sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Virvon varvon, tuoreeks ja terveeks!Meillä kävi tänään kaksi ihanaa pientä virpojaa :) Ystävättäreni lapsoset. Enköhän parane kun sain niin kauniit virpomavitsat. Annoin vasta palkaksi molemmille kaksi yllärisuklaamunaa ja karkkipussin. Jotenkin vasta nyt aloin miettimään, että ei oo edes todellista, että kohta on huhtikuu ja keväänkin pitäisi olla täällä mutta tuo lumivuori, suorastaan alpit, eivät ole kyllä senttiäkään pienentynyt vaikka aurinko on paistanut jo useampana päivänä.


Muistan sen tunteen kun lapsena käytiin virpomassa ja virpomavitsoja väkerreltiin koulun kuvistunneilla. Olen varautunut jo useampana vuonna pieniin virpojiin mutta eipä niitä ole näkynyt jos ei ole ennalta sovittu. Onko teillä käynyt paljon virpojia?

 Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle.”

Täällä on paistanut koko päivän aurinko täydeltä taivaalta, joten taidan mennä pienelle happihyppelylle. Viime yönä yöunet jäivät noin neljään tuntiin, niskakipu. En halua syödä särkylääkkeitä koko ajan joten kuuntelen vaikka hieman kipua. Eiköhän ensi yönä riitä unta siitäkin edestä. Sain tänään myös erittäin valoisan tiedon, siis jotain niin huippua :)) Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon, josko se toisi jotain taianomaisen ihanaa tullessaan pääsiäisviikkoon.


  Jos enempää virpojia ei ilmaannu ovelle, niin syönpähän itse ison läjän nameja ;D
 
Mukavaa pääsiäisen odotusta muruset,
 

SHARE:

4 kommenttia

 1. Minusta joka vuosi on vähentynyt virpojat, onko katoava perinne?! Onhan se suloista kun pienet tulevat! :-)

  Iloista iltaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman kadon olen huomannut minäkin, harmi vaan. Ihanaa iltaa sinullekin :)

   Poista
 2. Voi, minä tykkäisin, jos minullekin tulisi pieniä virpojia, mutta täällä en tunne lapsiperheitä ollenkaan. Toivottavasti perinne säilyisi, onhan se kuitenkin lapsille kivaa vaihtelua! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä kävi muutamia virpojia. Lisäksi kuopus virpoi ystävänsä kanssa oman kierroksensa päätteeksi. Mutta monta munaa jäi syötäväksi, toisaalta on meillä neljä suutakin, jotka niitä syövät :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig