tiistai 28. toukokuuta 2013

Kahdeksan

Eilisilta meni sängynpohjalla nukkuessa kuumetta ja väsymystä pois. Kyllä tämä tästä helpottaa aikanaan. Täytyy vaan levätä. Postauskin on nyt tällainen tynkäpostaus, koska voimat eivät riittäneet suurempaan, pää löi tyhjää. Yrittäminen on se tärkein juttu, eikös? Huomenna teen teille rippijuhlapostauksen :)A Moment Forever-blogin Heidi haastoi minut kertomaan kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni. Haaste tulee antaa eteenpäin myös viidelle blogille.
 


Esteettisyys
Voisin katsella kauniita valokuvia päivät pitkät. Myös muut kauniit pienet asiat arjessa, silmiä hivelevä asuste, tai jotkin kauniit esineet, kuten vaikka ylelliset kosmetiikkapurnukat. Tykkään panostaa laatuun vaatteissa ja kosmetiikassa. Kasvo- ja jalkahoito silloin tällöin tekee terää.Mutta olen sielultani poikatyttö, ballerinat istuvat jalkaani paremmin kuin korkkarit.


Teehetki ystävän kera
Pienoiset leivokset, jäätee ja iloisia naurunpyrskähdyksiä, kuinka rentouttavaa! 


Hyvä ruoka


Tämän kuuluisi kyllä olla ihan listan alkupäässä, vaikkei tämä järjestyksessä olekaan! Olen niin monta kertaa todennut ihan ääneen, kuinka hyvää ruokaa ei voita mikään, siihen vielä yhdistettynä hyvä seura, niin tämä tyttö on kyllä yhtä hymyä! Minulle ruoka näyttelee aika suurta pääosaa jokapäiväisessä elämässäni. Usein ravintolassa tilaan 3-5 ruokalajin menun. Jätän kauppaan mieluummin sen haluamani neulepaidan ja nautin sen sijaan hulppen ruuan ravintolassa.



Nukkuminen
Pitkät unet aamulla, päikkärit.Oli kellonaika mikä tahansa, nautin nukkumisesta aina ja joka hetkenä. Ei mikään ihme, että nimeäisin varmaan pyjamani lempivaatteekseni!


Yllättävää ystävällisyyttä arjen kiireen keskellä


 Se, kun joku pysähtyy iltapäiväruuhkassa pitämään sinulle ovea auki ystävällisyyttään, tuntemattoman hymy, kun joku kyselee kuulumisiasi tai vaikka se, kun läheinen ihminen yllättää sinut jotenkin. Pieni kirje, kortti tai paketti. On ihanaa, jos ystävä tulee yllättäne kylään leipomusten kera.


 Onnellisuus
Ei tarvitse olla kuin jokin pieni asia arjessa, josta muistaa taas, miten onnellinen sitä onkaan! Ne pienet hetket ovat juuri niitä parhaita, joita pitäisi muistaa arvostaa :) Kisu -kis-kisin näkeminen tuo aina hymyn huulille, rakas mössykkäni
Myös kirjat ovat lähellä sydäntäni, lukeminen on harrastus, joka tekee mut onnelliseksi. Kesällä tulen viettmään aikaani parvekkeellamme kisun kanssa parvekepiknikin muodossa sekä uimarannalla. Niin, ja jäätelöä ei pidä unohtaa ;)


Tulevaisuus
Tulevaisuus ja tuleva kesä hieman jännittävät. Työasiat ovat avoimet. Ei kun eteenpäin, kyllä elämä kantaa :) On silti hieman tyhjä olo! Toinen kesä ilman isää. Isä oli varsinainen grillimestari ja oikein hyvä kokki Käytiin monet kerrat kesäisin uimassa. Olen jotenkin odottavalla kannalla, mutta en tiedä mitä odotan, mutta aivan kuin jotain olisi tapahtumassa? En tiedä. Isän poismeno tapahtui niin yllättäen, että odotan häntä edelleen saapuvaksi kotiin. Ikävä valtaa etenkin iltaisin mieleni. En tiedä voiko tätä yllättävää poismenoa koskaan ymmärtää! Olenkin yllättynyt miten pohdinta ja suunnittelu voikin syödä näin paljon voimavaroja.



Parasta ennen
Tulen iloiseksi elintarvikkeiden parasta ennen-päivämääristä. Etenkin talvisin, kun ollaan menossa kevättä kohti. Esimerkiksi helmikkuusa, kun ostaa voirasian ja sen päiväys on huhtikuussa. Huhtikuu ei siis voi olla kovin kaukana ja sittenhän on jo melkein kesä. Jipiii! :) Pikkuhiljaa alkaa mieli vaellella jo kesään...mökille... matkoille...lämmin ilma....aurinko paistaa...kukkia ja mansikoita...




 Tämä haaste lähtee seuraaviin blogeihin,

Se olisi viisi työpäivää jäljellä ja sitten koittaakin kesäloma. Hassua, miten se kesä tulla tupsahti jo nyt eteen :) Kesälomalla aion seisoa joku aamu katsomassa auringonnousua vihreällä ruohomatolla aamukasteen ympäröidessä ja lintujen lauluessa aarioitaan alkavalle kesäpäivälle. Kuivattelen jalkojani aurinkoisella kalliolla ja ihailen
utuisen auringon nousua. Se on sitä voiman ja mielenrauhan tankkausta.







SHARE:

6 kommenttia

  1. kiitoksia kovast haasteesta. toteuttelen tuossa jahka kerkeilen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Täytyykin alkaa miettimään näitä haasteen asioita ja toteuttaa haaste lähipäivien aikana :)
    PS. Mä oon ihan samanlainen noiden parasta ennen-päiväysten kanssa! ;)

    VastaaPoista
  3. Lämmin kiitos haasteesta. Täytyypä alkaa miettimään. Pikaista paranemista toivotellen :)

    VastaaPoista
  4. Ihania asioita olet kirjoitellut :-) Aamuteen ohessa, vapaapäivää aloittelen ja auringosta pääsee tänään nauttimaan :-)

    TOivottavasti olosi helpottaa pian :-)

    VastaaPoista
  5. Kyllä näitä on mukava lukea! Ja löytyi taas muutama yhdistävä juttukin: esim. nukkuminen, kisuli, kirjat...
    Parantelehan itsesi kuntoon. Lepää. Ja nauti ihanasta kesästä!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig