torstai 21. maaliskuuta 2013

Maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää

Uudistin blogini ulkonäköä. Mitäs tykkäätte? Oliko entinen parempi vai tämä uutukainen? Jos vuodevaatteet ja muut laadukkaat kodinsisustus jutut kiinnostaa sinua niin kannattaa kipaista Finlaysonin sivuille. Siellä on meneillään poistopäivät 15.-24.3.

                                                            kuva Finlayson






Tilasin meille tällaiset Saaristomuumi pussilakanasetit. Tilasin edellisenkin kerran Finlaysonin poistopäiviltä Muumi pussilakanat. Ehkä lapsellista mutta lapsenmielisyyttä täytyy olla :) Muistakaas käydä osallistumassa tänään alkaneeseen luonnollista hyvinvointia olevaan arvontaan, klik! 



Tämä päivä on mennyt leivoskellessa ja nauttien auringosta viltin alla lasitetulla parvekkeellamme ja päikkäreitähän ei pidä unohtaa ;) Sairaslomaa on jäljellä vielä 4 ja puoli viikkoa, hui. Pitkä aika mutta kyllä on vielä paranneltavaakin. Eilinen lääkärissäkäynti auttoi kipeisiin ja jumissa oleviin hartioihin. Mieltäni hieman kaihertaa kesätyö, olisi kiva saada jokin pikkujobi tai suurempikin, olisi tekemistä ja saisi hieman säästöjä pahan päivän varalle. Mutta vielä on kesään aikaa...

                 
              Huomenna saattekin muutaman helpon ja makoisan leivontaohjeen ;)


SHARE:

11 kommenttia

  1. Oikein mukavalta näyttää! :-)

    Ja kiitos vinkistä, täytyy kurkata tuonne sivulle! :-)

    Aurinkoista iltaa!

    VastaaPoista
  2. Pitää olla lapsenmielisyyttä :) Meiltäkin löytyy ties kuinka monet Kiroileva siili pussilakanat ja ne on ne joissa on kaikkein paras nukkua! Toivottavsti paraneminen on lähtenyt hyvään käyntiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :) Ja paraneminen on alkanut yllättäcvän hyvin, luulin ennen leikkausta että olisin kipeämpikin. Ainut on vaan väsymys, joka johtunee särkylääkkeistä.

      Poista
  3. Blogin uusi ilme on raikas ja selkeä. Tykkään !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tykkään itsekin tästä uutukaisesta enemmän :)

      Poista
  4. Mie pidän enemmän tästä ulkoasusta, ihanan raikas ja klassinen! :) Mie haluaisin kaikki mahdolliset muumilakanat ja tänään kun kävin moikkaamassa kaveria ja hänen lapsiaan, jäin ihastelemaan pikkuisen tytön omistamaa My Little Pony-pehmolelua silmät kiiluen! :D Lapsenmielisyys on siis välillä ihan hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My Little Ponyt :D Muistan ne lapsuudesta ja ne ovat vieläkin vanhempieni varastossa. En vaan tiedä miksi mutta en halua, että niitä viedään kirppikselle koska niissä on muistoja ja ne on mun ponit :D

      Poista
    2. Minäkin olen säästänyt kaikki mun vanhat ponit, vaikka sitten tulevia omia lapsia varten. Sitten jos tulisikin pelkkiä poikia niin jaa-a mitähän sit tekis :D

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig