sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Grillausvinkkejä tunnustuksineen!

Olipas mukavat juhlat, ei ole tullut istuttua kirkossa moneen vuoteen noin pitkää aikaa vaikka olenkin käynyt muun muassa kirkkokonserteissa. Tunteellista. Nuoria, joilla koko elämä edessä. Tuli mieleeni oma ripariaika, 19 vuoden takaa, oih! Kesäisin ei ollut muuta pakollista tekemistä kuin jäätelömakujen valinta, mitä söisikään kuumana kesäpäivänä. Niin, ja kilpauintitreenit, siinäpä se kesä menikin. En ole koskaan ollut festarityyppiä. Vanhemmalla iällä olen alkanut meittimään, jos vaikka kävisi joskus jollain festareilla katsomassa jonkin kivan bändin, mutta telttamajoitukseen en lähde :D  Tuskafestarit olisivat siitä mielenkiintoiset, että siellä näkisi erikoisia pukeutumistyylejä vaikkakaan Tuskan musiikkitarjonta ei ole oikein makuuni. Asiasta kukkaruukkuun. Sunnuntaihan on herkku/lepopäivä joten...Ajattelin jakaa teille pari kivaa grillausvinkkiä, jotka löysin internetin syövereistä. Linkkiä en muista koska tietokone meni jumiin ja samalla sammui koko kone ja siinä meni samalla myös kuvien nettilinkki. Mutta asiaan...

Täytetyt herkkusienet

 Tarvitset tonnikalaa, parunoita, keltasipulia, pippuria ja suolaa sekä vuohenjuustoa. Silppua nämä kaikki keskenään, poista herkkusienien kannat ja täytä herkkusienet tonnikala-vuohenjuustotahnalla. Paista grillissä, niin että tahnapuoli on ylöspäin.Grillatut jäätelöpersikat

Tarvitset persikoita, jotka halkaiset puoliksi ja poistat kiven sisältä. Paista kevyesti grillissä ja perikoiden hieman jäähdyttyä tarjoile ne jäätelön kera.


Nyt on juhlat juhlittu ja toivon mukaan olemme tällä hetkellä kotimatkalla (tää tulee ajastettuna). Huomenna onkin pitkä työpäivä, klo 9-18. Siihen työmatkoinen työpäivä on klo 8-19. Suunnittelupalaveri. Onneksi viikon kuluttua olen jo kesälomalla, jaksaa jaksaa :) Ja mikä ihaninta tässä illassa, pääsee kotiin ja kisun luo.

Sain Kotihiiri Varvikossa blogilta tunnustuksen, kiitos :) Käykääs kurkkimassa Marrun blogia, kauniita kuvia ja suloisia sanoja.Annan tämän tunnustuksen teille kaikille ihanille blogin pitäjille :)
I love your blog -tunnustuksen pelisäännöt:


1) Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.

2) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.

3) Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro siitä heille kommentilla.

4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla ja toivo,
että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

 Tykkään kaikista blogeista, joiden lukija olen.  Jokaisessa on sitä jotain.
Tsemppiä alkavaan viikkoon! Palailen ensi viikolla juhlakuvien kera ;)


SHARE:

5 kommenttia

 1. Jäätelöpersikat kuulostavat kyllä loistavalta, pitänee jossain vaiheessa kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Nuo herkkusienet saivat aivan veden kielelle, ja aivan uusi idea tuo grillattu persikka - nam nam ... tervetuloa grillauskausi!

  VastaaPoista
 3. Just kyselin omassa blogissani grillausvinkkejä :D Sienistä en välitä, mutta noi persikat voisi olla tosi hyviä! Kiitos siis vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Voi NAMS nuo täytetyt herkkusienet :)) Täytyy kokeilla!!

  VastaaPoista
 5. Jäätelöpersikka kuullostaa hyvältä!! Täytetyt herkkusienet ovat suurta herkkuani!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig