keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jääötökät jaloissa ;)Hain Urheiluliike Ropposesta Icebugin nastoilla olevat lenkkarit. Siellä olisi ollut myös varrellisia vaihtoehtoja, mutta paksupohkeisena(kiitos isäni geeneille ;D) valitsin lenkkarimalliset vettähylkivän mallin. Tuoteselosteessa lukee, että "HIKO BUGrip :ssa yhdistyy pehmeä ja vaimentava välipohja sekä hyvä kannan ja jalkaholvin kiertojäykkyys. Jalkaholvin rakenne ja pronaatiotuki auttavat ohjaamaan juoksijan askeleen neutraalisti eteenpäin. Kestävien hiiliteräsnastojen dynaamisen toimivuuden ansiosta kenkää voi hyvin käyttää pitkissä asfalttijuoksuissa, kun matkalla on liukkaat ja jäiset olosuhteet".
Vaikka toisen värisetkin olisivat vähän houkuttaneet, pelasin silti varman päälle ja valitsin mustat.No, IceBugeilla kävely oli kyllä ihan kuin tavallisilla lenkkareilla kävely, mutta sai kävellä/juosta aivan reilusti jäällä, eikä tassu livennyt! Ensin en oikein tiennyt, mitä mieltä olisin, mutta pidempi lenkki osoitti, että nämä ovat ihan supermukavat kengät.  Toisaalta olin ehkä odottanut vähän turhankin epävakaata kenkää, sillä olin jo miettinyt sitäkin voinko mennä näillä kauppaan, kyllä voin! No, siitä ei ole pelkoa! :D

Näillä kävelyä on tosi vaikeaa kuvailla, mutta sanoisin, että nämä tuntuvat pehmeiltä, mukavilta ja hieman keinuvilta. Pohja on samalla jotenkin hassusti sekä pehmeä että jäykkä. Sanoinhan, että näitä on vaikea kuvailla! Olen tullut monesti talvisaikaan lenkiltä selkääni valitellen, kun jalka lipsuu eikä vaan ole enää mukava kövellä/juosta liukkaalla. Etenkin, kun monesti lumen alla on petollisesti jäätä, mutta eipä ole enää hätää, nyt on IceBugit :)


Yhteenvetona sanoisin, että olen ostokseeni tyytyväinen. Ihmeitä en näiltä odota, mutta minulle riittää, että näillä on kiva kävellä enkä liukastele ja kaatuile. Pohkeissa näillä kävely kyllä tuntuu, joten ilmeisesti nämä pistävät ainakin pohkeet töihin! Talvella liikkujan kengät ja menevät myös muuallakin kuin lenkkipolulla, koska ovat mustat!Mutta nyt on lähdettävä käymään miehekkeen mummon luona ja sitten onkin jatkettava joululahja leipomuksia, koska eivät ne itsestään tekeydy! :D

                                               Ulkona on liukasta, olkaas varovaisia! 
SHARE:

5 kommenttia

 1. Mukava, kun sait uudet ja monikäyttöiset kengät! :) Kenkiähän ei voi olla koskaan liikaa... ;)

  VastaaPoista
 2. Todellakin, koska ärsytys on todella suuri kun liukkaalla lenkkeillessä jalat lipsuu alati. Ja selkää särkee pitkään, kun tulee venähdyksiä. Nyt on tahti toinen ja voi reilusti kävellä,eikä tartte pelätä kaatumista!

  VastaaPoista
 3. Hei SatuMaria, Onnea uusille kengille - varmasti ihana niillä lenkkeillä, kun ei tartte varoa liukastumista! Ihana oli löytää tänne blogiisi, kiitos kun jätit viestiä!
  p.s.Huomasin aiemmasta postauksestasi että Pätkistä saa myös sellaisena mini-kokoisena - upeeta! Niitä täytyy hamstrata muutama pussi Suomessa käydessä :)

  VastaaPoista
 4. Vau - täytynee käydä itsekkin tutustumassa jääötököihin, kuljen nimittäin suurimmaksi osaksi jalkaisin koko talven ja vaikka tänä talvena ei vielä niin liukkaita ole ollutkaan, niin kyllä ne jäätikkökelitkin sieltä varmasti vielä tulee.

  Mukavan oloinen blogi sinullakin, kiitos kutsusta! :) Täytyy selailla vähän lisää ja pitää silmällä jatkossakin.

  VastaaPoista
 5. Nina Bille: Kiitoksia kommentistasi :)
  Juu ja Pätkikset ovat herkkujen herkkua. Näin joulunaikaanhan niitä saa laatikoissa :D

  EllenJemiina:Kiitoksia kommentistasi :)Kengät ovat liukkaalla tosi mukavat, koska niissä on pohjassa olevat nastat. Ei tartte koko aikaa rampata vaihtaa liukuesteitä eri kenkien välillä.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig