sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Harrodsin tilaus ja matkahaaveilua!

Ajattelin kertoilla teille hieman todella hyvistä vaatehankinnoistani! Ja siitä mitä olen päivän aikana touhunnut :) Olen ulkoillut, leiponut croissanteja ja selaillut netistä matkavaihtoehtoja, koska olen menossa ystävieni kanssa Tallinnaan kesäkuussa. Odotan innolla ystävieni kanssa vietettyä aikaa koska emme näe useinkaan koska he asuvat eri puolella Suomea. Viimeksi olimme koolla koko joukko syntymäpäivilläni, joita vietin Salutorgetissa.


Ostin reilu vuosi sitten Tallinnasta syyslomalla alla olevan takin, rakastan sen yksityiskohtia! Sitä olen pitänyt paljon, en vaan ole kyllästynyt. Hinnaltaan se oli noin 100e.


Tilaan silloin tällöin Harrodsilta. Harrodsilta tulevat paketit on paketoitu kauniisti ja lähestyskin on varsin nopea. Tilasin tällaisen Paul Smithin bleiseri-paidan, se sopii todella hyvin jakunkin alle. Paul Smithillä on mallistossaan ihania erilaisia kolmiulotteisia printtikuoseja! Siinä on paljon yksityiskohtia. Harrods itsessään on käymisen arvoinen paikka, olen käynyt siellä kerran ja siellä on valtavasti kaikkea kaunista ja jokaisen lompakolle jotakin sopivaa :) Harrodsin nettisivuilla tulee käytyä joka kuukausi, siellä on aina jotain kaunista, ainakin katseltavaksi vaikkei tilaisikaan. 



Tilaan yleensä puhelimitse ja sieltä saa aivan mielettömän hyvää palvelua, suosittelen! Tilaukseen kannattaa aina tilata myös muutama purkki ihania Harrodsin (sisustus)purnukoissa olevia makoisia pikkuleipiä. Meillä on jo aikamoinen liuta keraamisia teepurkkeja ja metallisia keksipurkkeja, ne toimivat kivasti keittiössä säilytyspurnukoina :)


 Onko teillä Paul Smithin vaatteita?
 Ylimmässä kuvassa paita edestä ja alimmassa paita takaa.

Eikös kohta ala ollakin se aika, kun Stockalla on taas Hullut Päivät? Itse kammoksun Hullareiden suurta ryysistä, mutta kyllä siellä on tullut käytyä muutaman kerran, mukavia löytöjä kunhan vain jaksaa odottaa, eikä pidä mitään kiirettä.


Olen suunnitellut ystävieni kanssa pientä virkistysmatkaa kesäkuulle Tallinnaan. Tallinnan vanhakaupunki on ihana, siellä on tunnelmallisia ravintoloita joista muun muassa herkulliset lumumbat ;) Olen käynyt Tallinnassa ainoastaan kaksi kertaa, aina on tullut matkustettua merta edemmäs lentäen. Kävin ensimmäistä kertaa Tallinnassa syyslomalla vuonna 2011 ja viimeksi viime syyslomalla. Vuonna 2011 menimme lentäen ja vuonna 2012 laivalla. Laivallakin oli kiva olla, mutta en pidä siitä kulttuurista, että ihmiset juovat itsensä siihen kuntoon, että sitten haukutaan sitä omaa puolisoa vaikka sun miksi. Sellaista saimme todistaa viereisen ruokapöydän pariskunnan välienselvittelyssä. Välillä meinasi mennä blinit väärään kurkkuun :D


Ollaan mietitty tyttöjen kanssa sitä menemmekö laivalla vai lentämällä mutta olemme kyllä suurimmalta osin päätyneet siihen lopputulokseen, että menemme laivalla. Niin harvoin tulee laivamatkailtua, että otetaan siitä ilo irti :) Onhan laivalla edulliset kosmetiikatkin. Kesän aikana on suunnitelmissa suunnata myös ulkomaanmatkalle lentäen. Mutta sen enempää en voi vielä varailla  matkaa, koska en ole varma kesätöiden kulusta ja ajankohdasta. Josko sellaista saankaan...toivossa on hyvä elää. Mutta matkarahat on jo säästetty, jotain positiivista tässä hommassa :D



Onko teillä jo matkasuunnitelmia kevääksi tai kesäksi?


Matkahaaveiden keskeltä toivotan teille ihanaa iltaa,




SHARE:

19 kommenttia

  1. Kyllä onkin kauniisti pakattu Harroldsilta tilaamasi neule. Viime Lontoon matkalla piti oikein poseerata tuon kuuluisan tavaratalon edessä. Tuli siellä käytyä, mutta hyvin vähäisiksi jäi ostokset.

    VastaaPoista
  2. Todella kiva postaus ! Harroldsilta en olekaan koskaan tilannut mitään ;) Ihastuin tuohon sinun takkiisi, jonka ostit Tallinnasta.Kaunis. Äitini on tehnyt paljon kivoja ostoksia Tallinnasta, mutta itse en ole siellä koskaan käynyt. Olisikohan jo aika ?

    Tallinnan matka voisi olla kiva kesällä. Haluaisin myös käydä Pietarissa. Tukholmaan olisi myös kiva lähteä shoppailemaan. Pariisista taas haaveilen muotiviikkojen aikaan. Siinähän sitä jo tuli neljä lomakohdetta . . . :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tallinnassa on tarjolla todella naisellisia vaatteita. Itsekin haaveilen Pietarista, sinne haluan mennä risteillen. Eikun vaan toteutukseen, niin ainakin me tehdään ystävien kanssa ;)

      Poista
  3. Kaunis tuo takki ja kivoja yksityiskohtia!
    Nyt lisäänkin tän sun blogin tuonne omaan luettelooni, kun tänne viimeninkin tulisn! Taidanpas jäädä lukemaan muitakin postauksia!

    Hullareilla en muuten nyt viime kerralla käynyt vaan tilasin netistä kätevää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kiva kun tykkäät blogistani! Toi Hullujen päivien netistä tilaaminen on kyllä hyvä juttu!

      Poista
  4. Netistä minäkin tilailen, en kestä kauheaa tungosta :) jaVarsovan reissu tilattuna toukokuun alkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin joulu Varsovassa ja Hotel Hiltonissa :) Kiva kaupunki!

      Poista
  5. Eipä oikeastaan ole mitään kesäsuunitelmia, ehkä mökille... Olen vähän sellainen että pysyn mielelläni suomessa kesällä, ja matkustan sitten talvella :)

    VastaaPoista
  6. Upea toi sun takki! Harrodsilla olen käynyt useasti, mutta harvemmin sieltä olen ostanut mitään, paitsi herkkuosastolta tarttuu mukaan aina jotain kivaa. En tiennytkään että sieltä voi tilata, kiitti vinkistä!

    Tallinna on kiva paikka, mutta minäkään en kestä joidenkin suomalaisten örveltämistä. Yleensä sitä voi vaihtaa paikkaa vähän rauhallisempaan. Olen menossa Tallinnaan kesällä Robbien keikalle, ja ensi lauantaina myös (äiti-tytär-risteilylle :)) Italian matka on meidän tämän vuoden kohokohta, se on heinäkuussa.

    VastaaPoista
  7. Harrods on tuttu, hih. Siellä kävinkin Lontoon matkallani. :) Tosin mukaan ei tarttunut mitään, mutta olihan se jo itsessään näkemisen arvoinen. Tallinna on kiva kohde. :)

    VastaaPoista
  8. Hei! Laitin Googleen "Harrods tilaus" ja päädyin tänne. Syy hakusanoihini on, että mietin morsiamen äidin asun tilaamista Harrodsilta (itselleni siis; koska etsimäni sattui löytymään sieltä) ja haluaisin tietää, millaiset on postikulut ja oletko palauttanut sinne koskaan mitään ja jos, niin miten se sujui?
    Jos näihin saan vastauksen, olen kovin kiitollinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postikulut ovat 20 noin puntaa ja yleensä paketti tulee viikon kuluessa. Osoitteeksi kannattaa laittaa vaikka työpaikkasi osoite ja mukaan puhelinnumero, jos et ole päivisin kotona. Silloin paketti tuodaan sinulle suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen. Olen palautatnut kerran RalphLaurenin topin ja toimin paketin mukana tulleen ohjeen mukaan ja sain rahat tililleni 2-3 viikon kuluessa. Harrodsilta tilatessa ei ole koskaan ollut minkäänlaisia ongelmia :)

      Poista
  9. Hei!

    Googletin minäkin Harrolds tilausta ja päädyin tänne:)

    Olen yrittänyt tilata Harrodsilta epätoivoisesti yhtä vaatetta. Kuinka toimit, että saat tilauksen onnistumaan? Minulla ei hyväksy visaa, vaikka kaikki on kunnossa.

    t.anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan tilannut netin kautta vaan soittanut ja tilannut. Harrodsilla on erittäin auttavainen ja asiakasta kunnioittava asiakaspalvelu :)

      Poista
    2. Kiitokset vastauksesta! Ok. Mitenkäs se maksupuoli hoidetaan, jos puhelimitse tilaa? Seuraako lasku mukana?

      t.anne

      Poista
    3. Annat työntekijälle luottokortin numerosi ja varmistenumeron kortin takaa niin veloittavat heti tililtäsi ostosten summan. Postikulut ovat aika suolaiset,20 puntaa.

      Poista
    4. Hei taas! Ajattelin kertoa nyt oman kokemukseni Harrodsista. Tilasin sitten sieltä haaveilemani mekon, jonka hinta kipusi yli 700euroon. Hinnan takia mietin useamman kerran, uskallanko, mutta halusin tuon mekon, joten päätin yrittää.

      Tilaus ja toimitus sujui oikein hyvin. Palvelu oli ystävällistä. Mutta...saatuani mekon kotiin, se oli likainen. Koko, väri ja malli olivat oikein hyvät, onneksi. Laitoin palautetta menemäään samana päivänä, kun olin lähetyksen vastaanottanut. Vastaus tuli seuraavana päivänä ja pyysivät valokuvia tahroista. Tein työtä käskettyä, vaikka se oli hankalaa, koska kangas hieman kiiltelee, niin oli haasteellista saada tahrat kuvattua. Onneksi pojallani oli hyvä kamera.

      Vastaus tuli taas heti seuraavana päivänä ja ilmoittivat hyväksyvänsä palautuksen tai maksamaan 10% hinnasta takaisin. Olisin halunnut saman mekon, mutta puhtaana, koska se oli muuten täydellinen. Ilmoittivat ettei sitä ole enää varastossa. Tuossa kohtaa luottamus hävisi. Olin seurannut nettisivuilta, että kokoani oli yhä edelleen tilattavissa. Mutta eipä onnistunut vaihto, ihmettelen.

      Luottamuksen mentyä, en sitten uskalla enää edes palauttaa mekkoa, ettei tule lisää sählinkiä rahojeni kanssa. Otan riskin, vien mekon pesulaan ja toivon hartaasti, että tahrat lähtevät pois. Tahroja on ympäri mekkoa, edessä, takana ja helmakin on likainen.

      Mutta pettymys on todella suuri. Hankin tuon mekon erityisen tärkeään tilaisuuteen ja tästä jäi nyt todella paha maku suuhun.

      Olen tilaillut ja palauttanutkin vaatteita useasta eri paikasta ja kaikki on aina sujunut paremmin kuin hyvin. Ikinä minulle ei ole aikaisemmin toimitettu virheellistä tuotetta.

      terv. anne

      Poista
  10. Ulkomailta tilatessa voi aina törmätä kaikenlaiseen, koska moni kokeilee ja palauttelee samoja vaatteita. Oon joskus saanut kaksi saman jalan kenkääkin :D Harmi tuo kokemus, mutta mulla on aina toiminut rahojenpalautuskin todella hyvin Harrodsilta :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig