maanantai 10. joulukuuta 2012

Maanantai-illan tarinoita!

Så summan av kardemumman är att jag har ett veckoslut fullspäckat med roligheter!
Tänään töistä tullessani kotiin sain siivousvimman, uskomatonta! Siinä lensivät vuodevaatteet ja sohvatyynyt parvekkeelle. Ah, tätä siisteyttä, joka vallitsee tämän kaaoselämän keskellä! Sitten olikin ihana ottaa pienen pienet nokoset kisun kanssa. Minä niin rakastan kisuamme <3 Tuuletuksessa tuli tuuletettua itseänikin tovi . Lähdin kuvailemaan talvisia maisemia pieneksi toviksi oikein eväiden kera. Lämmin juotava termarissa sai minut olemaan hitusen kauemmin pakkasessa ja eväät ulkosalla maistuvat aina ihmeellisen hyvälle :) Ulkoilu tekee hyvää ajatuksille ja koko keholle.
 
 
                                                       Olen ihastunut kynttilämökkeihin.
 
Kaupassa ihastelin pitkiä juustohyllyjä ja unelmoin, että voisin ostaa jokaista yhden ja maistella ja haistella niitä ähkyyn saakka. Kohokohtana on joulun ja uudenvuoden aikaan saatavat juustotarjottimet, joille on koottu useampi juustokimpale. Nehän suorastaan huutavat ostamaan! Mutta tänään törmäsin erittäin hauskaan mainokseen, Läkerol-mainos, jossa vanhempia kehoitettiin antamaan lapsilleen aina kouluun lähtiessä pari Läkeröl pastillia, se suojaa heitä kylmettymiseltä :D :D Eiköhän jokaisessa aikakaudessa ole ne omat hyvät ja huonot puolensa, eikä menneisyyteen haikailulla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, vaikka todellisuuspako hauskaa ajanvietettä usein onkin.
 
 
 
Kävin ystäväni kanssa maanantain piristykseksi pizzalla. Sitten teen illan kuluessa loput joulukortit, keitän ison kupin kuumaa eukalyptusteetä, vedän viltin korviin ja lueskelen kirjaa. Ja sitäpaitsi maanantaihan kuulostaa jo korviinkin paljon kauniimmalta, kun tekee jotain kivaa :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kuulostaa aivan ihanalta maanantailta! Ihana viikon aloitus. Hyvää viikon alkua! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin sinulle :) Paljon on itsestään kiinni meneekö kaikki päin prinkkalaa vai edes siedettävästi :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig