maanantai 6. toukokuuta 2013

Toukokuun LivBox

Hellurei! Se on kohta maanantai taas takana ja tiistai puskee jo aurinkoisuudellaan ohi! Tänään on ollut valtavan lämmin päivä, +13. Ensimmäinen oikea lämmin päivä, jolloin on tuntenut oikeasti, että se kesä tulee! Kunpa tulisikin lämpöinen kesä :)
Maanantai alkoi hieman katastrofaalisesti, koska pari juttua oli kadoksissa heti aamusta, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

  
Tänään saapui myös LivBox ja olin todella tyytyväinen paketin sisältöön. Paketti sisltälää Irtoripsitupsut, Estee Lauderin ripsivärin, joka tekee ripsistä viukamaisen dramaattiset. Mòan vihreä balsami, 100% luonnollisen hoitavan balsamin, joka auttaa kuivan, ärtyneen ja haavaisen ihon hoitoon. Kynsiöljyä. Käsivoidetta ja Lash Card, ripsivärin paakkuuntumisen esto lappuset.


LivBoxin voit tilata tästä linkistä.

 Jokos sinulle tuli LivBox, millainen sisältö sinun boksistasi paljastui?

Eylure, yksittäiset irtoripsitupsut, jotka saa laitettua liimalla ja ne pysyvät jopa neljä viikkoa. Lash Card, joka estää ripsivärin paakkuuntumisen. Se laitetaan kevyesti ripsien taakse ja levitetään normaaliin tapaan ripsiväriä.
Mietin vaan, että uskallanko kokeilla irtoripsitupsuja, koska jos ne vahingoittavat silmiä ja ripsiäni...Olen aina vältellyt ripsien pidennyksiä, etenkin kotitekoisia sellaisia. Onko teillä kokemusta kotikutoisista pidennyksistä?

Lash Card on hauska uutuus, tätä täytyy kokeilla heti huomenna!

 Oletteko kokeilleet LashCardia?

 Kynsiöljy on 95% kasviperäinen ja jättää ihon todella pehmoiseksi. Tää on todella hyvä tuote!

Kävin äitini kanssa naapurikaupungissa ja söimme ruokaisat salaatit. Kreikkalaisen- ja Kalastajan salaatit, nams! Salaattikin osaa olla täyttävä ruoka, kunhan siitä tekee hieman ruokaisamman. En välitä niinkään ns.pupunruuista, jossa syödään pelkästään salaattia, tomaattia ja kurkkua.

 Ostin myös yhden kauan etsimäni paidan ja siitä enemmän sitten huomenna :)

Seuraavaksi suuntaan pienelle happihyppelylle kalastamaan jokaikisen auringon säteen kasvoilleni :)

Aurinkoista maanantai-iltaa murut!SHARE:

11 kommenttia

 1. Tänään on ollut todella lämminta vihdoinkin. Pitäisi olla sellainen siirrettävä terassikonttori aurinkoisia päiviä varten :)

  VastaaPoista
 2. Minulle tuli myös noita eyluren ripsitupsuja ja pistänkin ne päähän heti kun jaksan värjätä ripseni :) Samoin minulle tuli noita ripsilappusia mitkä onkin jännä tuote! Sitten tuli kosteusvoide, käsivoide, kynsilakka ja puuteripaperia. Oikein kiva paketti siis! :) Jos olet ennen laittanut ripsitupsuja niin kannattaa kokeilla noita jotka kestää vähän pidempään. Ja ne ei varmaan kovin paljoa vahingoita omia ripsiä, kunhan et hankaa niitä (eli ripsivärin käyttö kannattaa sitten unohtaa.) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ollut kivempipaketti :D Puuteripapru ois tullut tarpeeseen :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. En saanut vielä omaan boksiani, mutta eikös noissa ole kaikissa aina sama sisältö? Kynsinauhaöljy tulee tosi tarpeeseen ja balsamilla taas hoidan lapsen ahavoituneet kädet :-) Nuo irtoripsitupsut lienevät sellaiset yhden illan kestävät? Niillä saa kyllä tosi kivasti syvennettyä katsetta dramaattisemmaksi, joten tulee varmaan joskus laitettua (kun vain muistaisi lähtötohinoissa!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa ei ole sama sisältö vaan se vaihtelee. Irtoripset tuntuvat kestävät neljäkin viikkoa :)

   Poista
  2. No joo, nyt sain oman boksini ja vitsit, mikä pettymys, kun sitä kynsinauhaöljyä ei ollutkaan :-(

   Poista
 4. Salaatti näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Ei mitään kokemuksia ripsien pidennyksistä tai irtoripsistä. Itseasiassa en ole edes tuosta paketista koskaan kuullutkaan, joten pitihän siihen tutustua tarkemminkin. Edullinen! Mutta silti liian kallis minulle investoida joka kuukausi. Voihan kökkö. :(
  Mielenkiinnolla odotan kokemuksiasi ripsivärin suhteen. Etsin itselleni täydellistä dramaattista, pidentävää/tuuheuttavaa ripsiväriä ja toisten kokemukset ovat tärkeitä vihjeitä löytää se oikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä uskallanko kokeilla koko kotitekoisia pidennyksiä :D

   Poista
 6. Hello dear <3 kiitos vielä tunnustuksesta, postasin siitä tänään :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig