lauantai 22. joulukuuta 2012

Kohti Hellsinki-Vantaata!


 


Aivan alkuun ilmoittelen teille eräästä asiasta, nimittäin vaikka nyt lähdenkin ulkomaanmatkalle niin olen ajastanut ja postailen reaaliajassakin kunhan kerkeän. Otan loman loman kannalta :) Mutta muistakaas kurkkia päivittäin, täällä on postaus tai pari.

Ihanaa olla lämpöisessä kodissa ja hörppiä glögiä, koska Hrrrrr, ulkona on -30 pakkasta, järkyttävää! Tuntuu, että naamataulu irtoaisi kun käy viemässä pikaseen roskat:D Olinpas ollut kilttinä, sain oppilailtani lahjoja. Enkä tiedä muuta työtä, josta jäädään lomalle aina juhlavasti, opettajan työ se on varsin haastava mutta myös palkitseva.

                                                               kuva lainattu täältä.

Joulustani riisun joutumiset, työnnän syrjään täytymiset. Yhtäkään pientä tähtihetkeä en halua päästää karkuteille. Syttyköön jokaiseen joulua kohti kuljettavaan tuokioon oma tuikkeensa. Luin töissä sadun, joka tuntui lumoavan lapset ja herkisti omankin mieleni liikutukseen. Pieni aasi pääsi seuraamaan hetkeä, jossa Maria sai kuulla enkeliltä uskomattomalta tuntuvan uutisen. Odotetaan joulun ihmetteä! Arjen kiire haihtui aamulla todistusten jakohetkeen ja nauroimme yhdessä kaikki itsemme hyväntuulen sykkyrälle.Se alkaisi kohta pitkä matka kohti ruuhkaista Helsinki-Vantaan lentokenttää. Toivon mukaan matka sujuisi hyvin. Operaatio Lumihiutaleen numero on tallennettu varmuuden vuoksi kännykkään. Ystäväni tulikin jo viettämään joulua meille miehensä kanssa. Kisumme varamami. Voi, kuinka aina ikävöinkään kisuamme, kun ollaan matkalla. Mutta matkan jälkeen jälleen näkeminen on aina rakkautta täynnä ja ainahan kisunen saa tuliaisia ;)
Toivottavasti ajokeli olisi hyvä. Ulkosalla on alkanut hentoinen lumisade. Lumihiutaleiden paritanssiharjoitukset, niin kauniisti ne tanssahtelevat taivaasta alas :)


                                      Jokos jouluvalmistelunne alkavat olla loppusuoralla? :)

 Hieman väriä postauksen loppuun ;D Asiasta kukkaruukkuun...Makkarissamme on tällainen kangastaulu.


                                               Tunnelmallista lauantai-iltaa ystävät!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig