenttia

  1. Hyvännäköiset! Itselläni on ollut useampia tennareita kuten Pumaa, Adidasta ym... tänävuonna laitin tilaukseen Björn Borgin tossut mutta ne lähtivät eilen palautukseen kun olivat vähän suuret, nyt ootellaan kokoa pienempiä. =)

    VastaaPoista
  2. Heippa!Miun ykköset on myös addun superstarit,ja koko perheellä myös vakkarikenkinä!ja nyt lisänä hiukka hienostelu adidakset kiilakorolla..t.Suvi

    VastaaPoista
  3. Komeat tennarit! Itsellä ei ole mitään tiettyä merkkiä/mallia mitä suosisin, mukaan lähtee milloin mikäkin (mistä tykkään) :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat tennarit - ihanat värit, tykkään itsekin just sinisestä ja punaisesta! Luin myös postauksesi opettajien turvallisuuskursseista - huh huh - lähdenkin googlaamaan median kirjoitteluista lisää ...

    VastaaPoista
  5. Oih,kuinka nätit. Meillon Juniorilla ollut noita, sitten on ollut Osiriksen kenkää- hieman halvempi- sillä poika on aikamoinen kenkien suurkuluttaja.
    Perusteini ja tämä laahustaminen kuuluu siis asiaan.

    Oikein hyvä väri ja raikas, just enemmän kuin passeli farkkukenkä, ja junnumalli on kai hieman joten kevyemminkö muotoiltu kuin aikuisten? Tuo on nappivalinta!

    VastaaPoista
  6. Mulla on Espritin siniset tennarit, enkä kehtaa sanoa, kuinka vanhat ne ovatkaan (esikoisen ikäiset..). Mutta edelleen tosi hyvässä kunnossa, eli niillä mennään. Haaveilen kyllä valkoisista Converseista.

    VastaaPoista
  7. Juu, nuo junnukengät ovat kevyemmin topatut sisältä mutta varsin topakat, ainakin minun jalkaan.

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Odotan jo tennariaikaa, eiköhän se kohta ole kunhan aurinko vaan jaksaa paistaa :)

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig