keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ainainen oman elämänsä Aku Ankka!?

                                                       kuva täältä.

Jopas on taas ollut päivä. Sitä herää suht luottavaisena uuteen päivään ja kaskas, auto  ei suostu edes starttaamaan! Ajoin sillä viimeksi maanantaina, eikä ollut minkäänlaisia ongelmia. Ei sitten käyty mummolassa ja vasikoiden luona. Eräs tuttavamme tulee illalla kurkistamaan laitteidensa kanssa autoa, koska akussakaan vikaa ei ole. Akku on vaihdettu vastoittain. Ilmeisesti ajonesto päällä, on ne nää nykyajan tietokone-ajan autot. Eikä siinä vielä kaikki...en edes jaksa kirjoittaa loppupäivän vastoinkäymisiä. 

Minut on todellakin unohdettu tänne risukasan pohjimmaiseksi, elämä on vetinen ja tumma suo, jossa sinut pakotetaan rämpimään ja vähän välilä lisätään lisätaakkaa niskaasi. Hyvä, että henkeä saa. Niin, ja se parempi huominen. Mikä se on? Kauniita korulauseita. Se on kaunis ajatus ja unelma, mutta konkreettisesti se ei ole totta. Mulle vastoinkäyminen ei tarkoita rakennekynnen katkeamista tai sitä ettei aamulla kaihtimet avatessaan paista aurinko. Mulle hyvä elämä merkitsee elämää, jossa ei ole joka päivä tai viikko suuria vastoinkäymisiä. Voi ottaa rennosti, eikä jännittää p*skajäykkänä. Tuttavani totesi minulle eilen, että miten yhdelle ihmiselle voi sattua yhtenään kaikkea ikävää. Siinä hän oli oikeassa, sitä on tässä osoitteessa ihmetelty jo jokunen tovi. Ja toki jokaisella on elämässä huonoja hetkiä mutta ikävien asioiden tuleminen jatkuvalla syötöllä ei ole kivaa. Enkä kirjoittele tänne blogiini todellakaan kaikkea, en halua saastuttaa blogiani kakalla. Mutta oloa helpotti se, kun äitini saapui yllättäen kera parin donitsin.




Olen sitten tänään siivonnut keittiön kaappeja. Onhan se sekin ihan kivaa ja hyödyllistäkin puuhaa mutta on se kumma, kun olisi tekemässä jotain arkisen kivaa kuin kyläily niin ei sitten sekään onnistu. Olen päättänyt, että poistun kotoa mahdollisimman vähän tämän viikon aikana, niin on parempi. Oma pieni kupla, jossa elää. 



Perjantaina pujahdan heti aamusta jalkahoitoon. Sain synttärilahjaksi kummisedältäni lahjakortin jalkahoitoon. Onhan se hyvä hoidattaa jalkansa ennenkuin menee maanantaina leikkaukseen :D Kohta voisi lämmittää saunan ja tehdä itselleen kasvonaamion. Ottaa hieman mansikkamehua, katsella telkkua ja olla vaan, lomalla. Täällä on satanut lunta koko pitkän päivän, kevät on vielä kaukana, mutta vielä senkin aika koittaa. Aika aikaansa kutakin. Mutta talvesta luopuminen ei tee tiukkaakaan :)



                     Kuinkas kivasti teidän keskiviikkonne on sujunut? 
          PS. Käykääs osallistumassa eilen alkaneeseen sisustusarvontaan! 




SHARE:

6 kommenttia

  1. Tsemppiä! Vaikka elämä joskus heittelee syvimmän kuopan pohjalle niin kyllä sieltä jossain vaiheessa pääsee pois. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kummaa kuinka joka tuutista tulee huonoa onnea.

      Poista
  2. Tuo on niin tuttu tunne, nuo vastoinkäymiset ja välillä tuntuu, ettei niistä tule loppua! Mutta kyllä se aurinko risukasaankin paistaa ja vaikkei vastoinkäymisistä koskaan varmaan eroon pääse, niin ne vahvistaa. Toivotaan, että aurinko paistaisi sinnekin! Ja voihan ne vastoinkäymiset ottaa kuin haasteena. Silloin haasteet tekisivät elämästä mielenkiintoisen ja niiden voittamisen merkityksellisen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa suuresti, kun nämä vastoinkäymiset maksavat hieman liikaa. Yllättäviä menoja rikkimenneistä koneista jne. Näitä vastoinkäymisiä on ollut sen verran paljon,että mun pitäs olla jo kova kuin kivi, jos ne vahvistaisivat.

      Poista
  3. Kurjaa että sinua nyt näin koetellaan. Jaksamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä tässä osaisi olla onnellinen jos joku onnenpotku sattuisi tulemaan yllättäen. Mutta sitä tapahtuu vain elokuvissa.

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig