tiistai 21. toukokuuta 2013

Sun. Blue sea. Sand. Strawberry. Icecream. Rain. Dance. Love

Ulkona on mahtava sää.  Oltiin tänään oppilaiden kanssa parituntinen pihalla piirtämässä. Ainut miinuspuoli tässä päivässä on kipenevä kurkku. Ei lupaa hyvää. Veto on pois ja kurkku vaan kipeytyy. Oikeanpuoleisen jalan polvi vihoittelee kun kävelen portaita. Käveleminen ei onnistu ilamn tuen ottamista porraskaiteesta. Joku rasitusvamma, kun nyt oon taas alkanut liikkumaan enemmän. Menin eilen ostamaan salikortinkin. Saisko jostain varaosia? :D Mutta pienelle lenkille taidan kuitenkin kiiruhtaa, loppuillan loikoilen parvekkeella herkutellen mansikoilla ja mehujäällä.


  
Pesis on varma kevätkauden urheilulaji!


 Sun. Blue sea. Sand. Strawberry. Icecream. Rain. Dance. Love.
Nouseeko teidänkin suupielet pieneen hymyyn ja mukavia muistoja palaa mieleen näitä sanoja miettiessä? Toivottavasti! Kesä on tuloillaan.Mutta täälä vaan herkkuperse haaveilee!
Juuri paistetuista croissanteista. Jostain syystä tästä muistui mieleen sanonta "sekunti suussa, vuosi vyötäröllä". yt voisin syödä mielellään myös maapähkinävoita, vadelmia tai kirsikoita, itse tehtyä piirasta tai täytekakkua, pähkinäsuklaata, sushia, ceasar-salaattia, voileipäkakkua..mmmm, siis periaatteessa mitä tahansa muuta kuin sitä rahkaa ja mansikoita joita olisi jääkaapissa odottamassa.
 

 
Suuren onnenhetkenä
kun katsoo peiliin
näkee vedenpinnalla
täysikuun, tähdet
ja veneen varjon
kun se lipuu
peilin poikki, airot
koholla: pisaroita tippuu
aironlavoista
Kuuhun, tähtiin, silmiin, suuhun ♥
-Tommy Tabermann - 
 
SHARE:

11 kommenttia

 1. Varaosia ei taida olla myynniissä...Itsekin jossain vaiheessa niitä olisin kaivannut.... Onneksi nykyään on asiat paremmin... Toivotaan, että et tule nyt kipeäksi viimeisinä työviikkoina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apinanraivolla eteenpäin :) En sairastu, päätin niin :D

   Poista
 2. Heippa! Kerroit tuossa aiemmin, että hommasit salikortin itsellesi. Minua alkoi kiinnostaa, että minne salille (lieksassa?) ja paljonko jäsenyys maksaa? Olen lieksalainen, mutta jotenkin tuo kuntosalitoiminta on jäänyt taka-alalle, kovasti kyllä kiinnostaisi taas alkaa treenata. :) Jos saisi sillä helpotettua selkä/niskavaivoja, not!
  Kirjoitat tosi kivasti ja positiivisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DBC-klinikalla maksaa kuukausikortti 40e :) Ja se on auki jokapäivä, jos oikein muistan niin klo 6-21. Mitään erillistä korttia ei tarvita vaan puhelinnumerosi aktivoidaan ja soittamalla tiettyyn numeroon pääset salille sisään. Eikun vaan treenaamaan, se on hauskaa!

   Poista
 3. Jos ei iän myötä jossain päin ole kremppaa, niin se on sitten jo huono merkki :)

  VastaaPoista
 4. Kesämuistoja todellakin tulee mieleen noista sanoista! Itselläni oli viime viikon pieni flunssan poikanen... Toivottavasti ei paha flunssa iske!!!

  VastaaPoista
 5. Lapset nauttii, kun loman lähestyessä koulupäivätkin alkaneet lyhentyä... opettajillakin taitaa olla kesä mielessä :D

  VastaaPoista
 6. Voi ei, toivottavasti et nyt sairastu!

  VastaaPoista
 7. Blogistani löytyy sinulle tunnustus♥

  VastaaPoista
 8. Hei, ihan ystävällisin ajatuksin ajattelin kysyä, että onko kuvan lapsilta/heidän vanhemmiltaan lupa kuvan julkaisuun? :) Osa lapsista on nimittäin mielestäni kuvista tunnistettavissa. Näiden asioiden kanssa kannattaa olla tarkkana. :)

  VastaaPoista
 9. Lapsilta totta kai kysyin luvan ja olisivat halunneet poseratakin mutta sanoin etten ota kuvia joissa näkyy kasvot. Tämän takia takavetoinen kuva ettei vaan ole naamat kuvassa.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig