perjantai 15. maaliskuuta 2013

Voihan mämmi ja kerma!

Taas on perjantai paketissaan ja leikkauksestakin on jo viisi päivää aikaa. Äitini haki minut ja kisun syömään luokseen päivällä ja olen selaillut työpaikkoja, josko sieltä löytyisi jokin osa-aikainen kesätyö :) Aurinko on paistanut heti aamusta saakka ja päikkärit jäivät väliin erään ikävän asian takia, nyt olo on sitten sitäkin nuutuneempi, oksettaa. Onneksi ystävättäreni tulee kohta piristämään oloani vähäksi aikaa, sitten voisi taikoa jotain valmisruokaa. Jos saisi itsensä parempaan kuntoon näiden kipujen kanssa niin voisi käydä syömässä vaikka läheisessä ravintolassa. Mutta onneksi tää olo ei oo varmaankaan jäävä pysyäkseen!


        Jokos olette maistelleet mämmiä?  Itse syön mämmin sokerin ja kerman kera.

Illalla on Voice of Finland ja enköhän nukahda kesken ohjelman, jos vaan on luottamista muihin tän viikon iltoihin. Grimminkin voisin katsoa boxilta, jos vaan jaksan.


Eipä tänne mitään ihmeellistä, olemista vaan. Hieman netissä seikkailua mutta sitäkin aika vähän koska niska ei kestä tiettyjä asentoja eli katsomista alaviistoon. Unikuvien katsomiseen menee jälleen aika, omat leffat, unileffat ;D Hurja perjantai-illa suunnitelma, pizzaperjantaihin ravintolaan, unoset ja Voice of Finland!

                                          Tunnelmallista perjantai-iltaa 
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kiva kuulla, että pystyt siellä jo vähän elämään ja liikkumaan, vaikkei leikkauksesta olekaan vielä montaa päivää aikaa :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, täytyy vaan muistaa levätä ja kyllä näiden lääkkeiden kanssa täytyykin nukkua, kun muuta ei jaksa.

   Poista
 2. Toivottavasti olosi pian helpottaa. En ole vielä syönyt mämmiä, ehkä maistan sitä sitten vasta pääsiäisenä pikkuisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta mulla on varmaan makuuhaavoja tätä menoa :D

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig