lauantai 30. maaliskuuta 2013

Arvonnan voittaja on...
Päivät ovat ihan sekaisin, kiitos sairasloman ja pääsiäispyhien. Mutta suoraan asiaan, eilen päättyi pienoinen sisustus- ja hyvinvointiaiheinen arvonta. Sen voittajaksi arpoutui Marika blogista "Tahdon" 6.7.2013.Onnittelut voittajalle, kommentoi tätä postausta jättämällä omat yhteystietosi, en julkaise sitä kommenttia. Kiitos myös kaikille muille osallistuneille, uusille ja vanhoille lukijoilleni ♡  Ensi viikolla alkaa uusi arvonta!


Koska kilpailussa oli kaksi Marikaa nimesin toisen Marikan blogikuvassa olevan pelipaidan numeron 17 mukaan. Onnea vielä kerran!
Olen niin ihastunut uuteen Vuittonin Alma BB-laukkuun, se on niin kätevä kuljetettava, sopivan kokoinen. Sitä voi kantaa kädessä tai olkahihnan kanssa se kulkee kivasti olkapäällä. Siitä tulee hyvin todennäköisesti lempparilaukkuni kesäksi sen toimivan kokonsa  ansiota. Meillä on myös uusia tuulia mieheni firman suhteen, se muuttaa lähiaikoina uusiin väljempiin tiloihin. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkat vanhaan ja uusiin tiloihin. Nyt meillä onkin suurin osa tuotteita -50% tai -70 % :) Lähden auttelemaan miestäni liikkeelle omien voimieni mukaan. Niska on yllättävän kipeä, koska titaanilevyn luutuminen on vielä alkutekijöissään. Mutta saan nukuttua jo tosi hyvin, osakiitos kuuluu särkylääkkeille.
Tänään aamu alkoi lenkkeilyllä ja aion tehdä päivän aikaan voileipäkakun, en vaan ole päässyt itseni kanssa sopuun millaisen tekisin :) Ja sitten kutsua muutama hyvä ystävä herkutteluun mukaan. Minulla on muutama ystävä, joille elämä on heittänyt viime aikoina ikävämmän puolensa ja aina mahdollisuuksien mukaan kutsun heidät syömään meille, koska jos minulla on tarjota ruokaa toisillekin niin mielelläni jaan tekemääni hyvää. Ruokakaan kun ei ole mitään edullista nykypäivänä, parillakympillä ei saa oikein mitään ruokakaupasta. Elämä on kallista mutta ei ole vara kuollakaan, kuten eräs tuttavani toteaa :D


        Kevätauringon loistaessa on ihana kuluttaa aikaa lenkkipolulla tai järvenjäällä :)Olen huomannut tähän astisessa elämässäni, että epävarmuuden sietämisen oppiminen on kova paikka. Jos uusi suunta ei ole olekaan vielä ratkennut, pitäisi uskaltaa olla tässä hetkessä läsnä, nauttia arjesta ja muista ihmisistä. Tehdä parhaansa juuri tänään ja auttaa muita ihmisiä parhaansa mukaan. Ikäkriisit ja niihin liittyvä pohdinta auttavat sietämään elämän sattumanvaraisuutta ja epävarmuutta. Sanotaan, että jokaisen ikäkriisin jälkeen itsensä tuntee taas hieman paremmin. No, syytä olisi, sillä uutta ajatusta ja ideaa pukkaa joka päivä. Olen jollain tapaa järjestelmällinen ja minulla täytyy olla aina suunnitelma a ja varasuunnitelma b, en osaa elää, niin että jäisin tyhjänpäälle. Mutta syvällä sisimmässäni asuu boheemi, rentoilija. Mutta tietty järjestelmällisyys kuuluu elämääni, muuten ei mikään toimi!


                                                    kuva Weheartit


                                 Reipasta ja aurinkoista lauantaita kaikille

SHARE:

7 kommenttia

 1. Aivan ihana laukku! :-) Tykkään! Varmasti tulee lemppari laukku, on niin ihana! :-)

  Reipasta lauantaita sinullekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa sinullekin pääsiäisenpyhiksi :)

   Poista
 2. Onpas kiva tuo uusi laukku, ihastuttava. Tykästyin myös tuohon lenkkikokonaisuuden turkoosiin takkiin, onkos mikään ihme kun on tällainen turkoosin hullaantuja muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi 8848 turkoositakki oli rakkautta ensisilmäyksellä vuosi sitten kun näin sen urheiluliikkeessä :)

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig