keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Pieni ripsiväri-testi

Sain toukokuun LivBoxissa Estee Lauderin Sumptous Extreme Lash Multiplying Volume-ripsivärin. Tässä ripsivärissä on tavallista suurempi harjaosa, joka värjää harvat ja pienet ripsetkin luoden viuhkamaisen lopputuloksen. Koostumus on ripsiä hoitava, kaareuttava ja vahvistava. Sain jokin aika sitten tuliaisena Diorin Black Out-ripsivärin. Testasin näitä kahta ripsaria ja ehdottomasti Estee Lauderin ripsiväri voitti testin.
Diorin ripsiväri jätti suttuisen ja klimppimäisen lopputuloksen ja sen poistaminen oli erittäin työlästä. Kun taas Estee Lauderin ripsiväri teki lopputuloksesta kauniin, sain pitkät ripset muutamalla harjan vedolla ja ripsivärin poistokin oli helppoa. Eikä Estee Lauderin ripsiväri töhrinyt luomiväriäni.


Onko teillä jokin tietty ripsiväri-merkki, jota olette käyttäneet uskollisesti vuosien ajan?

kuva Weheartit

Kaunista keskiviikkoa! 
Onko teillä suunnitelmia helatorstain viettoon?


SHARE:

9 kommenttia

 1. On, Kanebon 38°, sitä ei vaan voita pysyvyydessä mikään. Maailman muhkeimpia ripsiä sillä ei saa, mutta eipä tarvitse pelätä pandasilmiä. Tosin löysin pari kilpailijaa Yves Rocherin Sexy Pulpin, joka pysyy itselläni 8 h hyvänä. (Saavutus!) ja Giorgio Armanin Eyes to Kill:n. Rantalomalle en silti ottaisi muita kuin 38. :)

  VastaaPoista
 2. En keksi mitään yhtä raivostuttavaa, kuin hyvän ripsivärin hakeminen. Ja kuten sinun testisikin todistaa, ei brändi ja hinta todellakaan takaa sitä parasta lopputulosta.

  Itse olen käyttänyt nyt noin vuoden Maybellinen the Colossal Volum' Express waterproof -maskaraa. Siinä hinta-laatusuhde on mielestäni kohdallaan. Mutta aika ajoin minulla on "bad eyelash day", jolloin räpsyttimet sojottavat aivan vastakkaiseen suuntaan, kuin pitäisi :)

  VastaaPoista
 3. Lancomen ripsivärit ovat olleet vuosia käytössä, välillä mallia vaihtaen

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä postauksesta! :-) Olenkin menossa ripsasi kaupoille! :-)

  Iloa keskiviikko iltaan! :-)

  VastaaPoista
 5. Aikoinaan vannoin Kanebon nimeen, mutta sitten se rupesi rapisemaan melko rasvoittuvan ihoni "sulattaessa" sen pois. Lancomen ripsarit oli joskus suosikkeja, mutta hintavia siihen nähden, mitä. Nykyisin käytän Oriflamen Wonder Lashia, jossa mielestäni hinta-laatusuhde kohdillaan.

  VastaaPoista
 6. Lancomen Hypnose on kauan ollut suosikkini! Meidät on kutsuttu anopille syömään helatorstaina ja sinne tulevat myös miehen sisko lapsineen joten puuhaa riittää. Olsi ihanaa keretä tehdä vähän ulko hommia, kalusteita esiin ja kukkien istutusta jos vain ilmat olisi hyvät :) Tänään oli ainakin jo melkein kesäistä!

  VastaaPoista
 7. Sensain 38 (ent. Kanebo) ripsari - pysyy, ei leviä ja helppo putsata. Olen kokeillut vaihtaa, mutta mikään muu ripsari ei pysy minun rasvaisissa roikkoluomisilmissäni leviämättä. Ei mitkään vedenkestävätkään. Ja nykyisin Sensaitakin saa erilaisilla koostumuksilla - itse käytän tuuheuttavaa ja pidentävää;)

  VastaaPoista
 8. Lancome. Ja Lancome. Hypnose nykyään Lancomelta :)

  VastaaPoista
 9. Pitänee katsella, josko seuraava ripsari olisi tuota Esteetä. Itselläni on pitkät ripset ja kaipaan niihin hieman lisää pituutta, tuuheutta ja kaarevuutta. Rimmelillä on ja huomasin, että Yves rocher oli poistanut valikoimistaan minun lempparini. :(

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig