keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tuuli vei otsikon mennessään...

Ilmoittelen vain sellaista, että huomenna alkaa arvonta :) Paikallista käsityötä ja hyvää oloa on luvassa palkintona. Olkaas kuulolla!


Tää päivä on mennyt taas sellaista haipakkaa. Istuin terveyskeskuksessa pari tuntia ja sainkin lihasrelaksanttilääkettä- ja piikin kivikoviin jumissa oleviin hartioihini. Olen vaan ollut ja keitellyt savuporokeittoa, ottanut päikkärit ja käynyt nurkan takana olevassa käsityökeskuksessa. Ollaan vietetty kissanpäiviä.

5 asiaa, jotka voimme oppia kissoilta:
1. Nukkuminen on tärkeää ja siihen tulisi käyttää 3/4 osaa päivästä! 2. Syö mitä haluat. 3. Rentoudu... usein! 4. Nauti auringosta! 5. Suhtaudu KAIKKEEN uteliaasti! "Ehkäpä juuri tuon vaasin takana piilee suuri aarre?"


Aurinkoisella parvekkeella huokailee jo kevät vaikka ulkona humisee kova viima. Aurinko on nielaissut pimeyden pois kevääntieltä ja nyt joka päivä paistanut aurinko viikon ajan :) Päivissäni on malttia, etten vaan innostumiseltani liukastu tai lennähdä nurin.  Olen antanut seesteisyydelle sijaa  ja levollisuudellekin monen monta visiittiä. Illalla lenkkeilen pienen happihyppelylenkin mieheni käsipuolessa, etten kaadu tai jos kaadutaan niin kaadutaan sitten molemmat :D :/ Nyt on aika oikaista koipensa sohvalle ja ottaa pikarillinen omppumehua ja lipua untenmaille vähäksi aikaa, jos sitä vaikka paranisi...

                                                    Levollista iltaa :) 

SHARE:

10 kommenttia

 1. Ulkona saa kyllä paikotellen olla varovainen!
  Ihanan rauhallista iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun onkin oltava extravarovainen ja soitinkin jo huoltoyhtiöön, että käyvät hiekoittamassa pihamaan. En halua uuteen leikkaukseen.

   Poista
 2. Mainio tuo kissajuttu :) mutta juuri noinhan se on! Oma kissani on aina niin vilpitön ja positiivinen, että sen touhuista voisi todellakin ottaa oppia.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttava tuo mustavalkea Muumi-muki - ja "Kissalta oppia"-pohdinta :) Hyvä että olet saanut lievitystä niska-hartia-jumitukseen! Kunhan niskasi on kunnossa, voit varmaankin käudä uimahallissa ja saunassa ... saunalla on rentouttava vaikutus, sinne jää usein pienemmät kivut ja kokotukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin Muumi purnukasta puukannen pois ja laitoin siihen narskun, itsekin tykkään :) Saunaan on kyllä suuri halu jo mennä, ehkäpä huomenna.

   Poista
 4. Ulkona saa kyllä nyt olla tosi varovainen - mulla on työhuone kadulle, jota pitkin ambulanssit ujeltaa TYKSiin ja viime päivinä on ujellusta kuultu!
  Kissajuttu on niin tosi - tosin lisäisin siihen vielä yhden asian: hanki palvelija; mieluummin monta;)
  Makoisia unosia ja toivottavasti auttoivat rohdot!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Seuraamalla kisun elämää, itsekin rentoutuu <3

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig