perjantai 29. maaliskuuta 2013

Vuitton Alma BB

Olin ajoittanut tän postauksen vasta huomenaamulle, vahingossa :D Eilen se saapui, lahjani, pitkänperjantain piristys :) Vuitton Vernis, Alma BB. Värinä on kermanvaaleahko tai pinkihkö, rose (keksinkö uuden sanan? :D), vaikka kuvassa se näyttää hieman eriväriseltä. Olen tyytyväinen. 

Luin jokin aika sitten FirstClassTicket- blogia ja sen pitäjä Emmi kertoi tilanneensa Vernis-kuosisen lompakon ja hän ihmetteli kuinka lompakko näytti luonnossa niin eriväriseltä kuin Vuittonin nettisivuilta katsottuna. Nyt voin yhtyä tähän, väri on luonnossa hieman erilainen kuin nettikuvissa. Sain laukun lahjaksi, itse en ole laittanut siihen senttiäkään. Itse en olisi raaskinut ostaa laukkua tällä hetkellä, mutta sain sen lahjaksi, kiitos K., S. ja R. :) Myöhästynyt valmistujais/joulu/syntymäpäivälahjani. Mitäs mieltä olette laukusta?


Laukulle tulee olemaan käyttöä ja pidän sen vaaleasta väristä. Laukku on sopivan kokoinen, tukeva rakenteinen ja varsinainen kaunokainen. Lupaan ottaa teille kuvia laukusta action tilanteissa ;D Suurin osa LV laukuistani on tavallisia Monogram kuosisia paitsi synttärilahjaksi saamani Ebene Canvas Neverfull. Olen päättänyt olla hankkimatta enää yhtään arvolaukkua, rahaa tarvitaan tärkeämpäänkin. Olen luopunut kolmesta LVlaukusta, myin ne ystävilleni. En tarvitse hyllyjen täytöksi montaa laukkua :)



Värejä olisi ollut tummasta, vihertävään ja vaaleaan, mutta lahjanantajat päätyivät
vaaleahkoon väriin koska onhan kohta tulossa kesä ja tämä kaunokainen erottuu edukseen kokoelmastani. Olen nähnyt jollakin blogistilla tällaisen Vernis BB:n turkoosina, ja se on todella kaunis. Mutta se oli ilmeisesti kausiväri?


                                                                  kuva täältä.

Tuollainen se on kuten Jenniferin kätösessä. Kisu halusi poseerata ehdottomasti laukun kanssa ;)
Kisullamme on ikioma Vuittonin kantokassi, jonka olen teille joskus esitellytkin, suosittelen! Kestävä ja kaunis kantokoppa.


Pirtsakkaa pitkääperjantaita!


Muistakaas osallistua arvontaan, vielä on muutama tunti aikaa :)
 Postailenkin teille vielä tänään reseptin.


SHARE:

16 kommenttia

  1. Kaunis laukku todellakin! <3 Haaveissa täälläkin LV:n laukku... yhtään en vielä kylläkään omista. Toivottavasti joku päivä vielä! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!Vuittonin laukut ovat kyllä klassisia ja aina muodissa. Niihin ei vaan kyllästy.

      Poista
  2. Kaunis laukku ja väri on täydellinen kesää ajatellen mutta menee varmasti talvellakin. Onnittelut uuden laukun omistajalle ja kisukin näyttää tyytyväiseltä :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana laukku! Itsekin olen katsellut samanlaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään kovasti ja väri on kyllä just ihana. Paitsi se turkoosikin on ihana :D

      Poista
  4. Like, like, like! Alma on yksi kestosuosikeistani, ihana klassikko.

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alma on kaunis koosta riippumatta :D Äidilläni Alma MM tummana ja sekin on kaunis. Ihanaa pääsiäistä sinullekin :)

      Poista
  5. Ihana laukku. Mä vaan pelkäisin, että tuohon jäisi jälkiä, kun olen aina niin huoleton hulda noiden laukkujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen oppinut arvolaukkujen kanssa olemaan varovainen mutta en ole ylivarovainen, käyttötavaraahan ne ovat :)

      Poista
  6. Voi kuinka kaunis laukku! :) Alma on itselleni yksi harvoista Vuittonin malleista, jonka haluaisin itsellenikin joskus hankkia, isona tosin, vaikka tuo pienikin on kyllä kovin soma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itse toivoin juuri tuota kokoa koska äidilläni on MM kokoinen Vernis niin se on käyttööni liian suuri. Tässä mallissa on hyvä se, että siinä on olkahihna :)

      Poista
  7. Onhan se ihan mielettömän kaunis. Waauu... :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig