maanantai 3. joulukuuta 2012

3.luukku

Viikonloppuna oli iloisia hetkiä, valoa, pirteyttä, rakkaiden ihmisten läheisyyttä, tunnelmallisuutta, hymynhelmeilyä, kynttilän liekkien lepatusta, ja enkelin siipien hipaisuja...Tällä viikolla on vain kolme työpäivää ja sitten alkaakin  pitkä neljän päivän "itsenäisyyspäiväloma" :)Ja voi, kuinka jo odotankaan tulevaa viikonloppua!
 
 
 

 Mutta itse asiaan, kolmannen luukun takaa paljastuu askartelumassasta tehdyt joulukuusen tai paketin koristeet. Näihin käytin itse kuivuvaa askartelumassaa, mehupilliä reikien tekoon, pieniä koristeita tai kirjain leimasimia, piparimuottia, veistä, kaulinta ja paperinarua.

Nämä on helppo toteuttaa kotosalla myös lasten kanssa. Askartelumassaa voi myös maalata sen kuivuttua. Pitsinauhalla, piparkkakkumuotilla tai kuviopyörällä painaen koristeen pintaa voi hauskasti kuvioida. Itse pidän näistä yksinkertaisista valkoisista. Lisäsin valmiisiin koristeisiin Tiimarista ostamiani pieniä yksityiskohtia. Koristeiden reiät saa tehtyä helposti mehupillillä. Koristeet asetetaan tasaiselle alustalle kuivumaan. Helppoa ja varsin huokeaa :)

Huomenna onkin leivontareseptin vuoro kalenterissani. Olkaas kuulolla :)
 
"Mitkään elämän päivät eivät ole niin ikimuistettavia kuin ne, jotka
jokin mielikuvituksen kosketus saa värähtelemään."
-Ralph Waldo Emerson-

 
Hymy tarttuu näin pimeänäkin vuodenaikana! Voit pelastaa jonkin synkän päivän kauniilla hymylläsi :))) Jouluista ja leppoisaa viikkoa kaikille! Halaus!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihana idea tehdä koristeita askartelumassasta! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, vain mielikuvitus on rajana :) Mulla on jemmassa muutama muukin askartelu(massa) ohje, mutta ne tulevat tänne ajallaan ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig