perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tervetuloa wiikonloppu!

Heissan! Sain eilen Olivia-lehden tilaajalahjana Minna Parikan suunnitteleman pienen käsiveskan. Kovin hempeä mutta aion säilöä tämän kaapin perukoille, jos vaikka joskus tarvitsisin. Aika naisellinen, söpö! Kaikki tilaajalahjat eivät ole yhtä söpöjä ja jotkin olen kiikuttanut suoraan kirppikselle.

                                          Mitä mieltä olette tilaajalahjoista?


Olen tänä iltana juustojen- ja hieman kotitekoisen marjamehunkintuoksuinen kotihengetär :) Eukalyptusteen höyryjen mukana taisi kadota myös arkistressini, ja sisustuslehtien kuvia katsellessa sain myös uutta intoa kodin sisustukseen.  Marimekosta haluaisin yhdne kivan tunikan, koska möin edellisen Maritunikan eilen ystävättärelleni. Ajateltiin katsoa illan iloksi vielä kerran Black -leffan. Ensi viikolla jos kykenen menemään leffaan haluaisin katsoa Kasipalo- leffan. Vielä, kun saisin rentoutettua niska-hartiaseutuni, kun vaistomaisesti  jännitän hartioitani leikkauksen jäljiltä. Mulla ei ole viikonloppuna sen suurempia suunnitelmia kuin nukkua, jumpata niskaa jumppaohjeilla, lukea kirjoja ja lehtiä, ottaa särkylääkettä ja taas nukkua sekä väliin hieman syödä jotain hyvää keittoruokaa. Eli aikalailla leppoisa viikonloppu edessä :)


Tässä vinkkejä viikonloppuun! 
 
*Panosta uneen ja ruokaan. Näiltä ei kannata nipistää aikaa muuhun. Väsyneenä kukaan ei ole tehokas. Terveellinen aamiainen aloittaa ainakin minun päiväni ihan eri tavalla kuin pelkkä kahvi/teekupillinen. Ruoanlaatuunkin kannattaa ehkä kiinnittää huomiota - minä ainakin väsähdän entistä enemmän, jos syön liian raskaasti. Minusta ruokaisa salaatti tai keitto on parempi vaihtoehto kuin kermainen pasta tai rasvainen pikaruoka. Mutta viikonloppuna on luoa herkutella.

*Jos sinulla on paljon asioita tehtävänä viikonloppuna, pyydä apua ja delegoi jos mahdollista. Minä olen sellainen, etten halua myöntää, etten ole superihminen. En halua sanoa, etten ehdi tai jaksa. Joskus niinkin pitäisi tehdä!
 
*Hemmottele itseäsi! Salli itsellesi ihanaa jäätelöä tai karkkipussi. Tee kotitekoinen kasvonaamio ja jalkahoito. Osta ne ihanat kengät - mitä vain mieli tekee. Ei ehkä kannata sallia itselleen suklaalevyä joka päivä mutta ehkä stressaava vaihe elämässä ei ole se paras aika tiukan dieetin noudattamiselle.
 
                                         Mitäs aiotte touhuta viikonloppuna?
                              Happy weekend, muistakaa nauttia elämästänne!♥
SHARE:

6 kommenttia

  1. Tilaajalahjat ovat joskus ihan ok,välillä jopa yllättyy :-)

    Nyt viikonlopusta kyllä nautin,pitkästä aikaa vapaa v loppu töistä:-)

    iloista viikonloppua!<3

    VastaaPoista
  2. Ihanan rauhallista viikonloppua ♥
    Nyt lupaili niin kaunista ilmaa viikonlopuksi, että kaipa olen ulkona kameran kanssa... niin ja yksille synttäreille menen kuvia ottamaan :))

    VastaaPoista
  3. Olipa suloinen tilaajalahja! Viimeksi sain tosi kivan mallisen laukun tilaajalahjaksi, mutta sitä oli käsitelty jollain myrkyllä, koska se haisi edelleen ihan hirveltä, vaikka se oli viikon (!) tuuletuksessa ulkona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, todella kiva tilaajalahja kerrankin eikä niitä kamalia reppuja :D

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig