Kuinkas viikkonne on alkanut?
Löysin kivan linkin ja haluan jakaa sen kanssanne. Jos haluatte voittaa Guessin kellon niin klikkaa, tästä. Aikaa on osallistumiseen puoleen yöhön saakka.
Asiasta kukkaruukkuun, ruotsinlaivoilla käydessä yksi herkku on aina ylitse muiden, nimittäin anjovisleipä! Mitäs mieltä olette anjoviksesta?
Tein kotitekoisen anjovisleivän. Aivan mielettömän herkullista ja tän nautittua saa kyllä juoksennella pihalla kuin hirvi, jos ei aio lihoa :D Mutta suupala silloin tällöin ei tee pahaa kenellekään ;)
Pieni suolapala
Ohje:
Muutama viipale paahtoleipää,
kirsikkatomaatteja,
tuorekurkkua,
keitetty kananmuna viipaleina,
1prk Abba anjoviksia.
Tahna:
½prk Kermaviiliä
½prk Creme fraiche
3rkl majoneesia
1 punasipuli pilkottuna
5-10 katkarapua pilkottuna
Sekoita tahna ja levitä leivälle.
Laita tahnan päälle tomaatti- ja kurkkuviipaleet sekä keitetyn kananmunan viipaleet sekä anjovisfileitä 2kpl per leipä. Päälle hieman tahnaa ja herkutellaan. Toki tästä leivästä voi varioida sellaisen kuin itse haluaa. Tämä on erittäin makoisa suolapala, suosittelen!
Tänään on myös leffailta, kuten alimmaisesta kuvasta näkyy, poppareita ja kaikkea :)
Olen todennut useamman kerran sairaslomalla ollessani, että koti ilman kissaa on kuin meri ilman kaloja! Kisu on niin ihana kamu kun päivät vietän yksin kotosalla mieheni ollessa töissä.
Pidetään lippu korkealla tälläkin viikolla ♥
Ps. muista osallistua arvontaan, klik!
Njam mikä kakku!!! Täytyykin käydä kurkkimassa reseptejä! =)
VastaaPoistaKakku on aivan ihanaa, ei liian makeaa ja sisällä marja-kermavaahtosekoitusta ja päällä liivatekerros jossa mustikat.
Poistaoi mitä herkkuja:) <3
VastaaPoistaNe on :)
PoistaAnjovisleivät on tosi hyviä ja tuo kakkukin näyttää herkulliselta :))
VastaaPoista