lauantai 23. maaliskuuta 2013

Iloinen orkideantuoksuinen yllätys ♥


Harvoin alkaa päivä yhtä loistokkaasti kuin tänä aamuna! Heräilin aika myöhään, kiitos kipeän niskan joka valvottaa särkylääkkeistä huolimatta. Vähän ajan päästä työkamuni sattui soittamaan minulle, että hän on tullut käymään kaupungissa lastensa kanssa, että lapsoset ovat uimassa ja hän tulisi piipahtamaan luonani. Olin todella iloinen, kun sain hänet pikavisiitille :) Hän tuli 70 kilsan päästä moikkaamaan ja toi samalla aivan ihanan orkidean, niin valoisan ja kevään värisen :) Tällaisia työkamuja on harvassa!  Kuulema minua jo odotetaan kovasti töihin. Tosin minulla menee vielä 4-5 viikkoa sairaslomalla. Koska paikkakunnalla, jossa työskentelen loppuu lukio ensi syksynä niin ensi lukuvuoden kohtalosta en tiedä. Hyvin todennäköistä on, että haen töitä omalta paikkakunnaltani, koska nykyisessä koulussa minulta ilmeisesti loppuvat työt lukion lakkautumisen takia. En ole opiskellut itseäni työttömäksi vaan haluan työskennellä. Onneksi erityisopettajille on kumminkin hyvin tarjolla töitä. Niin, ja kävin siellä taidenäyttelyssä Denise von Knorringin maalauksia ihastelemassa, hienoja töitä ja nyt olen väkertänyt iltapalaa. Sisäfilehampurilaisia kera itsetehtyjen ranskisten. Leffaa, kirjoja ja leppoisaa tunnelmointia Earth Hour:in nimissä. Kannetaan jokainen kortemme kekoon ja tehdään pieni tarpeellinen teko maapallomme hyväksi :) Kynttilät tuikkimaan ja lokoisa asento sohvan nurkassa. Kuinkas Teidän lauantai on sujunut?                                  Orkideantuoksuista iltaa teille ihanille lukijoilleni ♥
                                                 Arvontaan pääset tästä.

SHARE:

11 kommenttia

 1. Onpas ihana työkaveri sinulla :) töissäkin jaksaa paljon paremmin, kun on mukavia ihmisiä ympärillä. Mukavaa lauantain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pitkä aika olla vielä saikulla, 4-5 viikkoa. Töissä en kerkeä olemaan kuin 5 tai 6 viikkoa, sitten alkaakin kesäloma. Ihanaa viikonloppua sinulle ihanainen :)

   Poista
 2. Ihana piristävä kukkanen <3 taidan virkistyä ja saada itseni ulos puutarhaa ihmettelemään - vielä ei näy kukkasia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella piristävä kukkanen, se oiken hehkuu tuolla keittiön pöydällä!

   Poista
 3. Ihana työkaveri sinulla. Rentoa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todelakin :) Aurinkoista wiikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Tosi upea orkidea! Kävin pikku-murujen kanssa Itiksessä, se on meiltä tasan toisella puolella pääkaupunkiseutua, joten matkoihin meni aikaa. Mutta NewYorkeriin piti päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NewYorker on niin ihana kauppa, huokeita vaatteita ja asusteita :)

   Poista
 5. Mielettömän ihanan värinen orkidea, en ole ennen nähnytkään tuollaista, vaikka orkideoiden ystävä olenkin. Kiitos kommentista, joka jostain syystä ei tullut blogiin näkyviin :) en siis poistele kommentteja, vaikka joku niin väittikin :) blogger takkuaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itsekään ennen nähnyt keltaista orkideaa enenkuin tänään avatessani kukkapukettia :D

   Poista
 6. Ihana väri tuossa orkideassa - ja ihana työkaveri. Toivottavasti ne säryt siellä niskassa alkavat helpottamaan ja pääset vähentämään niitä särkylääkkeitäkin. Mutta kaikki aikanaan.
  Aurinkoista sunnuntaipäivää sinne!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig