keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tuulet nuo viestin jo toivat...


Ulkona on tuollainen lonkeronvärinen ilma ollut jo useamman päivän ajan, niin pitää sitä piristää itseään keinolla millä hyvänsä. Toivottavasti ovat muistaneet maksaa mulle palkan vaikkain olen ollut jo pari kuukautta saikulla. Ja mikäpä sen mukavampi piristyksen aihe kuin ah, niin ihana materia;). Siitä iltasella tai huomenna enemmän...

Tänä aamuna heräsin todella aikaisin. Olen hieman surullinen. Katsoin muumeja boxilta, koska olotila on sellainen, että turha katsoa mitään järkevää.Teetä Muumien Tuu-tikki mukista ja vähän kakkua. On mukavaa puuhastella omia pikku askareita ja elää. Eilen ihana ystäväni sanoi, että olen yksi mielenkiintoisimmista hänen tuntemistaan ihmisistä. On se jännä, miten eritavalla sitä muut näkee toisen. Itsestä joskus kun tuntuu että ei saa mitään aikaan, on ihan tavallinen ja masistaa joutavia. Sitten joku sanoo että oletpa kaunias ja ihana. Se on niin mukavaa. Ne hetket saavat heräämään. Sanotaan tänään toisillemme upeita asioita ja katsotaan mitä tapahtuu! Syvälliset keskustelut on parhaita- Tooodella parhaita:D Ennätys on varmaan Hannelen kanssa ihan sinne aamuyöhön pikkutunneille. Mutta miks lopettaa jos on asiaa? Näitä keskusteluja syntyy vaan luottamuksen ympäröimänä eli ei liian monen ihmisen kanssa, mut miks pitäiskään? Hyvä juoma ja hyvä seura niin saattaa aamuaurinko jo nousta ennen kuin pääsee hyvien juttujen saattelemana unille.
Hei, kaikki te jolile on annettu matemaattista lahjakkuutta enemmän kuin minulle, niin kertokaa ihmeessä tämä miten tämä yhtälö toimii...


Jos nukkumiseen menee aikaa 8 tuntia vuorokaudessa ja töihin 6-8 tuntia niin mihin ihmeeseen ne loput tunnit vuorokaudesta katoavat ?!


Päivät ja tunnit menee taas sellaista haipakkaa ettei mukana kestä! Jos sitä huomisaamuna tarttuisi kynsin ja hampain aikaan kiinni ja tekisi selväksi että minä määrään, aika ei, niin jokos alkaisi aikakin menemään minun haluamaani tahtia... Tai sitten vaan pitäisi oppia tekemään vähemmän aikataulutettuja päiviä (ne minuuttiaikataulut on aika jäätäviä) ja elää enemmän hetkessä. Turhan täytettä tuolla kalenterissa tuntuu nytkin olevan... Kun ne itselle jäävät 8-10 tuntia olisi kiva käyttää jotenkin mukavammin ja niin että niistä jäisi jotain muistojakin :D Ehkä minä vielä joskus opin tuon yhtälön? Mulla onkin saikkulle jatkoa, olo on kuumeinen, nenä tukossa ja kurkku kipeänä. Josko maanantaina jo pääsisi töihin...Kaularanka on jo siinä kunnossa, että voin touhuilla kaikenlaista kivun rajoissa, hyvähyvä! Aionkin värjätä tänä iltana hiukset.

paljon siivottavaa, järjesteltävää, läpikäytävää...
paljon pois heitettävää, varastoitavaa...
Mutta tässä lopuksi kiva vinkki tuunata vaaleat kangaskengät, onnistuu kädenkäänteessä! Kokeilkaa!
Tarttet kangasspayta, kakkupaprua/pitsiliinan ja kangaskengät.
Mitäs teidän keskiviikkoonne kuuluukaan?
SHARE:

10 kommenttia

 1. Oi onpas hauska kenkien tuunaus idea. :D

  VastaaPoista
 2. Vautsi mikkä tossukat!! Ei tänne mitään kuulu! Kaks muksua kuumeessa..ilmeisesti lunkki makoilu päivä eessä! Terkkuja!!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on ollut harmaa ilma jo monta päivää, toivottavasti pian kirkastuisi!
  Ja mä oon huomannut niin monesti ton saman, että tunnit vaan jotenkin haihtuu ja yhtäkkiä päivä on taas ohi.. Mulla tosin menee paljon aikaa vaan koneella istuen..
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit miten ihanat tuli noista kengistä..siis ihan sika mageet!

  VastaaPoista
 5. Syvälliset ovat PARHAITA!! I so agree!!

  VastaaPoista
 6. Vo vitsi kun mahtavat kengät , en olisi ikinä tajunnut että noinkin voi tehdä, huippua!

  VastaaPoista
 7. Joo, mihin ne tunnit häviävät. Nukkumiseen 8 h, töihin 8 h, työmatkoihin 2h, aamulla töihin lähtemiseen 1,5 h. Jäljelle jää 4,5 tuntia. Eipä se paljoonkaan riitä.

  VastaaPoista
 8. Kengät, aivan huippu ihanat!!! :-)

  Mukavaa ja aurinkoista päivää! :-)

  VastaaPoista
 9. Munkin aika vain häviää johonkin, en ymmärrä ollenkaan :-O

  VastaaPoista
 10. Hyvät sydänystävät ja merkitykselliset keskustelut ovat todella arvokkaita.
  Ihana kenkätuunaus!! ♥

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig