tiistai 14. toukokuuta 2013

Tyylillä!

Avasin eilen vaatehuoneen oven ja näky oli järkyttävä. Minulla on vaatteita vaikka kuinka mutta ne pitäisi saada kunnolla järjestykseen. Ja arvatkaa mikä on vaatehuoneeni yleisin väri? Musta! Vaikkakin olen oppinut ostamaan muutaman vuoden aikana myös värikkäitäkin vaatteita.

Ajattelin linkittää teille muutaman kiva asukuvan, jos vaikka siellä ruudun toisellakin puolella saisitte hieman apuvinkkiä pukeutumiseen ja muistaisitte, kuten minäkin, että minultahan löytyy jo tällainen ja tällainenkin vaate. Sitä pärjää yllättävän vähällä vaatemäärällä, koska muunneltavuus on asuissa ja asusteissa se tärkeä juttu. Mutta mulla on kyllä aivan liikaa vaatteita vaatehuoneessani. Ekassa asussa on aivan ihana takki, siinä on kauniisti laskoksia ja kaikki täsmää hyvin yhteen myös värimaailmassa.


  
Tykkään kovasti seuraavan asun leopardi- tehosteista vaikken yleensä leopardikuviosta tykkääkään, mutta pieninä yksityiskohtina tämäkin kuvio menettelee :)Rakastan rentoa mutta tyylikästä pukeutumista. Asun täytyy olla sellainen, jossa viihdyn. En laita sellaisia vaatteita päälleni, joissa tunnen oloni hiemankin epämukavaksi. Olenkin koonnut tähän postaukseen asuja, joissa viihtyisin ja joka on juuri tyyliäni. Pidän naisellisista, yksinkertaisista vaatteista. En tykkää pukeutua massan mukaan vaan haen yleensä aina omanlaiseni tyylin. Vuosien varrella on tullut elämänkokemuksen lisäksi varmuss omasta tyylistä. Sitä harvemmin tekee enää virheostoksia. En osaa enää pukeutua koko mustaan, kuten joskus tein. Jos asu on musta, niin käytän siihen tehosteväriä, keltaista, punaista, pinkkiä tai turkoosia. Elämähän ei ole haudanvakavaa, eihän? ;)

Käytän usein Onlyn-farkkuja ja Rodeo on mallina minulle paras. Takeissa ihastelen usein Desigualin kauniita ja omaperäisiä kuoseja. Sellaisen haluan vielä itselleni. Seurailen erilaisia tyylejä sisustuksessa, pukeutumisessa ja kaikessa. Ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Minusta tyyli on vähän kuin persoonallisuus, se on sisäsyntyistä ja kattaa kaiken mitä ihminen tekee, kukin siis omalla tyylillään...Tyyli on musta kokonaisvaltainen paketti. Omaa tyyliään voi muuttaa ulkoisesti mutta sisäinen tyylinvaihdos onkin jo pidempi ja monimutkaisempi juttu. Olen allerginen mustavalkoiselle maailmalle!
 
Olen nähnyt aika monella punaiset farkut, mutta omasta vaatehuoneestani sellaisia ei vielä löydy. Niinköhän täytyisi ostaa oikein värikkäät farkut? Jospa ensin kumminin pudottaisin hieman painoani etten näyttäysi banaaninkuoreen sullotulta voipaketilta :D Tykkään korkkareista ja baltsuista, mutta tunnustan fanittavani enemmän ballerinoja kuin korkkareita. Kokoelmistani ei löydy yksiäkään stilettikorkoisia korkkareita vaan tykkään korkkareista joilla on myös hyvä kävellä sen ulkonäön lisäksi. Samoin en tykkää ns.makkarankuori mekoista, joissa helma menee vesirajassa. Vaatteen tulee olla tyylikäs, ei sellainen jossa näytän katutytöltä.

 Millainen on sinun tyylisi?

Tänään onkin jänskä päivä. Leikkaavan lääkärini kommentti leikkauksen jälkeisestä parantumisestani ja eräs toinenkin jänskä homma iltapäivällä. Siitä ehkä sitten joskus myöhemmin.

Seuraavana pieni vinkki Sinulle, joka etsit vielä kylään/mökille viemisiä tai valmistujaislahjaa.
Marimekolla on laadukkaat pyyhkeet ja tässä vieläpä hyvä tarjous!
Muistakaas osallistua Valion kilpailuun, klik!
”Kun ajat ovat sellaiset, ettei uskalla olla edes nupulla, silloin täytyy puhjeta täyteen kukkaan!”

Miss Bubblen etäinen sukulainen Michael lähettää teille ihanan päivän terveiset ;D

SHARE:

7 kommenttia

 1. Nuo vaatteet näyttää ihanilta, neljä viimeistä kokonaisuutta ehkä eniten minun makuuni :)

  Eli farkku ihminen olen, mutta mulla ei ole yhtä ainoaa tyyliä. Toisinaan siis farkuissa, joskus harvoin viihdyn mekoissa. Mustaa, mutta tällä hetkellä viihdyn värikkäissä vaatteissa ja toisinaan sellainen taiteilijan rento tyyli miellyttää... ja löytyyhän multa jakkupukukin tietynlaisiin hetkiin :))

  VastaaPoista
 2. Kivoja asuja. Ehkä nuo neljä ylimmäistä ovat suosikkejani...

  VastaaPoista
 3. Kovasti tsemppiä tähän päivään :-) toivottavasti kaikki menee hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Ihania asukokonaisuuksia! Aurinkoista päivää :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat asukokonaisuudet! Itsekkin mietin värillisiä capreja/farkkuja kesäksi. Väri on vielä mietintämyssyssä. ;)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig