maanantai 13. toukokuuta 2013

Makoisan mukava maanantai!

Tervetuloa uudet lukijat ja halit myös vanhoille lukijoilleni :) Tänä aamuna nukuin pitkään, melkein puolille päivin. Olin tosi väsynyt ja kerrankin annoin itselleni luvan vaan olla ja nukkua. Sairaslomallahan täytyykin lepäillä. Huomenna se vasta jännäpäivä onkin, kaksikin jännää juttua tiedossa. Tänään sain mukavan yhteistyöpyynnön paikalliselta toimijalta. Loppuviikosta menen neuvottelemaan asiasta.


Herättyäni ajattelin, että paistan lettua ja herkuttelen ne kera sokerin, kiivien ja ruusuvesisiirapin.
Kaapista löytyi myös tekemiäni Macarons-keksejä. Kyytipoikana toimi maito.


Minulla oli ainakin 15 vuoden tauko maidon juomisessa ja olen taas löytänyt maidon uudestaan. Maito sopii hyvin vastaleivottujen leivonnaisten ja lettujen kera nautittuna.Ruusuvettä saa ostettua apteekeista ja tällainen puteli maksaa noin 8 euroa. Ruusuvettä voi käyttää myös kauneudenhoitoon. Sitä on sanottu ikuisuuden nuoruuden lähteeksikin.
Ruusuvesisiirapin ohjeen löydät tästä linkistä.
 

Ruusuvedessähän on hienostunut maku, joka on omiaan tuomaan jälkiruokiin tiettyä fiiniyttä ja ylellisyyttä. Ruusuvedellä maustetut pikkuleivät tai leivokset ovat varsinaista herkkua. Ruusuvesileivoksia kannattaa nautiskella kaikella arvokkuudella ;)
 

Tänään meillä oli kisun kanssa parvekepuuhailujen ohella hauskaa seurattavaa yhdestä pienestä ötökästä. Kuten huomaatte kuvasta, niin kohde oli paikannettu varsin tarkoin :DTäällä on ollut tänään hyvin painostava sää, tiedä vaikka ukkonen tulisi kaupunkimme ylle.
Olisihan se varsinainen kesänmerkki.
 
Pilvet saapuivat auringon ylle, kuiskivat sadetta. Hämärä ilta, sade kaupungin kattojen yllä. Haen kirjan ja nukahdan sen sanoihin.

Kuinkas sinun viikkosi on lähtenyt käyntiin?

SHARE:

6 kommenttia

 1. Oi, ihania lettuja oot syönyt :)

  VastaaPoista
 2. Ihania, lettuja, niin hyvää! :-)

  Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
 3. Nams mitä lettuja.
  Viikko on hurahtanut mukavasti käyntiin, vaikka aamulla väsyttikin aika paljon. Työpäivä oli kuitenkin kivan iisi. Mukavaa viikkoa sinnekkin! :)

  VastaaPoista
 4. Letut on rakkautta - vaikka sitten vain itseä kohtaan;) Niitä ei kertakaikkiaan voi paistaa niin paljon, etteivät hupenisi! Kisuli taitaa olla metsästystuulella;)
  Aurinkoa viikkoosi♥

  VastaaPoista
 5. No niin, nyt sitten alkoi tehdä mieli lettuja :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig