tiistai 19. maaliskuuta 2013

Jaffa- juliste seinällä naisen tiellä pitää ;)



Tässä osoitteessa kevättä odotetaan edelleen kuin suurinta rakastettua. Luontoäiti on jo aurinkoisinapäivinä pistänyt lintuorkesterin hommiin. Kohta se paisuttaa puiden silmut puhkeamispisteeseen. Ja auringonvalo saa minut vauhtiin.  Kevät on nyt saatava kotiin, heti. Haluan nähdä ulkona vihreää joka puolella. Kotona alkaakin jo näyttää mukavalta. 
Olen ihaillut Erik Bruunin tekemiä hienoja Jaffa-julisteita. Niissä on sitä jotain, pala elettyä ihanaa lapsuutta,, muistoja ja raikkautta :) Tämän ihanuuden, joka tällä hetkellä kaunistaa keittiötämme on Helsingin Sanomista viime vuodelta, ihan oikea juliste. Mun aarre kaunokainen! Mulla on myös Jaffa-matto ja Jaffa-verhot mutta nyt kumpainenkin ovat talviteloilla. Ehkäpä ensi syksynä laitan ne ihanuudet taas keittiöömme.




Eilen illalla matkustimme omalla lentävällä matollamme Etelä-Ranskan oliivitarhojen keskelle, ihana lehti. Tarjolla oli hedelmiä ja sitruksia :) Oli myös hyvää teetä ja parasta seuraa. Glorian kodissa vuosi sitten esitelty Viardin pariskunnan Cabanon, provencelainen vapaa-ajankoti, ihastutti minua kovasti ja siellä siis mielikuvissamme piipahdimme.Kodin rauhallisuus on minulle suuri arvo, sekä kodin rauhallinen sävymaailma. Glorian koti-lehdessä on usein ihania tuokiokuvia ihmisten kotoa ja niihin voi matkustaa hyvinkin mielikuvissaan. Mulla on taito, että pystyn häivyttämään muun maailman melkein kokonaan ympäriltäni, jos keskityn lukemiseen tai jonkin mielikuvan luomiseen. Tästä on ollut vain hyötyä tähän astisessa elämässäni.





Nyt tekisi mieli mennä aurinkoiseen ja vehreään puutarhaan, avata sen portti ja antaa valon täyttää jokaisen soluni.Mutta viekä tarvitaan kevääseen hieman enemmän valoa, lämpöä ja vettä. Jokaista ollaan onneksi viime päivinä saatu ja minulle niistä mieluisin on ollut auringonvalo.
Mutta kohta se tapahtuu - se vihreä poksahdus, jonka jälkeen elämää puskee rytinällä sieltä ja täältä! Kärpänen ryömi eilen parvekekukkien seassa aivan innoissaan, katseltiin kisun kanssa sen horteisia hommia nenät pitkällään. Kai se on uskottava, että kevät saapuu kun kärpäsetkin alkaa kömpiä koloistaan :D

Tänään puuhastelen kotosalla kaikenlaista kivaa sähköpostien kirjoittamisesta pyykinpesuun ja boxilta Iholla-sarjan katselusta leipomiseen. Soitan myös yhden tärkeääkin tärkeämmän puhelun. Olen jonkinsortin maailmanmestari ajan kuluttamisessa eli ei-sitten-yhtään-mihinkään-järkevään! Saatan kotona aloittaa jonkun asian, kävellä toiseen huoneeseen ja huomata siellä jonkin toisen asian, kunnes jossain vaiheessa kävelen jonnekin toisaalle ja aloitan siellä kolmannen homman... Jossain vaiheessa tajuan, ettei se ensimmäinenkään ole koskaan valmistunut. Käykö teille koskaan näin? Työasioissa taas olen pedantti, mutta kotona voi joskus hieman "renttuilla" ;)


              Meillä oltiin eilen illalla tällaisissa tunnelmissa. Äiti ja poika-hetki ;D


Itsetehdyt Lindströminpiffit olivat eilen menestys, sen takia näissä kuvissa on punakat sormet, kiitos punajuuren! Liekö johtunut uusista Korento-lautasista, että piffit maistuvat erityisen hyvälle :) Onko teillä postaustoiveita? Ja kuinkas ajattelitte viettää tämän timanttisen tiistain?


Mun viesti tällekin päivälle on, että Live the life you love. Love the life you live. Dream, hope, believe, love, faith!



SHARE:

8 kommenttia

  1. Tuo jaffa-kuvio on kyllä ihanan retro!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :) Ja ne värit tuovat kivasti sisustukseen väriä!

      Poista
  2. Yhdyn yllä olevaan, ihana retro :-)

    Ihana tuo kisu, niin suloinen aina :-)

    Mukavaa ja aurinkoista päivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisu on kyllä rakkaus, niin mukavuudenhaluinen pötkylä <3

      Poista
  3. Tätä kommenttia ei ole pakko julkaista.
    En ole vieläkään saanut yhteystietojasi, oletko laittanutkaan meiliä? Voit laittaa viestiä myös Facebookin kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sinulle eilen s.postia mutat minnekö sitten lie mennyt :D

      Poista
  4. Tuo jaffakuosi on kyllä tosi pirtsakka ja tosian sopivan retro, monta väritystäkin löytyy. Kiva piristys ja tuo juliste on ihana. Kyllä sitä kevättä odotetaan, jospa se veisi nämä sairastelut mennessään, huoh.

    VastaaPoista
  5. Olispa mulla pokkaa laittaa meille tollaset jaffaverhot, piristäis ihan varmasti! :D Toisaalta kyllästyisin niihin varmaan aika pian, et ehkä tyydyn noihin vaaleisiin :)

    Ja voi että, tollain taito et voi vaan hävittää kaiken ympäriltään ja keskittyä yhteen asiaan olis kyllä niin tarpeellinen!!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig