torstai 9. toukokuuta 2013

Abba- museo!

Elämä potkii taas päähän pahemman kerran, eipä ole mitään uutta, huokaus...iloisempiin asioihin.Mä oon ollut aina suuri Abba-fani, harmi vaan että synnyin 70-luvun lopulla ja en päässyt koskaan heidän keikalleen. Ollessani lapsi meillä kuunneltiin kotona paljon Abbaa, liekö innostukseni juurtunut sieltä? Mutta Aban ikivihreät biisit eivät vaan koskaan katoa ja niihin ei kyllästy kuten nykyajan joihinkin biiseihin. Niissä on sitä jotain, menoa ja meininkiä! Abba the Movie on kuvattu Australian keikalta ja sitä on aina kiva katsella silloin tällöin. Mä oon hautaan saakka Abba-fani!! Ne Fridan ja Agnethan hilesaappaat, aaaw! :D Omistan melkein kaikki heidän levynsä ja elämänkerta kirjansa. Ja nyt 5.5 Tukholman Djurgårnissa on avattu Abba-museo, siis aivan huippu uutinen!!WOW, WOW!!

Nappasin kuvia MTV3-sivuilta Abba-museosta.Tutustu museon nettisivuihin tästä.
Esillä on runsaasti Abba-esineistöä vuosien varrelta, vaatteista soittimiin. Abba-museossa pääsee muun muassa laulamaan Abban kanssa samalle lavalle. Estradilla olevat Abban jäsenet ovat tosin hologrammeja, mutta kuitenkin. Björn Ulvaeus voi siis nousta museon esiintymislavalle ja laulaa dueton, vaikkapa Does Your Mother Know, Björn Ulvaeuksen kanssa.
Abba-museon lisäksi tiloista löytyy Ruotsin musiikin hall of fame, tämän lisäksi museossa voi tutustua Ruotsin musiikin historiaan.

Pääsylippu suositellaan ostamaan ennakkoon museon nettisivuilta. Lippua ostaessa tulee kertoa päivä ja ajankohta milloin aikoo vierailla museossa. Aikuisten lippu maksaa 195 kruunua, lasten lippu on 50 kruunua. 


Ilta-Sanomien linkistä löydät Björn Ulvauksen haastettelun ja lisäkuvia Abba-museosta!

kuvat MTV3

Sanoin miehelleni eilen illalla, että tänne on päästävä vielä tänä vuonna. Olisi kiva matkata jo ensi kuussa Abba-museoon, mutta mieheni haluaisi mielummin lähteä Ruotsia kauemmas. Toki ei mullakaan mikään muu hinku ole Tukholmaan, mutta haluaisin Abba-museoon :D Onneksi on pitkä kesä ja syksyllä syyslomakin, jolloin käydä museossa.

 

 

Onko siellä ruudun toisella puolella muita Abba-faneja?

Summer Night City ja The Winner Takes It All on mun abba suosikkeja, mikä on sinun?


SHARE:

4 kommenttia

 1. Nyt kyllä potkaset takas ♥

  Tykkään kyllä Abban musiikista, mutta fani en oo :)

  VastaaPoista
 2. Täällä on yksi Abbafani! Omia suosikkibiisejäni ovat I have a dream ja Lay all your love on me. Olen tyttärellekin pakkosyöttänyt Abbaa jo raskausajasta asti :)

  Tuolla museossa on kyllä pakko päästä käymään!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Olen myös niin innoissani tuosta museosta! Sinne olisi niin ihana mennä!!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig