lauantai 18. toukokuuta 2013

Krista voittoon!!


Leijonien pelit menivät hieman penkin alle, mutta kyllä pronssinenkin mitali on hieno saavutus, jos sellainen vielä saavutetaan  :) Mutta kohta alkaakin Euroviisut, kannustetaan suomenlippuja heiluttaen kotisohvilta käsin Krista voittoon, niin saataisin edes yhdet voitonjuhlat Suomeen! Tosin luulen, että joku muu maa vie voiton, mutta josko päästäisiin kolmen parhaan joukkoon! :) Toivon mukaan Romanian kirkuja ei voita, tai siis en vaan varmaan ymmärrä tätä musiikkimuotoa, oopperalaulua.


Kissaillaan blogista löytyy huiput, kissamaiset arviot finalisteista! :D
Viisufinaalin kuumimmat naislaulajat, klik! Mitä mieltä olette suutelukohusta?


Skumppa on jo kylmässä, cocktailpalatkin kohta valmiina ja eikun odottamaan Euroviisulähetyksen alkua. On kauniin rauhallista. On onni ja kiireettömyys, tämä kaunis hetki. Luontokin on nyt niin kauniin vaaleanvihreä ♥


SHARE:

11 kommenttia

 1. toivon, että voittaa mutta jotenki aavistelen että ei voita. kaikki merkit olis kyllä aina suutelua myöden muodikkaita..mutta liika lady gagamaisuus saattaa tuntua joistakin maista jopa lordimaiselta. mie väsähdin pelistä niin paljon, että peti kutsuu tunnin sisään miuta ja lapsukaisia :)

  VastaaPoista
 2. Jee, Euroviisut ovat parhautta! =D Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Romania on kamala, se mieskin on niin pelottava, että juoksen sängyn alle piiloon. :o

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista nähdä kuinka käy. Ja fanitan myös ihanaa Islannin kappaletta :)

  VastaaPoista
 5. Tottakai me voitetaan tällä kertaa ;)

  VastaaPoista
 6. Olisihan se ihan huippua, jos Suomi pääsisi kärkikolmikkoon! Itse kyllä tykkään Suomen biisistä ja esityksestä, ihanan reipasta ja hauskaa :) Ja se Romanian biisi on kyllä ihan hirveä! :D
  Annika/Karkkipurkki

  VastaaPoista
 7. Saas nähdä, kisa yli puolenvälin, eikä täällä kovin montaa Kristan voittanutta ole! Peukut pystyyn!

  VastaaPoista
 8. Kisastudio käynnissä täällä! :D

  VastaaPoista
 9. Mielestäni paras kappale voitti. Norjaa ja Romaniaa odotin kärkikolmikkoon, mutta kyllä se Azerbaidzan oli myös ihana. Se "Sielu" vangitsi minut katselemaan itseään. :)
  Suomella oli ihan kiva kappale, mutta ihan kiva ei riitä. Ja Kristan mielettömästä energisestä ja provosoivasta more is more-meiningistä ei heru minulta pisteitä. En vaan tykkää hänestä, vaikka ääni onkin hyvä.
  Suutelukohtaus oli plussaa toisaalta, koska mielestäni miesparien ja naisparien suutelu ja rakkaus on ihan yhtä normaalia kuin mies-nainen parienkin. Toivoisin enemmän suvaitsevaisuutta ja hyväksyntää. Vaikka kuinka 2000-luvulla eletään ja paljon on saatu aikaan parannusta, silti yhä edelleen törmätään suvaitsemattomuuteen. Pyllystä! Ja Suomihan on niitä ainoita maita täällä pohojolassa, jossa ei edes avioliittoa saada homopareille! Perähikiä. Siispä... 12 points go to finnish cat-kissing!

  VastaaPoista
 10. Hih, Kissaillaan-Leijonan emäntänä pidin kolmatta vuotta peräkkäin some-viisuvalvojaiset. Oli hauskaa kommentoida katsellessa omalla FB-seinälläni viestiketjussa. Mukana oli 23 muuta henkilöä. :)

  VastaaPoista
 11. Oma suosikkini oli Norja. Veikkasin ennen kisoja, että Krista on sijoilla 20-25, harmista että se myös toteutui.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig